Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Mario Kimi :D

DSC09593.jpgDSC09612.jpgDSC09619.jpgDSC09637.jpg

[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 21:29_________________________________________________nie mialem aparatu zwyla cyfra ale i tak byla kupa smiechu :D i zabawy :D

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

fajne chłopaki ale auto :sick3:

Opublikowano
  • Autor

jak ble jak ble :) moze to nie audi ale to s klasa :D;)

Opublikowano

Oooooooooo jaaaaaaaaaaa cie suneeeeeeeeeeeee :kox:

kiedy to było Seba ??????????????

Opublikowano

jak ble jak ble :) moze to nie audi ale to s klasa :D;)

wolę eSe w Audi :evil:

Opublikowano
  • Autor

heehe fajnie bylo :D w 2010 zrobilismy imprezke mafia party :) dziewczyny przebrane za kobiety mafiozow a my za mafiozow :D heheh

fajnie bylo :D gorzej bylo jak jakis czas pozniej zrobilismy impreze wielonarodowosciowa i wylosowalismy afryke i przebralismy sie za murzynow :D

Opublikowano

to ide w kimono :papa:

Opublikowano

[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 21:29_________________________________________________nie mialem aparatu zwyla cyfra ale i tak byla kupa smiechu :D i zabawy :D

:shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked:

Ty, Seeeba, ja też chcę byc takim gangsta :rolleyes:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 21:43_________________________________________________

:papa:

Opublikowano

kolorowych :tongue4:

ja tez spadam, obowiązki wzywają :gwizdanie:

dobrej nocki wszystkim

Opublikowano

Opublikowano
  • Autor

slodkich snoof Tomku :)

Kimi wszystko da sie dogadac :D

Opublikowano

Seba misiek mówi, że foty fajne :good: - to "Afryka" też musiała być jak on to mówi :good: gitez majonez :good:

Opublikowano

to samo, co zawsze :>

Ja sobie chyba w odwołaniu załączę jakieś dokumenty, że mam traumę psychiczną po zderzeniu z tym znakiem i od miesiąca nie wychodzę w domu, a kisiel jem przez słomkę... Chyba zadam im też retoryczne pytanie, czy jak wjadę w wieeeelką dziurę rozwalając sobie koło, to też będzie przypadek losowy? Felgi mam standardowe, wahacz dolny lewy już ma dosyć, więc chyba najpierw zadzwonię do ZDiT i powiem im, że jutro, dokładnie o godzinie 12.33 uszkodzę sobie koło i może coś jeszcze, jadąc z przepisową prędkością przez ulicę Obywatelską :decayed: Nie powiedzą mi, że nie było żadnych zgłoszeń i że nie mogli tej szkody naprawić, dodatkowo będę miał dwudziestu świadków, w tym kilku obcojęzycznych, do których będą musieli skołować tłumacza, a na dodatek wezwę 3 radiowozy do tego zdarzenia i zablokuję ruch na jakąś godzinkę;D Potem wpadnie kumpel z lustrzanką i zrobimy własną dokumentację fotograficzną, oczywiście z miejsca wypadku zabierze mnie karetka, bo przywalę głową w dach na skutek wjechania w dziurę, a tym samym będę miał obrażenia kręgosłupa szyjnego. Na wszelki wypadek zadzwonię dzisiaj i powiem, ze jutro też będę dzwonił w sprawie tego zdarzenia, ale wolę poinformować ich wcześniej, gdyż wszystko to mi się przyśniło, a moje sny są prorocze. Załączę też zaświadczenie od lekarza, że jestem normalny (tak, wiem, trudno w to uwierzyć) i będę kręcił kamerą, że nie miałem możliwości ominięcia ww. dziury, ponieważ na sąsiednich pasach jechały auta, a nie zamierzam być powodem sytuacji niebezpiecznych. Na koniec dowalę, że byłem wtedy w drodze na lotnisko, a przez ten fakt straciłem lot i muszą wybulić za moje straty, gdyż miałem lecieć w interesach. Potem pojadę po wycenę do Idczaka, pewnie będzie opiewać na kwotę ~80000zł i potraktują to jako szkoda całkowita. Następnie firma Interrisk będzie miała codzienne budzenie telefonem ode mnie z prośbą o zmianę hasła reklamowego na "Interrisk - jest ryzyko, jest zabawa", jak również z zapytaniem, jak moja sprawa. Jeśli to nie pomoże, odwołam się do Brukseli, Strassburga, Republiki Czadu i Fidela Castro, a dziurę, w którą wpadłem, będą oglądać wycieczki z najdalszych zakątków świata. Jeśli Interrisk, uzna, że są takie przypadki, to im powiem, że owszem, ale to takie przypadki, że córka jest starsza od matki. Aha - odwołanie napiszę wierszem, poza paragrafami i jak się zaangażuję, to powstanie coś w stylu Pana Tadeusza. Ciąg dalszy nastąpi.

Był to rozdział drugi powieści fantastycznej "Jak zbierałem na Q7" autorstwa B. Grzesiaka. All rights reserved.

Opublikowano

pa pa kłysiu :buziak:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 21:46_________________________________________________narka wszystkim :hi: :hi:

Opublikowano
Opublikowano
  • Autor

Bart powiem Ci ze poplynales :) no ale co masz racje ehhh....

Opublikowano

Seba widzę że impreza przednia była :D

i o to w życiu chodzi :D

Opublikowano

Bo widzisz, Seba - w seksie analnym najważniejsze jest to, żeby stać z tyłu - ja nie zamierzam dać się im wydymać :polew:

Opublikowano

Bo widzisz, Seba - w seksie analnym najważniejsze jest to, żeby stać z tyłu - ja nie zamierzam dać się im wydymać :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

DeeJay, ten wcześniejszy tekst powinienieś wysłać do gazet :good: :good: :good: