Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

o masz pstryknela i poleciala no :P [br]Dopisany: 17 Grudzień 2010, 00:00_________________________________________________z racji tego ze juz jest piatek tygodnia koniec i poczatek na tarczy juz dwunasta wstawiam kilka kandydatek od siebie na piatek rzecz jasna :D

bedzie co ogladac z rana bedzie milo :D

01ukt.th.jpg04vgke.th.jpg03kov9.th.jpg05se6v.th.jpg06engy.th.jpg022mvk.th.jpg01qcr4.th.jpg09t0ik.th.jpg02owdj.th.jpg036sol.th.jpg038psb.th.jpg02gouj.th.jpg05w2t4.th.jpg04wycq.th.jpg15wd8s.th.jpg03fk6q.th.jpg07wjrz.th.jpg049hu1.th.jpg06np5l.th.jpg03pkp0.th.jpg51c2537b4554f8aa04a2f67.th.jpg2dd72893dc71772e2ba4154.th.jpg808f8155c64cb7f66d79992.th.jpge5b7543f83f3c68fb44a354.th.jpg[br]Dopisany: 17 Grudzień 2010, 00:45_________________________________________________a no i ukryte nasze logo :P [br]Dopisany: 17 Grudzień 2010, 00:46_________________________________________________a teraz lece pozdro :D

Opublikowano

Seba loga są dwa :tongue4: nie powiem gdzie bo inni by już nie szukali :decayed:

[br]Dopisany: 17 Grudzień 2010, 01:18_________________________________________________Można chyba gasić :mysli: więc Pstryk

Opublikowano
  • Autor

siema :D

no Chriss hehe wprawne oko :D

Opublikowano

:hi: siemka wszystkim,

potwierdzam Logo 2 szt. :wink4: :wink4: :good: :good:

Opublikowano

:hi:

:blink:

Opublikowano
Opublikowano
  • Autor

:bry: ale piz*zi kurna ;P[br]Dopisany: 17 Grudzień 2010, 08:21_________________________________________________

:blink:

:) sieeeeeeema :)

Opublikowano

MArio fakt dupeczki sa fajne :D

a co do zdjecia Kimiego tylko te dwie z prawej sie nadaja :P reszta na tasme do della ;P

też tak uważam.

No dobra ostatnie i spadam :tongue4: :tongue4:

l_ffad1cf6359cfe2e0071c7be36c68216.jpg

tej to się cycek już w ręce nie mieści :polew: :polew: :polew:

a wogóle bry robaczki :kox:

Opublikowano
  • Autor

hehheh sieeeeeeeeemka Aniu :D jeszcze brakuje Basi i Kasi :)

Opublikowano

zaraz będą :naughty:

Opublikowano

obecna :wink4:

Opublikowano
  • Autor

no juz prawie komplet :D Basia Ania Kasia moze wstawicie swoje kandydatury ?? :D:P

Opublikowano

Jestem! Przeplasam za spóźnienie, ale autobus nie przyjechał, pse Pana i Adą przyjechałem sobie :gwizdanie:[br]Dopisany: 17 Grudzień 2010, 09:31_________________________________________________

Seba, w drugim rządku, ta w sweterku w zielone coś tam :slina: :slina: :slina: :slina: :slina:[br]Dopisany: 17 Grudzień 2010, 09:36_________________________________________________

Na razie spadam, odezwę się na tuńczyku :wink4:

Opublikowano
  • Autor

heheh siema Kimi :) [br]Dopisany: 17 Grudzień 2010, 09:50_________________________________________________Ty a wogole to czemu Kimi ??

Opublikowano

heheh siema Kimi :) [br]Dopisany: 17 Grudzień 2010, 09:50_________________________________________________Ty a wogole to czemu Kimi ??

przecież już tłumaczył :doh1:

Opublikowano
  • Autor

hmm tak ??? to dlaczego bo chyba nie widzialem :) a Ty dlaczego Adrenalina ?? :naughty: :naughty: :naughty: potrafisz sprawci zeby skoczylo cisnienie ?? ;) [br]Dopisany: 17 Grudzień 2010, 10:32_________________________________________________no dobra to nie pytam juz bo nikt nie chce ze mna gadac :( ide sie zamknac w sobie :fool:

Opublikowano

Tuna-break :dance:

Bo moim ulubionym kierowcą F1 jest, a właściwie był, bo na razie nie jeździ, Kimi Raikkonen :rolleyes:

No i tak jakoś, jak się rejestrowałem, mi się klepnęło to "Kimi" i tak zostało :tongue4:

[br]Dopisany: 17 Grudzień 2010, 11:16_________________________________________________

no dobra to nie pytam juz bo nikt nie chce ze mna gadac ide sie zamknac w sobie

No ja chcę, ale ma ograniczone możliwości :confused4:[br]Dopisany: 17 Grudzień 2010, 11:18_________________________________________________

A to moja dzisiejsza kandydatka na "Girl of the day". Wiem, że już kiedyś wklejałem jej zdjęcia, ale jest tak zajebiaszcza, że mogę po raz drugi :naughty:

AeonFluxSMALL.JPG

1154252809__mini_Charlize_Theron_HQ.jpg

20080904-charlize_theron_5001.jpg

Charlize-Theron_1.png

:slina:

[br]Dopisany: 17 Grudzień 2010, 11:22_________________________________________________

:shocked:

1292183801_by_Barcio123_500.jpg

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

[br]Dopisany: 17 Grudzień 2010, 11:29_________________________________________________

<ens> ten św. Józef to miał jednak przejebane

<ens> kobieta i dziecko na utrzymaniu, a nawet sobie nie poruchał

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 17 Grudzień 2010, 11:33_________________________________________________

Dobra, zjadłem, teraz dopiero po 15 obiad.

Na razie.

Opublikowano
  • Autor

no spoko nie jest zla :P ale znam ladniejsze :D heheheh :D

egipt miszcz :D :> :decayed::naughty: