Magdalenah Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 a tak zapytam, ktoś zna dobrze angilka żeby mi przetransferwać fachowy opis wyposażenia auta? Dostałam wczoraj z ASO, bo nie mam książki serwisowej. Jedno co skumałam to skórzana kiera, i że ma TIPTRONIK !! skoro mam multi..... nie wiem w końcu co ja mam... Zapodawaj daj mail to skany ci wysle
Kimi Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 Ale to trzeba Teresy do Kaczeńcowej pojechac a ta zoorana jak szlag. Tru. Ale to tylko kawałek, a na Kaczeńcowej to można w piłkę grać, tak pusto jest.[br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 09:47_________________________________________________ a tak zapytam, ktoś zna dobrze angilka żeby mi przetransferwać fachowy opis wyposażenia auta? Dostałam wczoraj z ASO, bo nie mam książki serwisowej. Jedno co skumałam to skórzana kiera, i że ma TIPTRONIK !! skoro mam multi..... nie wiem w końcu co ja mam... Zapodawaj daj mail to skany ci wysle bloorq zwierzę z ogonem gmail.com[br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 09:47_________________________________________________Idę z/w
Magdalenah Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 bloorq zwierzę z ogonem gmail.com
Kimi Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 bloorq zwierzę z ogonem gmail.com Ale że co?
Adrenalina Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 bloorq zwierzę z ogonem gmail.com to może być nawet lisiczka
Magdalenah Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 bloorq zwierzę z ogonem gmail.com Ale że co? ty napewno masz taki mail ? nie chciałabym żeby to gdzieś w doope poszlo
MarianekZg Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 heheh siemanko Mariusz dawaj foto i dawaj zdjecie lepka ale co on tak specjalnie to zrobil ?? i widziales to ?? nosz :ranting1: :ranting1: :rant: przeciez bym mu rece polamal na miejscu potem wpier#@$@#%$#@$ i zadzwonil po paly na koncu i powiedzial ze sie przewrocil ... ehhh zero litosci dla takich ciuli Madzia musisz wozic pod siedzeniem mala krotka "lole" w razie jakbys chciala pograc w baseball :gwizdanie: Seba nie widziałem , nie słyszałem tylko jak szedłem do auta to czułem że jest coś nie tak bo się alarm załączył :evil: Niech się cieszy, że gościa nie złapałem " z akumulatorem na ja...ach wszyscy żałują za grzechy"
Kimi Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 bloorq zwierzę z ogonem gmail.com to może być nawet lisiczka Dżizas, kobiety... bloorq[małpka]gmail.com [br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 09:58_________________________________________________ bloorq zwierzę z ogonem gmail.com Ale że co? ty napewno masz taki mail ? nie chciałabym żeby to gdzieś w doope poszlo Na pewno
Magdalenah Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 bloorq zwierzę z ogonem gmail.com to może być nawet lisiczka Dżizas, kobiety... bloorq[małpka]gmail.com [br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 09:58_________________________________________________ bloorq zwierzę z ogonem gmail.com Ale że co? ty napewno masz taki mail ? nie chciałabym żeby to gdzieś w doope poszlo Na pewno Kużwa faceci i ich kostki rubika , wystarczylo na priv podać
Adrenalina Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 bloorq zwierzę z ogonem gmail.com to może być nawet lisiczka Dżizas, kobiety... bloorq[małpka]gmail.com nie ma się co śmiać, wiesz ile zwierząt ma ogony po co te rebusy, nie działa Ci klawisz z tym? -----> @ :polew:
Seba_LDZ Opublikowano 24 Września 2010 Autor Opublikowano 24 Września 2010 bloorq zwierzę z ogonem gmail.com to może być nawet lisiczka Dżizas, kobiety... bloorq[małpka]gmail.com [br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 09:58_________________________________________________ bloorq zwierzę z ogonem gmail.com Ale że co? ty napewno masz taki mail ? nie chciałabym żeby to gdzieś w doope poszlo Na pewno Kużwa faceci i ich kostki rubika , wystarczylo na priv podać hhahaha Madzia poplakalem sie to bylo piekne heheheh :polew: polecialo na pw juz wczesniej
Magdalenah Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 bloorq zwierzę z ogonem gmail.com to może być nawet lisiczka Dżizas, kobiety... bloorq[małpka]gmail.com nie ma się co śmiać, wiesz ile zwierząt ma ogony po co te rebusy, nie działa Ci klawisz z tym? -----> @ :polew: wiesz, to tak potajemnie miało być chyba
Seba_LDZ Opublikowano 24 Września 2010 Autor Opublikowano 24 Września 2010 dziala pewnie tylko wiesz im wiecej sobie podajesz adresow na takich forach tym wiecej spamu Ci pozniej przychodzi Kimi wie w koncu jest informatykiem
Magdalenah Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 dziala pewnie tylko wiesz im wiecej sobie podajesz adresow na takich forach tym wiecej spamu Ci pozniej przychodzi Kimi wie w koncu jest informatykiem No ba! moje informatyki to bez kompa już nawet nie myślą bez urazy, czasem się zastanawiam czy nie zaszedł już proces zjednoczenia z tymi maszynami.
Adrenalina Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 dziala pewnie tylko wiesz im wiecej sobie podajesz adresow na takich forach tym wiecej spamu Ci pozniej przychodzi Kimi wie w koncu jest informatykiem by byśmy mu najbardziej zaspamili skrzynkę
Seba_LDZ Opublikowano 24 Września 2010 Autor Opublikowano 24 Września 2010 hehe no ladnie Troche tego jest Madziu pewnie chwile mi to zajmie Ty masz wersje quatro ??
Kimi Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 dziala pewnie tylko wiesz im wiecej sobie podajesz adresow na takich forach tym wiecej spamu Ci pozniej przychodzi Kimi wie w koncu jest informatykiem No ba! moje informatyki to bez kompa już nawet nie myślą bez urazy, czasem się zastanawiam czy nie zaszedł już proces zjednoczenia z tymi maszynami. Ja nie jestem typowym informatykiem, zdecydowanie minąłem się z powołaniem, tym bardziej, że przez wiele latek pomagałem znajomemu w warsztacie samochodowym. I w tym kierunku zamierzam dalej iść Ale na razie, jako że muszę uzbierać na autko, jeszcze parę miesięcy będę robił to, co teraz, bo potrzebuję kaski. A w przyszłym roku, jak już kupię Audika, a Nikola skończy przedszkole (czyli a automatu 350 peelenów do przodu będę) - poszukam roboty w jakimś serwisie, na początek nawet jako pomocnik mechanika Miałem już taką możliwość w tym roku, ale finansowo bym nie wydolił na wszystko. A kiedyś, kiedyś, może będę miał własny warsztat
Magdalenah Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 hehe no ladnie Troche tego jest Madziu pewnie chwile mi to zajmie Ty masz wersje quatro ?? ja nie wiem co mam po to wzięłam wydruk
Adrenalina Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 dziala pewnie tylko wiesz im wiecej sobie podajesz adresow na takich forach tym wiecej spamu Ci pozniej przychodzi Kimi wie w koncu jest informatykiem No ba! moje informatyki to bez kompa już nawet nie myślą bez urazy, czasem się zastanawiam czy nie zaszedł już proces zjednoczenia z tymi maszynami. Ja nie jestem typowym informatykiem, zdecydowanie minąłem się z powołaniem, tym bardziej, że przez wiele latek pomagałem znajomemu w warsztacie samochodowym. I w tym kierunku zamierzam dalej iść Ale na razie, jako że muszę uzbierać na autko, jeszcze parę miesięcy będę robił to, co teraz, bo potrzebuję kaski. A w przyszłym roku, jak już kupię Audika, a Nikola skończy przedszkole (czyli a automatu 350 peelenów do przodu będę) - poszukam roboty w jakimś serwisie, na początek nawet jako pomocnik mechanika Miałem już taką możliwość w tym roku, ale finansowo bym nie wydolił na wszystko. A kiedyś, kiedyś, może będę miał własny warsztat lubisz się tak babrać smarem ?
Kimi Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 @Magdalenah, ale to chwilkę zajmie, w pracy jestem i nie mogę tak, wiesz, na "żywca" sobie siedziec i tłumaczyć [br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 10:12_________________________________________________@Adrenalina: uwielbiam
Rekomendowane odpowiedzi