Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a tak zapytam, ktoś zna dobrze angilka żeby mi przetransferwać fachowy opis wyposażenia auta? Dostałam wczoraj z ASO, bo nie mam książki serwisowej. Jedno co skumałam to skórzana kiera, i że ma TIPTRONIK !! :kox: skoro mam multi..... nie wiem w końcu co ja mam... :kwasny:

Zapodawaj

daj mail to skany ci wysle

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ale to trzeba Teresy do Kaczeńcowej pojechac a ta zoorana jak szlag.

Tru.

Ale to tylko kawałek, a na Kaczeńcowej to można w piłkę grać, tak pusto jest.[br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 09:47_________________________________________________

a tak zapytam, ktoś zna dobrze angilka żeby mi przetransferwać fachowy opis wyposażenia auta? Dostałam wczoraj z ASO, bo nie mam książki serwisowej. Jedno co skumałam to skórzana kiera, i że ma TIPTRONIK !! :kox: skoro mam multi..... nie wiem w końcu co ja mam... :kwasny:

Zapodawaj

daj mail to skany ci wysle

bloorq zwierzę z ogonem gmail.com[br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 09:47_________________________________________________Idę :pali: z/w

Opublikowano

bloorq zwierzę z ogonem gmail.com :shocked::polew:

Opublikowano

Ale że co? :tongue4:

Opublikowano

to może być nawet lisiczka :decayed:

Opublikowano

ty napewno masz taki mail ? nie chciałabym żeby to gdzieś w doope poszlo :tongue4:

Opublikowano

heheh siemanko :D

Mariusz dawaj foto i dawaj zdjecie lepka

ale co on tak specjalnie to zrobil ?? i widziales to ??

nosz :ranting1: :ranting1: :rant: :rant: przeciez bym mu rece polamal

na miejscu potem wpier#@$@#%$#@$ i zadzwonil po paly na koncu :D

i powiedzial ze sie przewrocil ... ehhh zero litosci dla takich ciuli

Madzia :D musisz wozic pod siedzeniem mala krotka "lole" :D

w razie jakbys chciala pograc w baseball :P:naughty::kox: :gwizdanie:

Seba nie widziałem :no:, nie słyszałem :no: tylko jak szedłem do auta to czułem że jest coś nie tak bo się alarm załączył :evil: :evil:

Niech się cieszy, że gościa nie złapałem " z akumulatorem na ja...ach wszyscy żałują za grzechy"

Opublikowano

:polew:

Dżizas, kobiety...

bloorq[małpka]gmail.com

[br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 09:58_________________________________________________

ty napewno masz taki mail ? nie chciałabym żeby to gdzieś w doope poszlo :tongue4:

Na pewno :decayed:

Opublikowano

Dżizas, kobiety...

bloorq[małpka]gmail.com

[br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 09:58_________________________________________________

Kużwa faceci i ich kostki rubika , wystarczylo na priv podać

Opublikowano

Dżizas, kobiety...

bloorq[małpka]gmail.com

nie ma się co śmiać, wiesz ile zwierząt ma ogony :kox:

po co te rebusy, nie działa Ci klawisz z tym? -----> @ :polew: :polew:

Opublikowano

Dżizas, kobiety...

bloorq[małpka]gmail.com

Kużwa faceci i ich kostki rubika , wystarczylo na priv podać

hhahaha Madzia poplakalem sie :D to bylo piekne :D heheheh :polew: :polew: :polew: polecialo na pw juz wczesniej :)

Opublikowano

Dżizas, kobiety...

bloorq[małpka]gmail.com

nie ma się co śmiać, wiesz ile zwierząt ma ogony :kox:

po co te rebusy, nie działa Ci klawisz z tym? -----> @ :polew: :polew:

wiesz, to tak potajemnie miało być chyba :D

Opublikowano

dziala pewnie tylko wiesz im wiecej sobie podajesz adresow na takich forach tym wiecej spamu Ci pozniej przychodzi :) Kimi wie w koncu jest informatykiem :D

Opublikowano

dziala pewnie tylko wiesz im wiecej sobie podajesz adresow na takich forach tym wiecej spamu Ci pozniej przychodzi :) Kimi wie w koncu jest informatykiem :D

No ba! moje informatyki to bez kompa już nawet nie myślą :D bez urazy, czasem się zastanawiam czy nie zaszedł już proces zjednoczenia z tymi maszynami.

Opublikowano

by byśmy mu najbardziej zaspamili skrzynkę :kox:

Opublikowano

hehe no ladnie :)

Troche tego jest Madziu ;) pewnie chwile mi to zajmie :)

Ty masz wersje quatro ?? ;)

Opublikowano

No ba! moje informatyki to bez kompa już nawet nie myślą :D bez urazy, czasem się zastanawiam czy nie zaszedł już proces zjednoczenia z tymi maszynami.

Ja nie jestem typowym informatykiem, zdecydowanie minąłem się z powołaniem, tym bardziej, że przez wiele latek pomagałem znajomemu w warsztacie samochodowym.

I w tym kierunku zamierzam dalej iść :tongue4:

Ale na razie, jako że muszę uzbierać na autko, jeszcze parę miesięcy będę robił to, co teraz, bo potrzebuję kaski.

A w przyszłym roku, jak już kupię Audika, a Nikola skończy przedszkole (czyli a automatu 350 peelenów do przodu będę) - poszukam roboty w jakimś serwisie, na początek nawet jako pomocnik mechanika :naughty:

Miałem już taką możliwość w tym roku, ale finansowo bym nie wydolił na wszystko.

A kiedyś, kiedyś, może będę miał własny warsztat :rolleyes:

Opublikowano

hehe no ladnie :)

Troche tego jest Madziu ;) pewnie chwile mi to zajmie :)

Ty masz wersje quatro ?? ;)

ja nie wiem co mam

po to wzięłam wydruk

Opublikowano

Ja nie jestem typowym informatykiem, zdecydowanie minąłem się z powołaniem, tym bardziej, że przez wiele latek pomagałem znajomemu w warsztacie samochodowym.

I w tym kierunku zamierzam dalej iść :tongue4:

Ale na razie, jako że muszę uzbierać na autko, jeszcze parę miesięcy będę robił to, co teraz, bo potrzebuję kaski.

A w przyszłym roku, jak już kupię Audika, a Nikola skończy przedszkole (czyli a automatu 350 peelenów do przodu będę) - poszukam roboty w jakimś serwisie, na początek nawet jako pomocnik mechanika :naughty:

Miałem już taką możliwość w tym roku, ale finansowo bym nie wydolił na wszystko.

A kiedyś, kiedyś, może będę miał własny warsztat :rolleyes:

lubisz się tak babrać smarem ? :naughty:

Opublikowano

@Magdalenah, ale to chwilkę zajmie, w pracy jestem i nie mogę tak, wiesz, na "żywca" sobie siedziec i tłumaczyć :tongue4:[br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 10:12_________________________________________________@Adrenalina: uwielbiam :tongue4: