Kimi Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 no a co w ubraniu ?? przez spodnie ?? to nie sex ... ....a wiesz że niektórzy żydzi bzykają się przez dziurę w prześcieradle? wogóle nie patrząc na partnerkę Słuszny problem, ale ich Ja lubię WSZYSTKO widzieć
Adrenalina Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 no a co w ubraniu ?? przez spodnie ?? to nie sex ... ....a wiesz że niektórzy żydzi bzykają się przez dziurę w prześcieradle? wogóle nie patrząc na partnerkę Słuszny problem, ale ich Ja lubię WSZYSTKO widzieć nie ma się co śmiać, tylko trzeba im współczuć ...i cieszyć, że jest się rasowym polakiem
Kimi Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 no a co w ubraniu ?? przez spodnie ?? to nie sex ... ....a wiesz że niektórzy żydzi bzykają się przez dziurę w prześcieradle? wogóle nie patrząc na partnerkę Słuszny problem, ale ich Ja lubię WSZYSTKO widzieć nie ma się co śmiać, tylko trzeba im współczuć ...i cieszyć, że jest się rasowym polakiem Tru Nie ma to jak polskie dziewczyny, ehh... Sam miodek
Adrenalina Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 no a co w ubraniu ?? przez spodnie ?? to nie sex ... ....a wiesz że niektórzy żydzi bzykają się przez dziurę w prześcieradle? wogóle nie patrząc na partnerkę Słuszny problem, ale ich Ja lubię WSZYSTKO widzieć nie ma się co śmiać, tylko trzeba im współczuć ...i cieszyć, że jest się rasowym polakiem Tru Nie ma to jak polskie dziewczyny, ehh... Sam miodek koneser
Seba_LDZ Opublikowano 22 Września 2010 Autor Opublikowano 22 Września 2010 no a co w ubraniu ?? przez spodnie ?? to nie sex ... ....a wiesz że niektórzy żydzi bzykają się przez dziurę w prześcieradle? wogóle nie patrząc na partnerkę [br]Dopisany: 22 Wrzesień 2010, 10:11_________________________________________________ tak to jest, jak się seks uprawia nago :gwizdanie: To potem, najpierw jest sexi bielizna Seba nosisz sexi bieliznę ? nooo stringi rozowe jadalne nosze
Adrenalina Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 no a co w ubraniu ?? przez spodnie ?? to nie sex ... ....a wiesz że niektórzy żydzi bzykają się przez dziurę w prześcieradle? wogóle nie patrząc na partnerkę [br]Dopisany: 22 Wrzesień 2010, 10:11_________________________________________________ tak to jest, jak się seks uprawia nago :gwizdanie: To potem, najpierw jest sexi bielizna Seba nosisz sexi bieliznę ? nooo stringi rozowe jadalne nosze takie z cukierków pudrowych ?
Seba_LDZ Opublikowano 22 Września 2010 Autor Opublikowano 22 Września 2010 no raczej nie inaczej a jak :kox: :naughty: :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 no a co w ubraniu ?? przez spodnie ?? to nie sex ... ....a wiesz że niektórzy żydzi bzykają się przez dziurę w prześcieradle? wogóle nie patrząc na partnerkę Słuszny problem, ale ich Ja lubię WSZYSTKO widzieć nie ma się co śmiać, tylko trzeba im współczuć ...i cieszyć, że jest się rasowym polakiem Tru Nie ma to jak polskie dziewczyny, ehh... Sam miodek koneser Cóż począć, taka osobowość Lubię doznania estetyczne: ładne widoki (góry, zachody słońca nad morzem, malownicze krajobrazy), ładne auta (dlatego jak widzę np. taką kupę jak Logan czy inna Tata czy tam Mama, ale mam mokro w majtach na widok każdego jednego pełnokrwistego włoskiego samochodu spod znaku Scuderii Ferrari tudzież Maserati), no i wisienka na torcie - czyli Kobiety
Seba_LDZ Opublikowano 22 Września 2010 Autor Opublikowano 22 Września 2010 Cóż począć, taka osobowość Lubię doznania estetyczne: ładne widoki (góry, zachody słońca nad morzem, malownicze krajobrazy), ładne auta (dlatego jak widzę np. taką kupę jak Logan czy inna Tata czy tam Mama, ale mam mokro w majtach na widok każdego jednego pełnokrwistego włoskiego samochodu spod znaku Scuderii Ferrari tudzież Maserati), no i wisienka na torcie - czyli Kobiety no to pocisnales ... material normalnie na meza ideal zaraz sie kobiety posypia tutaj do ciebie na pw :polew:
Adrenalina Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 uuuuuuuuuu, priorytety posypały by się, gdyby były przed górami i ferrari
Kimi Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 uuuuuuuuuu, priorytety posypały by się, gdyby były przed górami i ferrari :> [br]Dopisany: 22 Wrzesień 2010, 11:00_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=profile;u=58665 Czyżby nowa koleżanka? 88' - doobry rocznik
Adrenalina Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 uuuuuuuuuu, priorytety posypały by się, gdyby były przed górami i ferrari :> [br]Dopisany: 22 Wrzesień 2010, 11:00_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=profile;u=58665 Czyżby nowa koleżanka? 88' - doobry rocznik
Adrenalina Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 [br] to jest ta 70-tka co to ją kłysiu widział ?
Kimi Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 [br]Dopisany: 22 Wrzesień 2010, 11:15_________________________________________________juz do niej napisalem zobaczymy czy sie pojawi Ale jest 'offline' ;([br]Dopisany: 22 Wrzesień 2010, 11:26_________________________________________________ [br] @rkwon, wybacz, ale nie mogłem sobie odmówić zmiany avatara @rkwon Wybacz, ale nie mogłem sobie odmówić zmiany avatara to jest ta 70-tka co to ją kłysiu widział ? Ja myślę, że to TA: http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201009/1284923067_by_aniakochana_500.jpg
Seba_LDZ Opublikowano 22 Września 2010 Autor Opublikowano 22 Września 2010 ale fajne pomarszczone rodzynki Kimi zdejmij moja siostre z profilu nie zgadzam sie
Kimi Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 ale fajne pomarszczone rodzynki Kimi zdejmij moja siostre z profilu nie zgadzam sie Jak mnie z nią poznasz, to zdejmę
Magdalenah Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 ale tu spamerstwo sie dzieje :gwizdanie: a jakie podteksty :gwizdanie: tylko czekać jak zobaczymy wielki palec Prezesa
Rekomendowane odpowiedzi