Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mysle, ze mozna zrobic chlanie w przyszly piatek albo sobota ;)

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to ja se rezerwuje przyszły weekend :rolleyes:

jakiś lokal masz na oku :mysli:

Opublikowano

wymyslimy cos :) moze ktos do nas dolaczy :polew:

Opublikowano

pewnie tak, twoja nazycona :decayed:

Opublikowano
  • Autor

PSTRYK

dzien dobry wszystkim dzis jest piatek piateczek piatuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunio :D

Opublikowano

Piąteczek :good: :good: :drunk: :drunk: :dance: :dance: :dance: :beer1: :beer1: :beer1: :boobs: :boobs: :banan1: :banan1: :drinks: :drinks: :radocha: :radocha: :radocha: :radocha:[br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 07:05_________________________________________________A propos - siemanko wszystkim :hi: :hi:

Opublikowano
  • Autor

kurde juz ta godzina ?? f*ck :) trza sie pakowac i leciec milego dnia ludzie zamelduje sie za jakas godzinke jak dolece do biura :notworthy::hi:[br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 07:09_________________________________________________no i dolecialem :) a tu cisza :) wstawac :) nie spac

Opublikowano

ahhh wlasnie wstalem, nie ma to jak wolny piateczek

Opublikowano
  • Autor

heheh takiemu to dobrze ....

Opublikowano

bo ja wiem ;P przeziebienie nie chce sie ode mnie odkleic od tygodnia, musze sil witalnych nabrac

Opublikowano
  • Autor

a no chyba ze tak :) heh ja mam katar caly rok hehehe :) a tylko raz mialem nos zlamany :)

sie musze wybrac na prostowanie przegrody ale jak popatrzylem na kumpla w szpitalu jak wygladal po zabiegu

to stwerdzilem ze sie pomecze jeszcze :) tle ze on teraz oddycha normalnie i zadziej jest chory a ja sie dalej mecze ;)

Opublikowano
:bry: : mamy piątek ..... :cool1:
Opublikowano

ja tez cale zycie jedna dziurka zapchana a nie mialem nic zlamanego :confused4:

Opublikowano

;( ;( no i Miśkowóz nie będzie już tak ładnie na zdjęciach wychodził :no: :no: JAKAŚ K.....WA przejechała po drzwiach przednich i tylnych :wallbash: :wallbash: :wallbash: niby nie dużo ale jednak :( :(

Opublikowano

ja tez cale zycie jedna dziurka zapchana a nie mialem nic zlamanego :confused4:

całe zycie masz dziurke zapchaną ? hmmmm :cool1: [br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 09:06_________________________________________________

;( ;( no i Miśkowóz nie będzie już tak ładnie na zdjęciach wychodził :no: :no: JAKAŚ K.....WA przejechała po drzwiach przednich i tylnych :wallbash: :wallbash: :wallbash: niby nie dużo ale jednak :( :(

czyli jak u mnie :) bardzo przejechała >?

Opublikowano

Za bardzo nie mogę skojarzyć jak było u ciebie Madziu :mysli: ale chyba coś koło tego - później zrobię fotkę to pokaże :confused4:

Opublikowano

Za bardzo nie mogę skojarzyć jak było u ciebie Madziu :mysli: ale chyba coś koło tego - później zrobię fotkę to pokaże :confused4:

no u mnie to był sk....l nie k...wa ;) listwa i nadkole, listwa przeorana

Opublikowano

:hi:

:pociesz:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

a dorwałeś łobuza ??