Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

nom kumpel ma wczesniejsza wersje ktora kreci 720p no i ten film z mojowki byl nia krecony :) fajna sprawa jakosc filmow powala i jest opcja krecenia 60 k/s to jest dopiero czad

mozna takie slow motion robic ze masakra :D

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nie za wiele popisali.... ale jak fullHD daje radę 30klatek to nie jest źle... karta 16..więc trochę czasu zmieści... w sumie ciekawa alternatywa :)

No to moja małpka ma HDD :D

Dobra, idę do wyra, miałem sie kurna wczęsniej położyć, i znowu dwunasta :disgust:

Do juterka, miłej pierwszej nocy w 2011 roku :D

Opublikowano

nom kumpel ma wczesniejsza wersje ktora kreci 720p no i ten film z mojowki byl nia krecony :) fajna sprawa jakosc filmow powala i jest opcja krecenia 60 k/s to jest dopiero czad

ciekawa alternatywa... http://allegro.pl/kamera-sportowa-gopro-hd-motorsports-hero-i1388735232.html

i przy 720p pociągnie 64klatek co pozwoli jak wspomniałeś robić ciekawe przejścia... zwolnienia... :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

ciekawa alternatywa... http://allegro.pl/kamera-sportowa-gopro-hd-motorsports-hero-i1388735232.html

i przy 720p pociągnie 64klatek co pozwoli jak wspomniałeś robić ciekawe przejścia... zwolnienia... :gwizdanie:

ogladalem ta tez tylk okurde jakas taka nie ladna nieporeczna nie wiem nie podoba mi sie po prostu :D widzialem filmy z niej gdzies tam mozna znalezc

w necie no to jest wypasik :) cena podobna :)

Opublikowano

To jest dobry sprzęt.... o cenie nie wspomnę. Parametrami lepiej to wygląda niż ta okrągła/poręczna. :wink4:

ogladalem ta tez tylk okurde jakas taka nie ladna nieporeczna nie wiem nie podoba mi sie po prostu :D widzialem filmy z niej gdzies tam mozna znalezc

w necie no to jest wypasik :) cena podobna :)

To jest dobry sprzęt.... o cenie nie wspomnę. Parametrami lepiej to wygląda niż ta okrągła/poręczna. :wink4:

Opublikowano
  • Autor

to kiedy kupujemy ?? :D:naughty:[br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 00:10_________________________________________________przez to gadanie to sie nakrecam na montaz a mam zalegly film znajomych z fajnymi ujeciami z wyjazdu na deske do meribel :D

Opublikowano

to kiedy kupujemy ?? :D:naughty:[br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 00:10_________________________________________________przez to gadanie to sie nakrecam na montaz a mam zalegly film znajomych z fajnymi ujeciami z wyjazdu na deske do meribel :D

przeglądam inny sprzęt ale widzę, że w tej kasie to nic lepszego się już nie znajdzie... oglądałem filmy na youtube robione tym sprzętem przy 720p/60 i klasa... :good: spokojnie do naszych bądź co bądź amatorskich zastosowań sprzęt wystarczy :mysli:

I nie odkładaj zaległej pracy (montażu tego filmu znajomych) bo jak się zakupi sprzęt i skręci trochę ujęć to będzie nad czym siedzieć/bawić się.... a przy okazji odświeżysz sobie co nieco...chyba, że Ty się tym zajmujesz na co dzień to cofam to co napisałem... ;)

A w czym to składasz? (adobe) :)

Opublikowano

Dobrej nocy Państwu... :hi:

Opublikowano
  • Autor

przeglądam inny sprzęt ale widzę, że w tej kasie to nic lepszego się już nie znajdzie... oglądałem filmy na youtube robione tym sprzętem przy 720p/60 i klasa... :good: spokojnie do naszych bądź co bądź amatorskich zastosowań sprzęt wystarczy :mysli:

I nie odkładaj zaległej pracy (montażu tego filmu znajomych) bo jak się zakupi sprzęt i skręci trochę ujęć to będzie nad czym siedzieć/bawić się.... a przy okazji odświeżysz sobie co nieco...chyba, że Ty się tym zajmujesz na co dzień to cofam to co napisałem... ;)

na codzien jestem grafikiem :) ale nie robie montazy zawodowo raczej dla siebie dla znajomych :) az tak wiele to tego nie zrobilem ale podoba mi sie :)

calosc tak adobe aftereffects i adobe premier no i oczywiscie photoshop :)

chyba mi sie na dzisiaj bateryjki wyczerpaly ide do legowiska :D

pozdro :D

Opublikowano

na codzien jestem grafikiem :) ale nie robie montazy zawodowo raczej dla siebie dla znajomych :) az tak wiele to tego nie zrobilem ale podoba mi sie :)

calosc tak adobe aftereffects i adobe premier no i oczywiscie photoshop :)

chyba mi sie na dzisiaj bateryjki wyczerpaly ide do legowiska :D

pozdro :D

Rozumiem, że grafikiem w szerokim znaczeniu tego słowa..... to do usłyszenia a może zobaczenia.... :wink4:

Wracam do pracy... :kawa:

Opublikowano
  • Autor

heheeh no dokladnie szeroko :D:P

do pracy ?? hyh odpocznij troche :)

Opublikowano

heheeh no dokladnie szeroko :D:P

do pracy ?? hyh odpocznij troche :)

odpoczywał to ja będę na emeryturze.... jak dociągnę :D

Dobrej nocki. :wink4:

Opublikowano
  • Autor

no to PSZTRYK

Opublikowano

PSZTRYK

Opublikowano

PSTRYK

Dzień doberek śpiochy :papa:

:D

Opublikowano

Wiem, że pytanie z doopy trochę, ale czy w tym teledysku to jest Megan Fox ? :mysli:

[br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 09:31_________________________________________________

Siema Tomek :papa:

Opublikowano

witami Kimi musialem pare stron nadrobi

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

witam,

spalem, spalem i jeszcze nie odespalem