Magdalenah Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 Zdało by sie mieć jakieś fachowego mechanika a nie tylko "mechanika". Ciężko znaleźć kogoś naprawdę dobrego. Nie wiem jak kolega mariusz odbiera "mojego" obecnego mechanika, ale ja tam mam wątpliwości.[br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 10:13_________________________________________________ @Magdalenah, ale to chwilkę zajmie, w pracy jestem i nie mogę tak, wiesz, na "żywca" sobie siedziec i tłumaczyć [br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 10:12_________________________________________________@Adrenalina: uwielbiam Halo? a ja powiedziałam coś pt teraz i zaraz?
Kimi Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 Zdało by sie mieć jakieś fachowego mechanika a nie tylko "mechanika". Ciężko znaleźć kogoś naprawdę dobrego. Nie wiem jak kolega mariusz odbiera "mojego" obecnego mechanika, ale ja tam mam wątpliwości.[br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 10:13_________________________________________________ @Magdalenah, ale to chwilkę zajmie, w pracy jestem i nie mogę tak, wiesz, na "żywca" sobie siedziec i tłumaczyć [br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 10:12_________________________________________________@Adrenalina: uwielbiam Halo? a ja powiedziałam coś pt teraz i zaraz? Do bycia fachowcem to mi brakuje bardzo bardzo wiele. Ale wszystko przyjdzie z czasem - kwestia doświadczenia.
Seba_LDZ Opublikowano 24 Września 2010 Autor Opublikowano 24 Września 2010 heheh Madzia ma dzisiaj bardzo dobry humorek albo mi sie wydaje ja tez tlumacze
Magdalenah Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 heheh Madzia ma dzisiaj bardzo dobry humorek albo mi sie wydaje ja tez tlumacze weekend idzie, a do tego impreza :gwizdanie: goście będą, torty i te sprawy no i
Seba_LDZ Opublikowano 24 Września 2010 Autor Opublikowano 24 Września 2010 przetlumacze tylko te glowne sprawy bo jest duzo pierdulek tam typu nakleji na belgie ksiazka po niemiecku jakies oznaczenia na fracje wiec takie sprawy pomine
Adrenalina Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 heheh Madzia ma dzisiaj bardzo dobry humorek albo mi sie wydaje ja tez tlumacze weekend idzie, a do tego impreza :gwizdanie: goście będą, torty i te sprawy no i rozwiń temat gdzie to ta impreza ...i który rocznik świętuje, co by nie przyjść z pustymi rękami :gwizdanie:
Magdalenah Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 przetlumacze tylko te glowne sprawy bo jest duzo pierdulek tam typu nakleji na belgie ksiazka po niemiecku jakies oznaczenia na fracje wiec takie sprawy pomine oczywiscie [br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 10:35_________________________________________________ heheh Madzia ma dzisiaj bardzo dobry humorek albo mi sie wydaje ja tez tlumacze weekend idzie, a do tego impreza :gwizdanie: goście będą, torty i te sprawy no i rozwiń temat gdzie to ta impreza ...i który rocznik świętuje, co by nie przyjść z pustymi rękami :gwizdanie: rocznik 2000
Adrenalina Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 przetlumacze tylko te glowne sprawy bo jest duzo pierdulek tam typu nakleji na belgie ksiazka po niemiecku jakies oznaczenia na fracje wiec takie sprawy pomine oczywiscie [br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 10:35_________________________________________________ heheh Madzia ma dzisiaj bardzo dobry humorek albo mi sie wydaje ja tez tlumacze weekend idzie, a do tego impreza :gwizdanie: goście będą, torty i te sprawy no i rozwiń temat gdzie to ta impreza ...i który rocznik świętuje, co by nie przyjść z pustymi rękami :gwizdanie: rocznik 2000
Kimi Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 przetlumacze tylko te glowne sprawy bo jest duzo pierdulek tam typu nakleji na belgie ksiazka po niemiecku jakies oznaczenia na fracje wiec takie sprawy pomine Ale już tłumaczysz? Bo ja tak za bardzo teraz nie mogę...
Seba_LDZ Opublikowano 24 Września 2010 Autor Opublikowano 24 Września 2010 no ja juz wiem 6 cylindrowy diesel 2,5 l 120 kw V6 24 v [br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 10:43_________________________________________________a reszta poleciala na PW [br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 10:43_________________________________________________wszystkie glowne chyba sa [br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 10:44_________________________________________________zaraz sie wyjasni czy cos sie pokryje ze stanem faktycznym hehhehe
bartek1605 Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 no i jeszcze ośka z multi :gwizdanie:
Magdalenah Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 no wlaśnie nie multi bo TIP a poz 63 i 64 co ?
bartek1605 Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 jak dobrze pamiętam, te motory nie były zestawiane z tipem
Seba_LDZ Opublikowano 24 Września 2010 Autor Opublikowano 24 Września 2010 63 64 odnosi sie do lusterek jedno kierowcy jest lamane asferyczne prawe jest przyblizajace
Magdalenah Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 63 64 odnosi sie do lusterek jedno kierowcy jest lamane asferyczne prawe jest przyblizajace no właśnie, bo myślałam że kombinowane jakieś mam.
Seba_LDZ Opublikowano 24 Września 2010 Autor Opublikowano 24 Września 2010 jest z tipem z tego co wynika z tych papierow [br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 11:02_________________________________________________
Kimi Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 Heh, ciekawe, podają co auto MA w wyposażeniu, ale także podają, czego NIE MA (pozycje zaczynające się od "without")
Magdalenah Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 Heh, ciekawe, podają co auto MA w wyposażeniu, ale także podają, czego NIE MA (pozycje zaczynające się od "without") no własnie
Seba_LDZ Opublikowano 24 Września 2010 Autor Opublikowano 24 Września 2010 nom widzialem no ale co to dobrze przynajmniej widzisz co bylo rezane [br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 11:06_________________________________________________a czy taki wydruk cos kosztuje ?? a jak pozyskac historie auta ??? tez cos kosztuje takie cus ??
Rekomendowane odpowiedzi