Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hahahaha no prosze nie zagnie sie Miscza :D

Nie no, wiesz, przypadek :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

:decayed:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

te eskowe i planetowe już pościągałem...Nie lubię takiej muzy, ale cóż -nie mnie ma się podobać...

Opublikowano

żyję, żyję ale obok mnie jedna Pani której chciałem zaproponować kanapeczkę a wy się wtrącacie :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

żyję, żyję ale obok mnie jedna Pani której chciałem zaproponować kanapeczkę a wy się wtrącacie :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Kasiunia ? :cool1:

Opublikowano
:siema: trochę mi zajęło przeczytanie wszystkiego ale jakoś dałem radę, a ja sobie pykam od jakieś godziny i końca nie widzę projektów mych wiec PYK
Opublikowano

:siema: trochę mi zajęło przeczytanie wszystkiego ale jakoś dałem radę, a ja sobie pykam od jakieś godziny i końca nie widzę projektów mych wiec PYK

Jakich projektów? :blink:

Opublikowano

a robię projekty dla elektrowni jakies zasilanie posesji likwidacja starych slupow itp itd

Opublikowano

a robię projekty dla elektrowni jakies zasilanie posesji likwidacja starych slupow itp itd

Aaaa... :blink:

No proszę, kolega inżynier :naughty:[br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 23:19_________________________________________________No ja z Tobą nie pykne, bo nie mam co dzisiaj :confused4:[br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 23:19_________________________________________________

Dobra, idę spać, bo jutro do roboty :kwasny:

Dobranoc :papa:

Opublikowano

No proszę, kolega inżynier :naughty:[br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 23:19_________________________________________________No ja z Tobą nie pykne, bo nie mam co dzisiaj :confused4:[br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 23:19_________________________________________________

Dobranoc.... ;)

Opublikowano

Kimi nie inzynier tylko goedeta inzynierki nie mam bo dopiero studiuje a ze robie w tym na codzien to sobie dorabiam i znajomemu robie projekty a on sie podpisuje tylko pod tym

Opublikowano
  • Autor

a Lukasz pewnie cisnie kod :D i nocki zarywa :D[br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 23:53_________________________________________________pamietaj jak bedziesz juz konczyl a bedziesz ostatni to musisz PSZTRYK nac swiatlo :P

a ja sie zrywam po malutku :D

Opublikowano

VCDS 805.1 - nowszy VAG obsługujący całą grupe aut z koncernu Vaga biegający po szynie Can

A starsze modele też tym polecisz? :mysli:

to jest can + linia k. czyli teoretycznie b7 i w dół.[br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 01:30_________________________________________________

WTF. VCDS 805.1 :blink:

WTF. VCDS 805.1 :blink:

Dałoby radę zrobić skana? (B7 jedzie tylko po CANie a dzisiaj zapaliła się kontrolka check motor (taka żółta ikonka silnika) i podczas jazdy nie zgasła ;( .... więc zaczęło mnie to martwić/zastanawiać i bym profilaktycznie sprawdzić co sypie w logach...) da radę się dogadać? :mysli:

da radę.[br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 01:31_________________________________________________

VCDS 805.1 - nowszy VAG obsługujący całą grupe aut z koncernu Vaga biegający po szynie Can

A starsze modele też tym polecisz? :mysli:

myślę że bez problemu.

Opublikowano

a Lukasz pewnie cisnie kod :D i nocki zarywa :D[br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 23:53_________________________________________________pamietaj jak bedziesz juz konczyl a bedziesz ostatni to musisz PSZTRYK nac swiatlo :P

a ja sie zrywam po malutku :D

wczoraj poszedłem spać.... aż takim hardkorowcem nie jestem :no: by klepać dwie noce i kolejnego dnia funkcjonować.... :cool1:

Opublikowano
  • Autor

heheheh :):bry:

Opublikowano
:hi: witka dawno nie widziani :) jak tam po świetach? przybyły nowe zabawki do aut ? albo innego rodzaju? :rolleyes:
Opublikowano
  • Autor

siemka Madziu :)

aa po swietach dobrze :) tylko robic trzeba :D ja dostalem nowy podlokietnik i pare nowych gadzetow do wnetrza :D

Opublikowano

da radę.[br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 01:31_________________________________________________

wyślij szczegóły/namiary na siebie.... (na priva lub jak wolisz)

Widzę, że masz taki sam silniczek jak ja....wymieniałeś już rozrząd? Z tego co poczytałem to rozrząd w tych silnikach robi się przy 180k (ja pewnie będę chciał zrobić przy 120k). :mysli:

Opublikowano

aa po swietach dobrze :) tylko robic trzeba :D ja dostalem nowy podlokietnik i pare nowych gadzetow do wnetrza :D

Ja nowe ramię wycieraczki i same wycieraczki hahahahahah. Robić no właśnie ....trzeba...my na nowym miejscu więc jeszcze w chaosie ale dojazd mi się podoba, 30 min i jestem :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Ja nowe ramię wycieraczki i same wycieraczki hahahahahah. Robić no właśnie ....trzeba...my na nowym miejscu więc jeszcze w chaosie ale dojazd mi się podoba, 30 min i jestem :cool1:

nowe miejsc pracy rozumiem :) nie zamieszkania ;)

Opublikowano

no witam z samiusieńkich Taterek :hi:

mam nadzieję, że dzisiaj już będzie grzeczniej :gwizdanie:

- rano laptopa nie mogłam odpalić (nie wiem co misiek wczoraj z nim robił :kox:)

- wielkie siniaki na nogach - po barażkowaniu na środku ulicy,takie tam zabawy w śniegu

-a miśkowi sprawdzam tętno czy żyje, nieprzytomny :lazy: :lazy: :lazy: