Magdalenah Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 siemka Madziu aa po swietach dobrze tylko robic trzeba ja dostalem nowy podlokietnik i pare nowych gadzetow do wnetrza Ja nowe ramię wycieraczki i same wycieraczki hahahahahah. Robić no właśnie ....trzeba...my na nowym miejscu więc jeszcze w chaosie ale dojazd mi się podoba, 30 min i jestem nowe miejsc pracy rozumiem nie zamieszkania Tak tak, pracy oczywiście. Kasia podziwiam ja zimę to kocham ale na obrazkach ewentualnie w Norwegii, gdzie ma aż takiego mrozu jak tu , że wychodzę z psem i w tej samej minucie zamarzają mi spodnie na tyłku. Czekam na wiosnę z wielkim utęsknieniem. Powinnam zapadać w sen zimowy......
Seba_LDZ Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2010 heheh w szyski w lesie jak niedzwiedz Misiek nie poddawaj sie walcz dzisiaj bedzie to samo
Kimi Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Aloha ewryciało Kasia, widzę, że urlop zaczęliście z przytupem :kox: Pozdrów dzieciaki i Miśka, jak wróci do rzeczywistości :polew: Panton, widzę, że twardy zawodnik z Ciebie Ja miałem taką metodę, że jak już nie potrafiłem w 15 minut znaleźć miejsca z błędem, w którym mi się kod wysypywał, to był właśnie ten moment, że należy już się przytulić do poduchy A po przebudzeniu znajdowałem błąd w 5-10 sekund. Autentycznie. Tomek, to widzę, że Ty pracowity chłopak jesteś - studia, praca, no no. :good: Madzia - jak tam Święta spędziłaś? Bo nie było Cię kilka dni Adzia, pączkujesz, pączkujesz? :naughty:
Seba_LDZ Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2010 a do mnie nic nie napisal ehhhh
Kimi Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 a do mnie nic nie napisal ehhhh Bo dla Ciebie mam....
Panton Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 a do mnie nic nie napisal ehhhh Na pewno w ramach przeprosin wklei Tobie jakąś fajną dupeczkę........ :>
Seba_LDZ Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2010 a do mnie nic nie napisal ehhhh Na pewno w ramach przeprosin wklei Tobie jakąś fajną dupeczkę........ :> :polew:
Kimi Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Prorok jakiś czy co? :blink: Nie, nie, to audycja z cyklu "Poranek z Valentiną"
Kimi Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 głupi ma zawsze szczęście... Pieprzysz. Na pewno nie jesteś głupi Panton, w czym kodzisz?
Adrenalina Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 co z tym nickiem ? :gwizdanie: ...bo mnie to męczy
Panton Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Panton, w czym kodzisz? ja nie kodzę tylko palę głupa... od kodzenia są wspólnicy... ale generalnie to C, java i jak trzeba to trochę w lua, python....
Kimi Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Panton, w czym kodzisz? ja nie kodzę tylko palę głupa... od kodzenia są wspólnicy... ale generalnie to C, java i jak trzeba to trochę w lua, python.... No tak myślałem własnie, ale stawiałem na Javę i C++
Adrenalina Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Panton, w czym kodzisz? ja nie kodzę tylko palę głupa... od kodzenia są wspólnicy... ale generalnie to C, java i jak trzeba to trochę w lua, python.... No tak myślałem własnie, ale stawiałem na Javę i C++ dobrze że Wy przynajmniej się rozumiecie
Seba_LDZ Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2010 Basia oni jakies glupoty gadaja moze pogadamy o prezydencie albo szotofopie ??
Panton Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 co z tym nickiem ? :gwizdanie: ...bo mnie to męczy ehhh te kobiety.... zero cierpliwości... Panton wzięło się od tego, że kiedyś namiętnie trenowałem kolarstwo szosowe (Lubelskie) i generalnie dobrze mi szło w górach...(podjazdy 30parę km w alpach) wiec nazywali mnie Pantani (od kol. Marco Pantani) a że się niewygodnie krzyczało... szczególnie po przekręceniu 180km to uprościli do "Panton" i tak już zostało do dnia dzisiejszego....
Rekomendowane odpowiedzi