Kimi Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Witka w Nowym roku co tam u Was słychać? Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku, Madziu :good: :good:
chriss Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Witka w Nowym roku co tam u Was słychać? Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku, Madziu :good: :good: Kimi smacznego Madziu wkroczyliśmy w nowy rok nowym banerem
Magdalenah Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Witka w Nowym roku co tam u Was słychać? Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku, Madziu :good: :good: Kimi smacznego Madziu wkroczyliśmy w nowy rok nowym banerem Taaak widziałam, widziałam
Kimi Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Mapka dojazdu na parking Real - Włókniarzy tutajInformacje o spocie wojewódzkim tutaj Galeria z naszymi Foto Spotami i nie tylko tutaj Informacje dotyczące IX Ogólnopolskiego Zlotu i V Urodzin Audi A4 Klub Polska BUKOWINA TARZANSKA 2011 tutaj Seba, brakuje linków do galerii z Valentiną i Anetką Kluczyki :naughty:
Panda z Teksasu Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Wszystkiego Najlepszego również życzę koleżance chociaż i tak się nie znamy ale życzenia jak najbardziej szczere (tak jak sobie popatrze na Was ludziska to ja tu gówniarz jestem :D:D )
Kimi Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Wszystkiego Madziu wzajemnie A ja nie dostanę buziaka? ;(
Magdalenah Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Wszystkiego Najlepszego również życzę koleżance chociaż i tak się nie znamy ale życzenia jak najbardziej szczere (tak jak sobie popatrze na Was ludziska to ja tu gówniarz jestem :D:D ) Jak się nie znamy to się może kiedyś poznamy na zlociku czy spociku No bycie gówniarzem jest na pewno przyjemniejsze niż obiektem muzealnym [br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 13:50_________________________________________________ Wszystkiego Madziu wzajemnie A ja nie dostanę buziaka? ;( Kimi nie marudź, po tym Twoim logo mam kompleksy
Seba_LDZ Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2011 Wszystkiego Najlepszego również życzę koleżance chociaż i tak się nie znamy ale życzenia jak najbardziej szczere (tak jak sobie popatrze na Was ludziska to ja tu gówniarz jestem :D:D ) Jak się nie znamy to się może kiedyś poznamy na zlociku czy spociku No bycie gówniarzem jest na pewno przyjemniejsze niż obiektem muzealnym [br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 13:50_________________________________________________ Wszystkiego Madziu wzajemnie A ja nie dostanę buziaka? ;( Kimi nie marudź, po tym Twoim logo mam kompleksy :embarrassed: jakim muzealnym Kobietko jest pieknie
Bartas Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 no no Madzia bo Ty starsza niz wegiel kamienny jestes
Kimi Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Madzia, to jest tylko avatar, przecież Tobie nic nie brakuje :naughty:
Magdalenah Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 http://moto.allegro.pl/audi-a4-b6-b7-dywaniki-gumowe-petex-z-zaczepami-i1354992868.html ktos cos takiego moze kupował ? poszukuje do autka[br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 13:56_________________________________________________ Madzia, to jest tylko avatar, przecież Tobie nic nie brakuje :naughty: Kimi a pewny jesteś ?
Panda z Teksasu Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Bycie gówniarzem w "Muzeum" też nie jest proste:D No ja to od teraz jeżdże na spociki co tydzień A mam takie pytanie czy kolega od czarnego Sedana z tymi światłami i tłumikiem to nie jeździł kiedyś B7? bo jak byłem dawno na spocie to tak coś kojarze:P
Seba_LDZ Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2011 http://moto.allegro.pl/audi-a4-b6-b7-dywaniki-gumowe-petex-z-zaczepami-i1354992868.html ktos cos takiego moze kupował ? poszukuje do autka[br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 13:56_________________________________________________ Madzia, to jest tylko avatar, przecież Tobie nic nie brakuje :naughty: Kimi a pewny jesteś ? no raczej chociaz Kimi nie jestem:P dywaniki wygladaja spoks ja osobiscie ich nie kupowalem kupilem jakies tandety i teraz mam oba dywany mokre bo splywa z gum na dywan pod gomy bzdura na nastepna zime beda cos w tym stylu co pokazalas
Kimi Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 http://moto.allegro.pl/audi-a4-b6-b7-dywaniki-gumowe-petex-z-zaczepami-i1354992868.html ktos cos takiego moze kupował ? poszukuje do autka[br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 13:56_________________________________________________ Madzia, to jest tylko avatar, przecież Tobie nic nie brakuje :naughty: Kimi a pewny jesteś ? No wiesz, widziałem Cię na żywo - wszystko miałaś na swoim miejscu
Magdalenah Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Bycie gówniarzem w "Muzeum" też nie jest proste:D No ja to od teraz jeżdże na spociki co tydzień A mam takie pytanie czy kolega od czarnego Sedana z tymi światłami i tłumikiem to nie jeździł kiedyś B7? bo jak byłem dawno na spocie to tak coś kojarze:P Ale my jesteśmy bardzo młodzieżowi
Seba_LDZ Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2011 Bycie gówniarzem w "Muzeum" też nie jest proste:D No ja to od teraz jeżdże na spociki co tydzień A mam takie pytanie czy kolega od czarnego Sedana z tymi światłami i tłumikiem to nie jeździł kiedyś B7? bo jak byłem dawno na spocie to tak coś kojarze:P :decayed: dzieki nikt nie jest muzeum jak nie wiesz jak ma na imie to mow Bartek napewno trafisz mysle ze nie jezdzil bo by sie nie przesiadl na b5 ;P
Magdalenah Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 http://moto.allegro.pl/audi-a4-b6-b7-dywaniki-gumowe-petex-z-zaczepami-i1354992868.html ktos cos takiego moze kupował ? poszukuje do autka[br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 13:56_________________________________________________ Madzia, to jest tylko avatar, przecież Tobie nic nie brakuje :naughty: Kimi a pewny jesteś ? no raczej chociaz Kimi nie jestem:P dywaniki wygladaja spoks ja osobiscie ich nie kupowalem kupilem jakies tandety i teraz mam oba dywany mokre bo splywa z gum na dywan pod gomy bzdura na nastepna zime beda cos w tym stylu co pokazalas Oki to kupuję, będziemy mieli pogląd na ich jakość, pod dywanami w końcu moduł komfortu to lepiej nie zalewać
Rekomendowane odpowiedzi