Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:siema: widzę że ostatnio nie tylko ja jestem pechowy, Magdo współczuje. Ja na obecna chwile nie wiem do końca gdzie wstawiać auto i co robić czekam na rzeczoznawce zobaczymy co proponuje i jak mi to wszystko będzie się opłacać. Chciałem wstawić do autoryzowanego punktu ale jak wszyscy straszą to już sam nie wiem.

:hi:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:siema: widzę że ostatnio nie tylko ja jestem pechowy, Magdo współczuje. Ja na obecna chwile nie wiem do końca gdzie wstawiać auto i co robić czekam na rzeczoznawce zobaczymy co proponuje i jak mi to wszystko będzie się opłacać. Chciałem wstawić do autoryzowanego punktu ale jak wszyscy straszą to już sam nie wiem.

Tekst miesiąca Pana kierowcy autobusu- Ja juz nie wsiadam wiecej za kółko, znowu kolizja , ja to pechowy jestem , bo znowu kobieta i te EZG.....

Ja tam w sumie mam dość zimy w tym roku.Szkoda mi samochodu i te załatwianie a ja w pracy mam przeprowadzkę tuż przed Wigilią i bez auta teraz? Nie wiem jak geometria kół a nie mam kiedy sprawdzać. Nic tylko czołg kupić. Zawsze się znajdzie taki co powie o drugim że ten spier......sprawe, czy to lakierowanie, czy to naprawianie. Skoro nie ja płacę to dlaczego mam się zastanawiać czy robić u Idczaka ?

Opublikowano
Ja juz nie wsiadam wiecej za kółko, znowu kolizja , ja to pechowy jestem , bo znowu kobieta i te EZG.....

:nabijasie:

Musiał mieć niezłą traumę... :D

Opublikowano

Tekst miesiąca Pana kierowcy autobusu- Ja juz nie wsiadam wiecej za kółko, znowu kolizja , ja to pechowy jestem , bo znowu kobieta i te EZG.....

Ja tam w sumie mam dość zimy w tym roku.Szkoda mi samochodu i te załatwianie a ja w pracy mam przeprowadzkę tuż przed Wigilią i bez auta teraz? Nie wiem jak geometria kół a nie mam kiedy sprawdzać. Nic tylko czołg kupić. Zawsze się znajdzie taki co powie o drugim że ten spier......sprawe, czy to lakierowanie, czy to naprawianie. Skoro nie ja płacę to dlaczego mam się zastanawiać czy robić u Idczaka ?

No dlatego tez chcialem robic u Idczaka skoro nie place. Magdo nie chce nic mowic ale mnie koles wyjechal z rejestracja zaczynajaca sie na litery EZG i tacie tez 3 magiczne litery EZG:) ale to pewnie zbieg okolicznosci:)

Opublikowano

Powitam :hi: Qrde, śniło mi się, że koleżanka podrzuciła mi Heineken'a, po czym wsiadłem za kółko i pojechałem - pierwsza część snu jak najbardziej jest godna spełnienia :decayed:

Opublikowano

mam nadzieje ze wyczerpaliscie juz wypadki na tym forum tej zimy :P

Opublikowano
  • Autor

:hi::)

znajomi robili w skodzie u zimnego to to samo :) i zrobili dobrze funkiel nowka :) a tez mieli stluczke maska ksenon blotnik felga itd

wyglada jakby nic nie bylo robione :)

Opublikowano

Dobry :hi:

Opublikowano

Dobry :hi:

:hi:

Jak tam, znalazłeś coś? :naughty:

Opublikowano

mam nadzieje ze wyczerpaliscie juz wypadki na tym forum tej zimy :P

no zima sie jeszcze nie skonczyla ale mam nadzieje ze juz skonczylismy limit przygod

Opublikowano

Ja tylko pytam skąd u was takie przekonanie że jak już ASO to zrobią najlepiej :wallbash:

Tym bardziej ze nie idzie to z waszych kieszeni tylko z ubezpieczenia,ja bym znalazł takiego co robi najlepiej nie ważne za jaką kasę bo w tym przypadku liczy się jakość wykonania.Chyba że was satysfakcjonuje samo to ze auto było naprawiane w ASO.

Wiem co pisze bo wiem jak wygląda ASO od zaplecza :sick3:

[br]Dopisany: 19 Grudzień 2010, 11:37_________________________________________________o w mordę ale wam napisałem :shocked:[br]Dopisany: 19 Grudzień 2010, 11:40_________________________________________________

jestem w toku ale może to już będzie to coś :naughty:
Opublikowano

a ja jakąś godzinę temu postanowiłem że nie robię w aso:) mam swojego mechanika robil mi wczesniejsze auto i byłem bardzo zadowolony, kupie tylko swiatelko zderzak przedni i dam mu do rooboty bo kleic go nie chce bo ma pare defektow:)

Opublikowano

Ja tylko pytam skąd u was takie przekonanie że jak już ASO to zrobią najlepiej :wallbash:

Tym bardziej ze nie idzie to z waszych kieszeni tylko z ubezpieczenia,ja bym znalazł takiego co robi najlepiej nie ważne za jaką kasę bo w tym przypadku liczy się jakość wykonania.Chyba że was satysfakcjonuje samo to ze auto było naprawiane w ASO.

Wiem co pisze bo wiem jak wygląda ASO od zaplecza :sick3:

[br]Dopisany: 19 Grudzień 2010, 11:37_________________________________________________o w mordę ale wam napisałem :shocked:[br]Dopisany: 19 Grudzień 2010, 11:40_________________________________________________

jestem w toku ale może to już będzie to coś :naughty:

:good: :good: :good:

Oby wreszcie się udało.

Tomek, to może pomyśl o jakimś małym modzie - np. jakiś zderzaczek od S-ki albo RS-a? :naughty: :naughty: :naughty:

131c5be62d7558bfmed.jpg

Opublikowano

Pocimy się dzisiaj panowie :cool1:

i panie :wink4:

Opublikowano

Kimi narazie to musze pomyslec ile mi wyplaca a jak bede znal fundusze to bede mogl robi:)

Opublikowano

Kimi narazie to musze pomyslec ile mi wyplaca a jak bede znal fundusze to bede mogl robi:)

Nie no, wiem, spoko :cool1:

Opublikowano

dajcie znać, jakbyście chcieli się gdzieś spocić, jednak ja o 18 nie mogę;/

Opublikowano

leeeeee to dzisiaj d*pa w 2 smochody nie ma co ;( :confused4:

Opublikowano
:confused4: