Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aloha, Pierwszy Pykaczu Bandy :hi:

Gdzieś pykał wczoraj, jak Cię nie było :naughty:

:tongue4:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

i ja się przywitam :hi:

Opublikowano

:hi:

Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 12 Grudzień 2010, 11:45_________________________________________________Pany potrzebuję podpiąć się pod kompa i :vaglogi: ktoś chętny może aby mi to zrobić :mysli: :mysli: :mysli:[br]Dopisany: 12 Grudzień 2010, 11:48_________________________________________________tylko i nie bijcie się proszę :notworthy::polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 12 Grudzień 2010, 11:45_________________________________________________Pany potrzebuję podpiąć się pod kompa i :vaglogi: ktoś chętny może aby mi to zrobić :mysli: :mysli: :mysli:[br]Dopisany: 12 Grudzień 2010, 11:48_________________________________________________tylko i nie bijcie się proszę :notworthy::polew: :polew: :polew: :polew:

Ni mam :no:

Opublikowano
:bry:[br]Dopisany: 12 Grudzień 2010, 12:05_________________________________________________po co chcesz sie pod kompa podpinać :mysli:
Opublikowano
:siema:
Opublikowano

:siema:

:hi:

Opublikowano

ale sie poniszczylem wczoraj/dzisiaj :disgust:

Opublikowano

ale sie poniszczylem wczoraj/dzisiaj :disgust:

:decayed:

Od tego jest sobota :naughty:

Opublikowano

:bry:[br]Dopisany: 12 Grudzień 2010, 12:05_________________________________________________po co chcesz sie pod kompa podpinać :mysli:

nie wiem czy przypadkiem nie mam walniętego czujnika od temp. cieczy chłodzącej :confused4: i chciałem zobaczyć jakie są wskazania temp. podczas jazdy - dziwne rzeczy mi się dzieją :wallbash: :wallbash:

:hi: Siemanko klysiu :wink4:

Opublikowano

nie wiem czy przypadkiem nie mam walniętego czujnika od temp. cieczy chłodzącej :confused4: i chciałem zobaczyć jakie są wskazania temp. podczas jazdy - dziwne rzeczy mi się dzieją :wallbash: :wallbash:

siema kapitanie :hi:
Opublikowano

Opowiadaj co się dzieje :hi: Ja i tak obstawiam termostat :decayed:

Opublikowano

podłączyć sie zawsze możemy

[br]Dopisany: 12 Grudzień 2010, 12:25_________________________________________________ :siema: Prezes :wink4:

Opublikowano

Witam Prezesa :hi:

Opublikowano

Hugo, nie przejmuj się, ja chyba mam to samo, bo wskaźnik temperatury ni chu... nie chce iść dalej jak 65-70C :wallbash: :wallbash: :wallbash:

To chyba jakaś przypadłość seryjna A czwórek, bo widziałem sporo wątków na ten temat :confused4:

Opublikowano

Co się dzieje :mysli:

Na początku spieszą nadmienić, że termostat wymieniony na ori z ASO + płyn. Przed wymianą, przy temperaturach na zew. rzędu -5*do -15* auto łapało najwyżej :mysli: 70 do 80 *C (wskazania na blacie), po wymianie na nowy złapał 90* i trzymał do czasu kiedy zostawiłem go na 15 min. Jak przyszedłem i odpaliłem temp. max to 60*( chyba że ma znaczenie fakt uruchomienie odparowywania przedniej szyby, które uruchomiłem od razu po wejściu do auta) a dzisiaj nawet 60* nie chciał złapać :wallbash: co prawda nie zrobiłem dużo km ale ok.10 na pewno :( :( :([br]Dopisany: 12 Grudzień 2010, 12:39_________________________________________________

Hugo, nie przejmuj się, ja chyba mam to samo, bo wskaźnik temperatury ni chu... nie chce iść dalej jak 65-70C :wallbash: :wallbash: :wallbash:

To chyba jakaś przypadłość seryjna A czwórek, bo widziałem sporo wątków na ten temat :confused4:

Kimi ale to nie Prezesowi tak się dzieje :polew: :polew: :polew: tylko mi :wink4:

Opublikowano

Kimi znowu na banii :polew: :polew: :polew:

To faktycznie wychodzi na to , że trzeba teraz sprawdzić czujnik temp. :gwizdanie:

Opublikowano

ja na godzinke musze wyjść :(

pomyślcie czy dziś pocimy sie czy jak :mysli: