Opublikowano 24 Września 201015 l a tak zapytam, ktoś zna dobrze angilka żeby mi przetransferwać fachowy opis wyposażenia auta? Dostałam wczoraj z ASO, bo nie mam książki serwisowej. Jedno co skumałam to skórzana kiera, i że ma TIPTRONIK !! skoro mam multi..... nie wiem w końcu co ja mam... Zapodawaj daj mail to skany ci wysle
Opublikowano 24 Września 201015 l Ale to trzeba Teresy do Kaczeńcowej pojechac a ta zoorana jak szlag. Tru. Ale to tylko kawałek, a na Kaczeńcowej to można w piłkę grać, tak pusto jest.[br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 09:47_________________________________________________ a tak zapytam, ktoś zna dobrze angilka żeby mi przetransferwać fachowy opis wyposażenia auta? Dostałam wczoraj z ASO, bo nie mam książki serwisowej. Jedno co skumałam to skórzana kiera, i że ma TIPTRONIK !! skoro mam multi..... nie wiem w końcu co ja mam... Zapodawaj daj mail to skany ci wysle bloorq zwierzę z ogonem gmail.com[br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 09:47_________________________________________________Idę z/w
Opublikowano 24 Września 201015 l bloorq zwierzę z ogonem gmail.com Ale że co? ty napewno masz taki mail ? nie chciałabym żeby to gdzieś w doope poszlo
Opublikowano 24 Września 201015 l heheh siemanko Mariusz dawaj foto i dawaj zdjecie lepka ale co on tak specjalnie to zrobil ?? i widziales to ?? nosz :ranting1: :ranting1: :rant: przeciez bym mu rece polamal na miejscu potem wpier#@$@#%$#@$ i zadzwonil po paly na koncu i powiedzial ze sie przewrocil ... ehhh zero litosci dla takich ciuli Madzia musisz wozic pod siedzeniem mala krotka "lole" w razie jakbys chciala pograc w baseball :gwizdanie: Seba nie widziałem , nie słyszałem tylko jak szedłem do auta to czułem że jest coś nie tak bo się alarm załączył :evil: Niech się cieszy, że gościa nie złapałem " z akumulatorem na ja...ach wszyscy żałują za grzechy"
Opublikowano 24 Września 201015 l bloorq zwierzę z ogonem gmail.com to może być nawet lisiczka Dżizas, kobiety... bloorq[małpka]gmail.com [br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 09:58_________________________________________________ bloorq zwierzę z ogonem gmail.com Ale że co? ty napewno masz taki mail ? nie chciałabym żeby to gdzieś w doope poszlo Na pewno
Opublikowano 24 Września 201015 l bloorq zwierzę z ogonem gmail.com to może być nawet lisiczka Dżizas, kobiety... bloorq[małpka]gmail.com [br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 09:58_________________________________________________ bloorq zwierzę z ogonem gmail.com Ale że co? ty napewno masz taki mail ? nie chciałabym żeby to gdzieś w doope poszlo Na pewno Kużwa faceci i ich kostki rubika , wystarczylo na priv podać
Opublikowano 24 Września 201015 l bloorq zwierzę z ogonem gmail.com to może być nawet lisiczka Dżizas, kobiety... bloorq[małpka]gmail.com nie ma się co śmiać, wiesz ile zwierząt ma ogony po co te rebusy, nie działa Ci klawisz z tym? -----> @ :polew:
Opublikowano 24 Września 201015 l Autor bloorq zwierzę z ogonem gmail.com to może być nawet lisiczka Dżizas, kobiety... bloorq[małpka]gmail.com [br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 09:58_________________________________________________ bloorq zwierzę z ogonem gmail.com Ale że co? ty napewno masz taki mail ? nie chciałabym żeby to gdzieś w doope poszlo Na pewno Kużwa faceci i ich kostki rubika , wystarczylo na priv podać hhahaha Madzia poplakalem sie to bylo piekne heheheh :polew: polecialo na pw juz wczesniej
Opublikowano 24 Września 201015 l bloorq zwierzę z ogonem gmail.com to może być nawet lisiczka Dżizas, kobiety... bloorq[małpka]gmail.com nie ma się co śmiać, wiesz ile zwierząt ma ogony po co te rebusy, nie działa Ci klawisz z tym? -----> @ :polew: wiesz, to tak potajemnie miało być chyba
Opublikowano 24 Września 201015 l Autor dziala pewnie tylko wiesz im wiecej sobie podajesz adresow na takich forach tym wiecej spamu Ci pozniej przychodzi Kimi wie w koncu jest informatykiem
Opublikowano 24 Września 201015 l dziala pewnie tylko wiesz im wiecej sobie podajesz adresow na takich forach tym wiecej spamu Ci pozniej przychodzi Kimi wie w koncu jest informatykiem No ba! moje informatyki to bez kompa już nawet nie myślą bez urazy, czasem się zastanawiam czy nie zaszedł już proces zjednoczenia z tymi maszynami.
Opublikowano 24 Września 201015 l dziala pewnie tylko wiesz im wiecej sobie podajesz adresow na takich forach tym wiecej spamu Ci pozniej przychodzi Kimi wie w koncu jest informatykiem by byśmy mu najbardziej zaspamili skrzynkę
Opublikowano 24 Września 201015 l Autor hehe no ladnie Troche tego jest Madziu pewnie chwile mi to zajmie Ty masz wersje quatro ??
Opublikowano 24 Września 201015 l dziala pewnie tylko wiesz im wiecej sobie podajesz adresow na takich forach tym wiecej spamu Ci pozniej przychodzi Kimi wie w koncu jest informatykiem No ba! moje informatyki to bez kompa już nawet nie myślą bez urazy, czasem się zastanawiam czy nie zaszedł już proces zjednoczenia z tymi maszynami. Ja nie jestem typowym informatykiem, zdecydowanie minąłem się z powołaniem, tym bardziej, że przez wiele latek pomagałem znajomemu w warsztacie samochodowym. I w tym kierunku zamierzam dalej iść Ale na razie, jako że muszę uzbierać na autko, jeszcze parę miesięcy będę robił to, co teraz, bo potrzebuję kaski. A w przyszłym roku, jak już kupię Audika, a Nikola skończy przedszkole (czyli a automatu 350 peelenów do przodu będę) - poszukam roboty w jakimś serwisie, na początek nawet jako pomocnik mechanika Miałem już taką możliwość w tym roku, ale finansowo bym nie wydolił na wszystko. A kiedyś, kiedyś, może będę miał własny warsztat
Opublikowano 24 Września 201015 l hehe no ladnie Troche tego jest Madziu pewnie chwile mi to zajmie Ty masz wersje quatro ?? ja nie wiem co mam po to wzięłam wydruk
Opublikowano 24 Września 201015 l dziala pewnie tylko wiesz im wiecej sobie podajesz adresow na takich forach tym wiecej spamu Ci pozniej przychodzi Kimi wie w koncu jest informatykiem No ba! moje informatyki to bez kompa już nawet nie myślą bez urazy, czasem się zastanawiam czy nie zaszedł już proces zjednoczenia z tymi maszynami. Ja nie jestem typowym informatykiem, zdecydowanie minąłem się z powołaniem, tym bardziej, że przez wiele latek pomagałem znajomemu w warsztacie samochodowym. I w tym kierunku zamierzam dalej iść Ale na razie, jako że muszę uzbierać na autko, jeszcze parę miesięcy będę robił to, co teraz, bo potrzebuję kaski. A w przyszłym roku, jak już kupię Audika, a Nikola skończy przedszkole (czyli a automatu 350 peelenów do przodu będę) - poszukam roboty w jakimś serwisie, na początek nawet jako pomocnik mechanika Miałem już taką możliwość w tym roku, ale finansowo bym nie wydolił na wszystko. A kiedyś, kiedyś, może będę miał własny warsztat lubisz się tak babrać smarem ?
Opublikowano 24 Września 201015 l @Magdalenah, ale to chwilkę zajmie, w pracy jestem i nie mogę tak, wiesz, na "żywca" sobie siedziec i tłumaczyć [br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 10:12_________________________________________________@Adrenalina: uwielbiam