Adrenalina Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 ale tu spamerstwo sie dzieje :gwizdanie: a jakie podteksty :gwizdanie: tylko czekać jak zobaczymy wielki palec Prezesa i wątek zniknie z powierzchni ziemi, jak przed chwilą nasz ;(
Kimi Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 ale tu spamerstwo sie dzieje :gwizdanie: a jakie podteksty :gwizdanie: tylko czekać jak zobaczymy wielki palec Prezesa i wątek zniknie z powierzchni ziemi, jak przed chwilą nasz ;( Ale przecież nie zniknął, możemy kontynuować
Magdalenah Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 no cóż. pozostaje żałować... - służba nie drużba... ale nóżka że ho ho! [br]Dopisany: 22 Wrzesień 2010, 00:55_________________________________________________ no bys byl w sobote to bys Pania Adrenaline poznal bo nas nawiedziala na spocie [br]Dopisany: 22 Wrzesień 2010, 00:52_________________________________________________tu sa fotki ze spocikow http://www.6sense.pl/gal/ a ja tymczasem udaje sie na spoczynek pozdro patrzę na te zdjęcia i ewidentnie wam Be Siódemki brakuje! ewidentnie! a żebyś wiedział jak nam B8 brakuje....ach...... ;( strasznie
Adrenalina Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 ale tu spamerstwo sie dzieje :gwizdanie: a jakie podteksty :gwizdanie: tylko czekać jak zobaczymy wielki palec Prezesa i wątek zniknie z powierzchni ziemi, jak przed chwilą nasz ;( Ale przecież nie zniknął, możemy kontynuować ale nasz katowicki przed chwilką zniknął, bo kumpel moderator się bawił
Seba_LDZ Opublikowano 22 Września 2010 Autor Opublikowano 22 Września 2010 hehehehe pieknie czlowiek zaglada
Kimi Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 hehehehe pieknie czlowiek zaglada Co mówi ginekolog do wychodzącej z gabinetu pacjentki? - Jeszcze do pani zajrzę :>
Seba_LDZ Opublikowano 22 Września 2010 Autor Opublikowano 22 Września 2010 to ja zapodam rasistowski co ma czarny bialego ?? sluchac [br]Dopisany: 22 Wrzesień 2010, 12:23_________________________________________________oj widze sie nei spodobalo bo nikt nic nie pisze
Kimi Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 to ja zapodam rasistowski co ma czarny bialego ?? sluchac [br]Dopisany: 22 Wrzesień 2010, 12:23_________________________________________________oj widze sie nei spodobalo bo nikt nic nie pisze Byłem A jak już jetseśmy w temacie: Dlaczego czarny ma białe dłonie? Bo jak go wędzili, to się trzymał drążka :>
Seba_LDZ Opublikowano 22 Września 2010 Autor Opublikowano 22 Września 2010 heheh a jakiego koloru jest murzyn ?? jest bezbarwny tylko od srodka wypelniony kauem
Kimi Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 heheh a jakiego koloru jest murzyn ?? jest bezbarwny tylko od srodka wypelniony kauem Oooo to już było chamskie
Adrenalina Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 heheh a jakiego koloru jest murzyn ?? jest bezbarwny tylko od srodka wypelniony kauem przesadziłeś [br]Dopisany: 22 Wrzesień 2010, 12:57_________________________________________________co Ci murzyni przeszkadzają ? te kocie ruchy
Kimi Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 Ale mulatki są fajne Taka na ten przykład, proszę ja Ciebie, Beyonce... Ehhh ten Jay.Z. to ma fajnie, posu.... ekhm, przytulać taką sztukę [br]Dopisany: 22 Wrzesień 2010, 13:00_________________________________________________ heheh a jakiego koloru jest murzyn ?? jest bezbarwny tylko od srodka wypelniony kauem przesadziłeś [br]Dopisany: 22 Wrzesień 2010, 12:57_________________________________________________co Ci murzyni przeszkadzają ? te kocie ruchy Ta, potomkowie tych, co nie spierdzielili łowcom niewolników
Adrenalina Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 Ale mulatki są fajne Taka na ten przykład, proszę ja Ciebie, Beyonce... Ehhh ten Jay.Z. to ma fajnie, posu.... ekhm, przytulać taką sztukę to się nam kolega rozmarzył
Kimi Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 Ale mulatki są fajne Taka na ten przykład, proszę ja Ciebie, Beyonce... Ehhh ten Jay.Z. to ma fajnie, posu.... ekhm, przytulać taką sztukę to się nam kolega rozmarzył Trzeba mieć marzenia, bo to nadaje sens naszemu życiu
Adrenalina Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 Ale mulatki są fajne Taka na ten przykład, proszę ja Ciebie, Beyonce... Ehhh ten Jay.Z. to ma fajnie, posu.... ekhm, przytulać taką sztukę to się nam kolega rozmarzył Trzeba mieć marzenia, bo to nadaje sens naszemu życiu owszem, ale od razu tak wysoko mierzyć :gwizdanie: nie wystarczy Ci na początek jakaś Przybylska albo inna Urbańska
Kimi Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 Ale mulatki są fajne Taka na ten przykład, proszę ja Ciebie, Beyonce... Ehhh ten Jay.Z. to ma fajnie, posu.... ekhm, przytulać taką sztukę to się nam kolega rozmarzył Trzeba mieć marzenia, bo to nadaje sens naszemu życiu owszem, ale od razu tak wysoko mierzyć :gwizdanie: nie wystarczy Ci na początek jakaś Przybylska albo inna Urbańska Oooo, tu trafiłaś w sedno z tą Przybylską Anią
Adrenalina Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 ehhh, mężczyźni ! ...jacy Wy jesteście przewidywalni :doh1:
Kimi Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 ehhh, mężczyźni ! ...jacy Wy jesteście przewidywalni :doh1: A Wy to niby nie jesteście
Adrenalina Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 ehhh, mężczyźni ! ...jacy Wy jesteście przewidywalni :doh1: A Wy to niby nie jesteście nie-e my jesteśmy tajemnicze, nieprzewidywalne, intrygujące ...
Kimi Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 nie-e my jesteśmy tajemnicze, nieprzewidywalne, intrygujące ... ...i piękne
Rekomendowane odpowiedzi