Kimi Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 hahahaha no prosze nie zagnie sie Miscza Nie no, wiesz, przypadek :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
DeeJay_Kill Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 te eskowe i planetowe już pościągałem...Nie lubię takiej muzy, ale cóż -nie mnie ma się podobać...
MarianekZg Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 żyję, żyję ale obok mnie jedna Pani której chciałem zaproponować kanapeczkę a wy się wtrącacie :wallbash: :wallbash: :wallbash:
Kimi Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 żyję, żyję ale obok mnie jedna Pani której chciałem zaproponować kanapeczkę a wy się wtrącacie :wallbash: :wallbash: :wallbash: Kasiunia ?
Gość SpongeBob Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 trochę mi zajęło przeczytanie wszystkiego ale jakoś dałem radę, a ja sobie pykam od jakieś godziny i końca nie widzę projektów mych wiec PYK
Kimi Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 trochę mi zajęło przeczytanie wszystkiego ale jakoś dałem radę, a ja sobie pykam od jakieś godziny i końca nie widzę projektów mych wiec PYK Jakich projektów?
Gość SpongeBob Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 a robię projekty dla elektrowni jakies zasilanie posesji likwidacja starych slupow itp itd
Kimi Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 a robię projekty dla elektrowni jakies zasilanie posesji likwidacja starych slupow itp itd Aaaa... No proszę, kolega inżynier [br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 23:19_________________________________________________No ja z Tobą nie pykne, bo nie mam co dzisiaj [br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 23:19_________________________________________________ Dobra, idę spać, bo jutro do roboty Dobranoc
Panton Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 a robię projekty dla elektrowni jakies zasilanie posesji likwidacja starych slupow itp itd Aaaa... No proszę, kolega inżynier [br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 23:19_________________________________________________No ja z Tobą nie pykne, bo nie mam co dzisiaj [br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 23:19_________________________________________________ Dobra, idę spać, bo jutro do roboty Dobranoc Dobranoc....
Gość SpongeBob Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 a robię projekty dla elektrowni jakies zasilanie posesji likwidacja starych slupow itp itd Aaaa... No proszę, kolega inżynier [br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 23:19_________________________________________________No ja z Tobą nie pykne, bo nie mam co dzisiaj [br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 23:19_________________________________________________ Dobra, idę spać, bo jutro do roboty Dobranoc Kimi nie inzynier tylko goedeta inzynierki nie mam bo dopiero studiuje a ze robie w tym na codzien to sobie dorabiam i znajomemu robie projekty a on sie podpisuje tylko pod tym
Seba_LDZ Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2010 a Lukasz pewnie cisnie kod i nocki zarywa [br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 23:53_________________________________________________pamietaj jak bedziesz juz konczyl a bedziesz ostatni to musisz PSZTRYK nac swiatlo a ja sie zrywam po malutku
rem1k Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 VCDS 805.1 - nowszy VAG obsługujący całą grupe aut z koncernu Vaga biegający po szynie Can A starsze modele też tym polecisz? to jest can + linia k. czyli teoretycznie b7 i w dół.[br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 01:30_________________________________________________ WTF. VCDS 805.1 WTF. VCDS 805.1 Dałoby radę zrobić skana? (B7 jedzie tylko po CANie a dzisiaj zapaliła się kontrolka check motor (taka żółta ikonka silnika) i podczas jazdy nie zgasła ;( .... więc zaczęło mnie to martwić/zastanawiać i bym profilaktycznie sprawdzić co sypie w logach...) da radę się dogadać? da radę.[br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 01:31_________________________________________________ VCDS 805.1 - nowszy VAG obsługujący całą grupe aut z koncernu Vaga biegający po szynie Can A starsze modele też tym polecisz? myślę że bez problemu.
Panton Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 a Lukasz pewnie cisnie kod i nocki zarywa [br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 23:53_________________________________________________pamietaj jak bedziesz juz konczyl a bedziesz ostatni to musisz PSZTRYK nac swiatlo a ja sie zrywam po malutku wczoraj poszedłem spać.... aż takim hardkorowcem nie jestem by klepać dwie noce i kolejnego dnia funkcjonować....
Magdalenah Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 witka dawno nie widziani jak tam po świetach? przybyły nowe zabawki do aut ? albo innego rodzaju?
Seba_LDZ Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2010 siemka Madziu aa po swietach dobrze tylko robic trzeba ja dostalem nowy podlokietnik i pare nowych gadzetow do wnetrza
Panton Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 da radę.[br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 01:31_________________________________________________ wyślij szczegóły/namiary na siebie.... (na priva lub jak wolisz) Widzę, że masz taki sam silniczek jak ja....wymieniałeś już rozrząd? Z tego co poczytałem to rozrząd w tych silnikach robi się przy 180k (ja pewnie będę chciał zrobić przy 120k).
Magdalenah Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 siemka Madziu aa po swietach dobrze tylko robic trzeba ja dostalem nowy podlokietnik i pare nowych gadzetow do wnetrza Ja nowe ramię wycieraczki i same wycieraczki hahahahahah. Robić no właśnie ....trzeba...my na nowym miejscu więc jeszcze w chaosie ale dojazd mi się podoba, 30 min i jestem
Seba_LDZ Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2010 siemka Madziu aa po swietach dobrze tylko robic trzeba ja dostalem nowy podlokietnik i pare nowych gadzetow do wnetrza Ja nowe ramię wycieraczki i same wycieraczki hahahahahah. Robić no właśnie ....trzeba...my na nowym miejscu więc jeszcze w chaosie ale dojazd mi się podoba, 30 min i jestem nowe miejsc pracy rozumiem nie zamieszkania
kachnazgierz Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 no witam z samiusieńkich Taterek mam nadzieję, że dzisiaj już będzie grzeczniej :gwizdanie: - rano laptopa nie mogłam odpalić (nie wiem co misiek wczoraj z nim robił ) - wielkie siniaki na nogach - po barażkowaniu na środku ulicy,takie tam zabawy w śniegu -a miśkowi sprawdzam tętno czy żyje, nieprzytomny :lazy:
Rekomendowane odpowiedzi