chriss Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 oj tam oj tam po prostu się mi udało [br]Dopisany: 21 Grudzień 2010, 16:41_________________________________________________Madzia a ty to będziesz swoją furmankę naprawiać z czyjegoś OC ?
Magdalenah Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 oj tam oj tam po prostu się mi udało [br]Dopisany: 21 Grudzień 2010, 16:41_________________________________________________Madzia a ty to będziesz swoją furmankę naprawiać z czyjegoś OC ? Tak z OC mpk lodz
Kimi Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 miałem dziś szybkę licznika wymienić ale się trochę boje przy tym mrozie by co nie pękło a wczoraj było na + Ja miałam przyciski w klimatroniku wymienić ale zrezygnowałam. Poczekam do wiosny...Tak się zastanawiam wyglądając za okno któredy do domu jechać i kiedy dojadę......znów wygląda mi to na pewna poniedziałkową masakre. Własnie byłem zapalić i tak dużo tego śniegu nie spadło, więc dramatu chyba nie ma :gwizdanie:
Magdalenah Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Ja miałam przyciski w klimatroniku wymienić ale zrezygnowałam. Poczekam do wiosny...Tak się zastanawiam wyglądając za okno któredy do domu jechać i kiedy dojadę......znów wygląda mi to na pewna poniedziałkową masakre. Własnie byłem zapalić i tak dużo tego śniegu nie spadło, więc dramatu chyba nie ma :gwizdanie: u mnie nie ma jak wyjechac z parkingu, wszystko stoi, w którą stronę nie spojrzeć......
nowaks Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 wez daj spokoj ja wlsnie z kutna wrocilem horror jest
Kimi Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 wez daj spokoj ja wlsnie z kutna wrocilem horror jest E tam zaraz horror Trochę snieżku poprószyło i panikę siejecie :gwizdanie:
Magdalenah Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 wez daj spokoj ja wlsnie z kutna wrocilem horror jest E tam zaraz horror Trochę snieżku poprószyło i panikę siejecie :gwizdanie: Kimi a juz jechałes teraz, że panike siejemy? :gwizdanie:
MarianekZg Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 wez daj spokoj ja wlsnie z kutna wrocilem horror jest E tam zaraz horror Trochę snieżku poprószyło i panikę siejecie :gwizdanie: Kimi jest przeje...ne na mieście - ja z Kilińskiego przy Narutowicza do Zgierz jechałem równiutko 1,5 godziny - niektórzy kierowcy to mameje że nóż się w kieszeni otwiera :thumbdown: :thumbdown:
Kimi Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 No dobrze, skoro tak mówicie, to wierzę [br]Dopisany: 21 Grudzień 2010, 16:58_________________________________________________ Ja po prostu uwielbiam jeździć w takich warunkach, może dlatego inaczej na to patrzę
chriss Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 No dobrze, skoro tak mówicie, to wierzę [br]Dopisany: 21 Grudzień 2010, 16:58_________________________________________________ Ja po prostu uwielbiam jeździć w takich warunkach, może dlatego inaczej na to patrzę Ja też lubię takie warunki ale na dłuższej trasie jest to bardzo męczące
MarianekZg Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 No dobrze, skoro tak mówicie, to wierzę [br]Dopisany: 21 Grudzień 2010, 16:58_________________________________________________ Ja po prostu uwielbiam jeździć w takich warunkach, może dlatego inaczej na to patrzę heheh Kimi ja nie mówię, że nie lubię tylko jak jedziesz w centrum Łodzi i w którą uliczkę byś nie skręcił to korek to by cię ....uj strzelał :wallbash: :wallbash:
Kimi Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 No dobrze, skoro tak mówicie, to wierzę [br]Dopisany: 21 Grudzień 2010, 16:58_________________________________________________ Ja po prostu uwielbiam jeździć w takich warunkach, może dlatego inaczej na to patrzę heheh Kimi ja nie mówię, że nie lubię tylko jak jedziesz w centrum Łodzi i w którą uliczkę byś nie skręcił to korek to by cię ....uj strzelał :wallbash: :wallbash: Więc problem tkwi w korkach, a nie w śniegu No wiem wiem, że korki wynikają z tego śniegu własnie Dobra, spadam na kwadrat Jak dojadę... :gwizdanie:
chriss Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Mario widziałem że masz ładna obudowe-pokrywe ABSu gdzie taka dostałeś nie wiesz czy do mnie też taka podejdzie
kachnazgierz Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 no właśnie, jak dojedziesz i ja też lubię takie warunki matrix spisuje się super dzisiaj był mały poślizg.... ale trochę adrenalinki się przyda ciekawe ile ja będę jechać do domku
MarianekZg Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Mario widziałem że masz ładna obudowe-pokrywe ABSu gdzie taka dostałeś nie wiesz czy do mnie też taka podejdzie przeleć tu http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=122632.0 lub tu http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=115048.0 niestety nie pamiętam czy podejdzie do ciebie :confused4:[br]Dopisany: 21 Grudzień 2010, 17:24_________________________________________________dostępne w ASO i w sumie w rozsądnych cenach
chriss Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Mario przeglądne. Resztę osłon miałem w serii tylko nie ma tej na ABSie,a u ciebie wygląda
DeeJay_Kill Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Ja wracam z wycieczki do wpłatomatu w Pabianicach - 5km ode mnie. W dwie strony jechałem godzinę, ale już wracałem inną drogą, bo bym jechał cały czas;p Ten korek wynika nie tyle ze śniegu, co z baaaardzo asekuranckiej jazdy niektórych kierowców, przez co inni też muszą jechać 20km/h tam, gdzie można spokojnie poginać 50....
MarianekZg Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Mario przeglądne. Resztę osłon miałem w serii tylko nie ma tej na ABSie,a u ciebie wygląda jak się kiedyś zjedziemy to mi przypomnij to przymierzymy - 3 sekundy roboty :wink4: :wink4:
chriss Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Mario przeglądne. Resztę osłon miałem w serii tylko nie ma tej na ABSie,a u ciebie wygląda jak się kiedyś zjedziemy to mi przypomnij to przymierzymy - 3 sekundy roboty :wink4: :wink4: Będę pamiętał
Gość SpongeBob Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Chriss przeczytałem Twoja lekturę sporo się dowiedziałem np wg Ustawy z dnia 8 lipca 2005 DZ.U.Nr 143 poz. 1204 Art 363 paragraf 1 mówi że to poszkodowany decyduje w jaki sposób ma zostać naprawiona szkoda(np jakie części mają być użyte) oraz przywrócenie stanu poprzedniego to obowiązek pokrycia kosztów zamontowania lub wymiany elementów na takie które nigdy wczesniej nie były uszkodzone. Więc zacząłem jeździć żeby Idczak dal mi na papierze cenę części i pojechałem do znajomego warsztatu po kosztorys. Co się dowiedziałem: Idczak mi nie wyda czegoś takiego jak chce muszę u nich zamówić coś takiego na papierze koszt raptem 150zl lub mogę zamówić u nich kosztorys cały który zaczyna się od 400 w górę bo nie wiadomo jakie duże są uszkodzenia i ile czasu muszą na to poświecić Znajomy zaś pow mi że jeżeli auto ma mniej niż 4 lata to rzeczoznawca ma obowiązek policzyć po oryginalnych częściach.
Rekomendowane odpowiedzi