Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pamiętasz te co wyszły nie wyraźnie :gwizdanie:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

pamiętasz te co wyszły nie wyraźnie :gwizdanie:

te od tyłu... :gwizdanie:

Opublikowano

kufa 3h z milionowej na murarska i spowrotem, kocham k**wa to miasto gdzie nikt nie pracuje tylko w korku stoi :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

Nie wiem jak wy ale ja sie bardzo cieszę z tak obfitych opadów śniegu:D przynajmniej mogę sobie poupalać :evil::quattro:

Opublikowano

dzisiaj to i tak Cię nie poznaję, bo nie wrzucałeś na krzyż i nawet komplement w moją stronę poleciał:) :gwizdanie:

Opublikowano

:hi:

tomek881025 nie byłeś dzisiaj w Zgierzu :mysli: chyba widziałem twoje autko pod wydziałem komunikacji :mysli::wink4:

Opublikowano

:siema: a ja jak wyjechalem przed 11 do zgierza to wlasnie wrocilem, 30min w urzedzie mi zeszlo czyli jak w morde strzelil 6bitych godzin, smiglego jest tak zakorkowane ze policja stoi w poprzek na przybysza i w ogole aut nie puszczaja:D[br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 17:23_________________________________________________

tomek881025 nie byłeś dzisiaj w Zgierzu :mysli: chyba widziałem twoje autko pod wydziałem komunikacji :mysli::wink4:

oczywiscie ze bylem[br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 17:23_________________________________________________

Mariusz ja bardzo czesto tam jestem bo na drugim pietrze jest wydzial geodezji, wiec sobie tam chodze i zalatwiam rozne sprawy

Opublikowano

Oto wspomniany przeze mnie wcześniej znaczek na Tuwima przy Sobieradku. Jutro jadę z wnioskiem do inż. miasta - zobaczymy, co z tego będzie...

znak.jpg

free image uploader

Opublikowano

powiedzą Ci ze jesteś wandal i pewnie sam go przewróciłeś :evil:

Opublikowano

dzisiaj to i tak Cię nie poznaję, bo nie wrzucałeś na krzyż i nawet komplement w moją stronę poleciał:) :gwizdanie:

może kolega Bartosz się zwyczajnie pomylił :polew: :polew: :polew:

ale komplement jeżeli o mnie chodzi to słuszny :good:

Opublikowano

To musieliby niczym "horejszjo kejn" zbadać dna na znaku, a wtedy się okaże, że jestem niewinny :tongue4:

Opublikowano

jeżeli policji nie bylo to ciężko będzie cos wyrwać :mysli:

Opublikowano

tagedia juz do sklepu poszedlem z laczka bo szybciej niz autem

Opublikowano

a wiecie, że tak może być przez dłuższy czas??!! - w części miejsca nie wybrano nawet firm do odśnieżania - widocznie uznali, że zima sama przyszła to i pójdzie sobie sama tez ....po******by

Opublikowano

a wiecie, że tak może być przez dłuższy czas??!! - w części miejsca nie wybrano nawet firm do odśnieżania - widocznie uznali, że zima sama przyszła to i pójdzie sobie sama tez ....po******by

No niedokońca. Przetarg wygrała firma która nie posiada wystarczającej ilości sprzętu do odśnieżania i nie posiadają magazynów do przechowywanie soli, piasku :decayed:
Opublikowano

co tu tak smutno i pusto???????? :mysli:

Mario pyk chociaż z Tobą :wink4:

Opublikowano

co tu tak smutno i pusto???????? :mysli:

Mario pyk chociaż z Tobą :wink4:

:hi: Aniu ja już pykłem piweczko i chyba już więcej nic :no: troszkę mnie trząsało dziś i powiem że nie było to z zimna :no: :no: :polew: :polew:

Opublikowano

Mariusz a jak Ty poznałeś że to moja Audica stoi skoro była prawie cala w śniegu?

Opublikowano

Mariusz a jak Ty poznałeś że to moja Audica stoi skoro była prawie cala w śniegu?

mam pamięć do nr-ów rej. :wink4: stałeś przodem w stronę Łagiewnik :wink4:

Opublikowano

mam pamięć do nr-ów rej. :wink4: stałeś przodem w stronę Łagiewnik :wink4:

ja jak jezdze to tez rozgladam sie za znajomymi samochodami ale az takiej pamieci nie mam.