Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To gdzieś ty jeździł... :shocked:

:hi:

a no po polskich dołach :confused4:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To gdzieś ty jeździł... :shocked:

:hi:

a no po polskich dołach :confused4:

Mam gadać ?

Opublikowano

a jeżeli o sprawdzenie geometrii to zonk :wallbash:

stanęło na próbie odkręceniu końcówek,ale brakło czasu na dalszą walkę :disgust:

To mam gadać ?

Kimi pewnie że pogadaj - chociaż będzie wiedział z twojego źródła jakie koszty go czekają :confused4: :confused4:

Ale faktycznie trochę się naskładało :( :( :(

Opublikowano

stanęło na próbie odkręceniu końcówek,ale brakło czasu na dalszą walkę :disgust:

To mam gadać ?

Kimi pewnie że pogadaj - chociaż będzie wiedział z twojego źródła jakie koszty go czekają :confused4: :confused4:

Ale faktycznie trochę się naskładało :( :( :(

Dlatego własnie proponuję, bo chłopaki na pewno podejdą do sprawy "rozsądnie" :D

Opublikowano

chriss nie przejmuj się :pociesz: :pociesz: mnie czeka w niedługim czasie rozrząd, opony na lato i troszkę rezanka by się przydało - a nie wspomnę o AC i OC już jutro :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

To mam gadać ?

na razie poczekaj daj mi pomyśleć :mysli:

będę chciał sam ewentualnie z czyjąś pomocą to zrobić :gwizdanie: chyba że będą jakieś problemy ,ale dzięki za zainteresowanie :good:

Opublikowano

To mam gadać ?

na razie poczekaj daj mi pomyśleć :mysli:

będę chciał sam ewentualnie z czyjąś pomocą to zrobić :gwizdanie: chyba że będą jakieś problemy ,ale dzięki za zainteresowanie :good:

No problemo, Amigo :cool1:

Jak coś - masz telefon, dzwoń.

Opublikowano

chriss nie przejmuj się :pociesz: :pociesz: mnie czeka w niedługim czasie rozrząd, opony na lato i troszkę rezanka by się przydało - a nie wspomnę o AC i OC już jutro :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Mario u mnie też za tydzień przegląd tech,a za 2 tyg ubezpieczenie :(

ale jakoś bedze :good:

Opublikowano

Qfa, miałem w stopce info o ich warsztacie, ale MI WKASOWALI, słyszy Pan, Panie Prezesie ? :naughty::decayed:

A tak, to każdemu z osobna muszę pisac :disgust:

Opublikowano

Mario u mnie też za tydzień przegląd tech,a za 2 tyg ubespieczenie :(

ale jakoś bedze :good:

:shocked: :shocked: :shocked: ooooo f*ck :wallbash: :wallbash: przypomniałeś mi o przeglądzie - lecę sprawdzić do kiedy mam

Opublikowano

Dobra, ja na razie spadam, do wieczorka :papa:

Opublikowano

chyba że któryś ma zaprzyjaźnionego diagnostę :tongue4: bo raczej z tymi luzami będzie ciężko.

Opublikowano

uuuuuuuuufffffffffffff :heat: przeglądzik mam do marca - chociaż to małe pocieszenie bo w sumie najmniejsze koszta ale jednak :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 15 Listopad 2010, 19:17_________________________________________________

chyba że któryś ma zaprzyjaźnionego diagnostę :tongue4: bo raczej z tymi luzami będzie ciężko.

diagnostę zapewne ktoś ma :gwizdanie: ale musisz to zrobić tak czy inaczej, sorki nie musisz - powinieneś :gwizdanie:

Opublikowano

uuuuuuuuufffffffffffff :heat: przeglądzik mam do marca - chociaż to małe pocieszenie bo w sumie najmniejsze koszta ale jednak :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 15 Listopad 2010, 19:17_________________________________________________

diagnostę zapewne ktoś ma :gwizdanie: ale musisz to zrobić tak czy inaczej, sorki nie musisz - powinieneś :gwizdanie:

Zgadza sie zrobić muszę i to pożądnie bo nie lubie druciarstwa,ale do niedzieli nie dam rady :no:[br]Dopisany: 15 Listopad 2010, 19:26_________________________________________________Ale nie ma co sie łamać :good:

Opublikowano

Qfa, miałem w stopce info o ich warsztacie, ale MI WKASOWALI, słyszy Pan, Panie Prezesie ? :naughty::decayed:

Strasznie słabo :polew: :polew: :tongue4:

Opublikowano

ja jak chcecie mam kobitke w pzu na tansze ubezpieczenia, a diagnoste miaelm w brzezinach co jedziesz tylko z dowodem rejestracyjnym ale nie wiem czy robi jeszcze

Opublikowano

Siema chłopaki :hi:

Jak by ktoś przypadkiem nie wiedział :gwizdanie: turniej Gran Turismo5 :kox:

http://www.facebook.com/GranTurismo5RoadShow#!/GranTurismo5RoadShow?v=wall

GranTurismo5RoadShow Poznaj najnowszą edycję kultowej gry Gran Turimo 5.

Zatrzymaj się w naszym Pit-stopie i wystartuj w wyścigu po nagrodę główną - wyjazd na legendarny tor Nurburgring w Niemczech.

Zasiądź w kabinie super nowoczesnego symulatora.

Sprawdź jak wygląda gra w najnowszej technologii 3D.

... Zapraszamy:

19-21 listopad: Gdańsk - Galeria Bałtycka

23-25 listopad: Łódź - Manufaktura

26-28 listopad: Warszawa - Arkadia

3-5 grudzień: Kraków - Bonarka City Center

10-12 grudzień: Poznań - Galeria Malta

17-19 grudzień: Katowice - Silesia City Center

Na najlepszego kierowcę w każdym mieście czeka niepowtarzalna okazja wyjazdu na tor Nurburgring, gdzie poczujesz adrenalinę i sprawdzisz swoje umiejętności na prawdziwym torze.

Dodatkowo w trakcie eventu co 2 godziny losowanie atrakcyjnych nagród.

Opublikowano

ahhh porterowka... ahhhhh

Opublikowano
  • Autor
:hi: :hi: :hi: kiedys na tuszynskiej sie podjezdzalo i pytal czy sie spieczy czy robimy ;) ale zmienil sie diagnosta kuwa nawet mi rule do wydechu przystawial ;) sprawdzil klakson i wysokosc siwatel :blink: :blink: :shocked: :shocked: