Seba_LDZ Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Opublikowano 17 Listopada 2010 a ja kawy wogole nei pije nie lubie ale za to uwielbiam wachac kawe i na potege pije burna
Kimi Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 burna :?: :?: :?: [br]Dopisany: 17 Listopad 2010, 10:53_________________________________________________
kachnazgierz Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 aaaaaaaaaaaaaaa burna powiadasz............ :polew: seball ale to nie zdrowe przecież
Seba_LDZ Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Opublikowano 17 Listopada 2010 hehehe nie mowcie do mnie seball :polew: :polew:
kachnazgierz Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 bo........................................ ???
Magdalenah Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 Zaraz po przebudzeniu to lece na spacer z psicą. Potem dosiadam i "już" po godzinie "jazdy" mogę napić się tej kawy nareszcie...
Seba_LDZ Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Opublikowano 17 Listopada 2010 hehhe smiesznie mi tam nie przeszkadza poki mnie to nie obraz to mowcie jak chcecie moze byc nawet Myszko Słodziaku Skarbie czy też nawet Kochanie Mistrzu Sensej Paniczu i Wodzu :polew: :polew:
Magdalenah Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 hehhe smiesznie mi tam nie przeszkadza poki mnie to nie obraz to mowcie jak chcecie moze byc nawet Myszko Słodziaku Skarbie czy też nawet Kochanie Mistrzu Sensej Paniczu i Wodzu :polew: :polew: No to teraz poleciałes.....
Kimi Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 Zaraz po przebudzeniu to lece na spacer z psicą. Potem dosiadam i "już" po godzinie "jazdy" mogę napić się tej kawy nareszcie... A nie możesz w domu, przed spacerkiem? Przy okazji, jakiego masz pieska ? Bo ja bardzo lubię psy, chociaż aktualnie żaden ze mną nie mieszka, bo nie mam warunków
Magdalenah Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 Zaraz po przebudzeniu to lece na spacer z psicą. Potem dosiadam i "już" po godzinie "jazdy" mogę napić się tej kawy nareszcie... A nie możesz w domu, przed spacerkiem? Przy okazji, jakiego masz pieska ? Bo ja bardzo lubię psy, chociaż aktualnie żaden ze mną nie mieszka, bo nie mam warunków Czy mi się zdawało czy masz FB? jak masz to zobacz jakiego mam, widać go a przed spacerem nie mogę, bo nie lubię siuśków sprzątać Mała jest jeszcze, więc trzeba latać z nią często i szybko
Kimi Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 Zaraz po przebudzeniu to lece na spacer z psicą. Potem dosiadam i "już" po godzinie "jazdy" mogę napić się tej kawy nareszcie... A nie możesz w domu, przed spacerkiem? Przy okazji, jakiego masz pieska ? Bo ja bardzo lubię psy, chociaż aktualnie żaden ze mną nie mieszka, bo nie mam warunków Czy mi się zdawało czy masz FB? jak masz to zobacz jakiego mam, widać go a przed spacerem nie mogę, bo nie lubię siuśków sprzątać Mała jest jeszcze, więc trzeba latać z nią często i szybko Iii tam, ten profil na FB to tak mam, bo mam... No ale skoro tak, to zobaczę sobie zaraz... [br]Dopisany: 17 Listopad 2010, 11:14_________________________________________________ Wiesz co, może jestem ślepy, ale ja na tych fotkach Twoich żadnego psa nie widzę... Koty, Audice, pejzaże tak, ale psa - ni ma
Magdalenah Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 Zaraz po przebudzeniu to lece na spacer z psicą. Potem dosiadam i "już" po godzinie "jazdy" mogę napić się tej kawy nareszcie... A nie możesz w domu, przed spacerkiem? Przy okazji, jakiego masz pieska ? Bo ja bardzo lubię psy, chociaż aktualnie żaden ze mną nie mieszka, bo nie mam warunków Czy mi się zdawało czy masz FB? jak masz to zobacz jakiego mam, widać go a przed spacerem nie mogę, bo nie lubię siuśków sprzątać Mała jest jeszcze, więc trzeba latać z nią często i szybko Iii tam, ten profil na FB to tak mam, bo mam... No ale skoro tak, to zobaczę sobie zaraz... [br]Dopisany: 17 Listopad 2010, 11:14_________________________________________________ Wiesz co, może jestem ślepy, ale ja na tych fotkach Twoich żadnego psa nie widzę... Koty, Audice, pejzaże tak, ale psa - ni ma podeśle ci linka w takim razie
Seba_LDZ Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Opublikowano 17 Listopada 2010 hehhe smiesznie mi tam nie przeszkadza poki mnie to nie obraz to mowcie jak chcecie moze byc nawet Myszko Słodziaku Skarbie czy też nawet Kochanie Mistrzu Sensej Paniczu i Wodzu :polew: :polew: No to teraz poleciałes..... no co
DeeJay_Kill Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 To ja się może przywitam Wystarczył dzień nieobecności i już tyle stron przybyło, że nawet nie mam czasu na czytanie wszystkiego :gwizdanie: Trzeba się ogarnąć i na uczelnię spadać, ale mam nadzieję, że już niedługo coś porezam - oby w piątek przyszły mi poliftowe budziki
Magdalenah Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 To ja się może przywitam Wystarczył dzień nieobecności i już tyle stron przybyło, że nawet nie mam czasu na czytanie wszystkiego :gwizdanie: Trzeba się ogarnąć i na uczelnię spadać, ale mam nadzieję, że już niedługo coś porezam - oby w piątek przyszły mi poliftowe budziki Siemka
Kimi Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 hehhe smiesznie mi tam nie przeszkadza poki mnie to nie obraz to mowcie jak chcecie moze byc nawet Myszko Słodziaku Skarbie czy też nawet Kochanie Mistrzu Sensej Paniczu i Wodzu :polew: :polew: No to teraz poleciałes..... no co TurboFotoPstrykaczoMan
Seba_LDZ Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Opublikowano 17 Listopada 2010 hehhe smiesznie mi tam nie przeszkadza poki mnie to nie obraz to mowcie jak chcecie moze byc nawet Myszko Słodziaku Skarbie czy też nawet Kochanie Mistrzu Sensej Paniczu i Wodzu :polew: :polew: No to teraz poleciałes..... no co TurboFotoPstrykaczoMan
Kimi Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 Aloha, DeeJay [br]Dopisany: 17 Listopad 2010, 11:24_________________________________________________ Magdaleno, piesek jest przecudowny
Seba_LDZ Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Opublikowano 17 Listopada 2010 Aloha, DeeJay [br]Dopisany: 17 Listopad 2010, 11:24_________________________________________________ Magdaleno, piesek jest przecudowny alez Ty jestes przesłitaśny Kimi :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi