Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no szkoda :disgust:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ciekawe co z resztą bandy :mysli:

Opublikowano

ciekawe co z resztą bandy :mysli:

Ze mną też kiszka dzisiaj, chyba dopiero po Nowym Roku się spotniemy, bo za tydzień Święta, potem Sylwek. :(

Opublikowano

no to w takim razie lece do Ewci :papa:

Opublikowano
  • Autor

ja dzisiaj jestem troche kontuzjowany po wigilii ;)

Opublikowano

znaczy, że Mikołaj wlał Ci lochą :bicz3: :bicz3: :bicz3: :polew: :polew:

Opublikowano

Ja tylko pytam skąd u was takie przekonanie że jak już ASO to zrobią najlepiej :wallbash:

Tym bardziej ze nie idzie to z waszych kieszeni tylko z ubezpieczenia,ja bym znalazł takiego co robi najlepiej nie ważne za jaką kasę bo w tym przypadku liczy się jakość wykonania.Chyba że was satysfakcjonuje samo to ze auto było naprawiane w ASO.

Wiem co pisze bo wiem jak wygląda ASO od zaplecza :sick3:

[br]Dopisany: 19 Grudzień 2010, 11:37_________________________________________________o w mordę ale wam napisałem :shocked:[br]Dopisany: 19 Grudzień 2010, 11:40_________________________________________________

Jak tam, znalazłeś coś? :naughty:

jestem w toku ale może to już będzie to coś :naughty:

Chriss to jakbyś znalazł to daj znać,w tym problem, że ja nie mam kiedy szukać i potrzebuje auto jak najszybciej. Muszę jeździć a do mnie na wieś komunikacją miejską to wiesz- przyjedzie albo nie. Reasumując potrzebuje lakiernika dobrego, sprawnego i nie takiego co struga w garażu. Moi mechanicy mi polecili faceta ale on spod Pabianic i do tego świeży tatuś, nie będę więc ryzykować jak mi teraz polakieruje :polew: Nie wiem też co jeszcze w trawie piszczy oprócz lakieru np. geometria kół ? więc sam rozumiesz.....[br]Dopisany: 19 Grudzień 2010, 16:52_________________________________________________

:siema: widzę że ostatnio nie tylko ja jestem pechowy, Magdo współczuje. Ja na obecna chwile nie wiem do końca gdzie wstawiać auto i co robić czekam na rzeczoznawce zobaczymy co proponuje i jak mi to wszystko będzie się opłacać. Chciałem wstawić do autoryzowanego punktu ale jak wszyscy straszą to już sam nie wiem.

Tekst miesiąca Pana kierowcy autobusu- Ja juz nie wsiadam wiecej za kółko, znowu kolizja , ja to pechowy jestem , bo znowu kobieta i te EZG.....

Ja tam w sumie mam dość zimy w tym roku.Szkoda mi samochodu i te załatwianie a ja w pracy mam przeprowadzkę tuż przed Wigilią i bez auta teraz? Nie wiem jak geometria kół a nie mam kiedy sprawdzać. Nic tylko czołg kupić. Zawsze się znajdzie taki co powie o drugim że ten spier......sprawe, czy to lakierowanie, czy to naprawianie. Skoro nie ja płacę to dlaczego mam się zastanawiać czy robić u Idczaka ?

No dlatego tez chcialem robic u Idczaka skoro nie place. Magdo nie chce nic mowic ale mnie koles wyjechal z rejestracja zaczynajaca sie na litery EZG i tacie tez 3 magiczne litery EZG:) ale to pewnie zbieg okolicznosci:)

Tomciu .....moje wszystkie uszkodzenia niestety spowodowały EL hehehe cóż za zbieg okoliczności. Generalnie zlewam to. Zaskoczył mnie tylko tym tekstem, bo wiesz facet po 60 a takie pierdoły opowiada ? napisać powinien, że mnie jeb* bo miałam EZG w rejestracji? Koń by się uśmiał.

Opublikowano

No tekst faktycznie mógł zaskoczyć. Ja mam dobrego lakiernika ale u niego trzeba poczekać bo mnie pow że dopiero czas po nowym roku będzie miał żeby wziąć za mój samochód ale mnie to nie przeszkadza bo w sumie mogę jeździć a i tak jeszcze pieniędzy nie dostałem więc mogę czekać. A u Idczaka jak pytałem to dadzą Ci auto zastępcze a pociągną z oc sprawcy bo ja pytałem o auto, więc jak Ci na tym zależy no to jest to wyjście z sytuacji

Opublikowano

CZesc koledzy!

Co tam szykujecie na koniec stycznia? cos w rodzaju spota wojewódzkiego? dajcie znac jeśli cos takiego bedzie robione, myśle,ze tym razem dam rade dojechac.

Pozdro

Opublikowano

CZesc koledzy!

Co tam szykujecie na koniec stycznia? cos w rodzaju spota wojewódzkiego? dajcie znac jeśli cos takiego bedzie robione, myśle,ze tym razem dam rade dojechac.

Pozdro

Siemanko,

No taką małą bibkę planujemy :D

Jak coś - zapraszamy :wink4:

Opublikowano
  • Autor

siemanko :)

naughtiestadvertisementk.jpg

Uploaded with ImageShack.us

:D prezent ;P

Opublikowano

siemanko :)

naughtiestadvertisementk.jpg

Uploaded with ImageShack.us

:D prezent ;P

No super :good:

o takim właśnie marzyłem :decayed:

Opublikowano
  • Autor

:evil::naughty::decayed:

myslisz i masz :D

Opublikowano

Siemanko wszystkim :hi:

i znowu 20min. będę odśnieżał "Myszę" :wallbash: :wallbash:

Myślę, że można by powiedzieć "Pani Zimie Już Dziękujemy :hi:"

BTW Seba odpaliłem kompa a tu światło zapalone :shocked: :shocked: :shocked: ciężko jest zrobić PSZTRYK :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

siemka heheheh no kurde padlem jak mucha i zapomnialem zgasic :embarrassed::rolleyes:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
  • Autor
:bry::) co tam jak tam ?? :decayed:
Opublikowano

poniedziałek :disgust:

Opublikowano
  • Autor

heheh no tak :D jak ja nie nawidze poniedzialkow :D

hehehe :D wczoraj widzialem sonde ktora pytala przechodniow czy sa przesadni i czy to ze sylwester

wypada w tym roku w piatek trzynastego czy to im nie przeszkadza i czy beda sie dobrze bawiali :)

Opublikowano

:hi: :hi: :hi:

i aby tradycji stało się zadość....

w poniedziałek zawsze jestem bardzo zły, w poniedziałek do niedzieli mi się skni

zęby wypadają zdrowe, kac rozwala moją głowę, poniedziałek to jest dla mnie sądny dzień.

w poniedziałek regularnie pada deszcz, czarna rozpacz kąsa jak łonowa wesz

manna mi nie spanie z nieba, do roboty lecieć trzeba by szefowej feministki poczuć sexapil.

je...jebał poniedziałek bury pies, diabeł z nim tańcował aż po pieśni kres

ślady szminki na mych spodniach ,karzą bym dzień tygodnia wciąż przeklinał na czym tylko stoi świat.

w poniedziałek marszczę czoło strosząc brwi, w poniedziałek wciąż niedziela mi się śni

zęby bolą mnie trzonowe, kac rujnuje mi wątrobę, w poniedziałek znów zanosi się na zgon

w poniedziałek ciągle pada zimny deszcz, h*j komornik nęka jak łonowa wesz

manny nie chce spaść mi puszek, do roboty lecieć muszę by miłosnych uciech poznać perwersyjny styl

w poniedziałek życie traci smak i sens

wtorek jeszcze gorszy bo bezbożny jest, nudny wtórny i jałowy, beznadziejny dzień targowy

wrednie szczerząc zęby śmieje mi się prosto w nos

dobrze, że się urodziłem w środę smiley

może nauczycie się w końcu na pamięć to będziemy śpiewać na imprezach :decayed:

miłego dzionka życzę - idę spać

paaaaaaaaaaaaa