Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:decayed:

a o ktorej jutro sie pocimy bo nie wiem jak ze szkoly sie urywac :tongue4:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 13:44_________________________________________________

siema klysiu :hi:

:oklaski: :oklaski: :oklaski: egzaminy :wink4:

zięc musi byc wyksztalcony :gwizdanie: :naughty:
  • Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:decayed:

a o ktorej jutro sie pocimy bo nie wiem jak ze szkoly sie urywac :tongue4:

:hi: Tomek - jutro o 17.00 :wink4: :wink4:

Opublikowano

Stanęło na 17 w końcu , tak?

Pasi wszystkim? :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

:good: :good: :good: przynajmniej mi :wink4:

Opublikowano

ja też jestem za :good:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 13:57_________________________________________________jeszcze :hi:

Opublikowano
:hi: to ja tez sie stawie ale chce od Basi buziaczka na dzien dobry jutro :naughty:
Opublikowano

:hi: to ja tez sie stawie ale chce od Basi buziaczka na dzien dobry jutro :naughty:

yyyy.... także tego.... ale że ode mnie? :gwizdanie:

Opublikowano

Dobra, Dziubaski, ja Was na moment opuszczam. Nikola u teściowej do jutra :dance: , chałupa ogarnieta, jadę na myjkę. Muszę trochę Adę opluskać z tej soli i innego syfu i machnąć odkurzaczem w środku, bo wstyd jak ktoś wsiądzie. :embarrassed:

Jeszcze mam brokat na tylnej kanapie po Kłysiowym sylwestrze :D

Opublikowano

a ja idę się położyć na troszkę, bo wczoraj zabalowalam :gwizdanie:

Opublikowano

A ja dzisiaj sobie zapodam piweczko, Szybkich i wściekłych ze trzy części i będzie git :naughty:

Opublikowano

W ciąży? :bicz3: Nie chcesz chyba wychować dziecka na kolejnego forumowego PYK'acza :polew:

Opublikowano

pasi... pasi... :tongue4:

Opublikowano

W ciąży? :bicz3: Nie chcesz chyba wychować dziecka na kolejnego forumowego PYK'acza :polew:

:fool: oszalałeś?

już nie pamiętam kiedy ostatnio piłam alko ...

miałam na myśli późno zakończona imprezkę i niedobór snu :wink4:

Opublikowano

To zwracam honor pani Basi :good:

Opublikowano

Nie wiem, czy mycie auta w taką pogodę to dobry pomysł, niemniej jednak Adrianna jest wykąpana, odkurzona w środku i jest śliczna :D

Opublikowano
  • Autor

dzien dobry :):dziura:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 16:18_________________________________________________ja tylko na chwilunie niestety nie mamy tutaj neciku :( tylko iplus i to nie moj jeszcze :( takze nie pogadam z duzo :D zrobie jakies zdjecia moze to wstawie w kazzdym razie :D jest spoko co prawda pada deszcz i jest 6 stopni na dworzu ale za to jest motywacja do :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: za pogode :D mamy alkomal wiec jedziemy na rekordy :D narazie z rana po spaniu 0,6 jest rekord :D hyhyhy musimy sprawdzic wieczorem :P no a tak pozatym to gitez majonez jak to Mario mowi :D

Opublikowano

dzien dobry :):dziura:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 16:18_________________________________________________ja tylko na chwilunie niestety nie mamy tutaj neciku :( tylko iplus i to nie moj jeszcze :( takze nie pogadam z duzo :D zrobie jakies zdjecia moze to wstawie w kazzdym razie :D jest spoko co prawda pada deszcz i jest 6 stopni na dworzu ale za to jest motywacja do :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: za pogode :D mamy alkomal wiec jedziemy na rekordy :D narazie z rana po spaniu 0,6 jest rekord :D hyhyhy musimy sprawdzic wieczorem :P no a tak pozatym to gitez majonez jak to Mario mowi :D

Seba, Ty żyjesz :shocked:

A ja już myślałem, że Cię tatrzańskie misie gdzieś tam porwały :D

Wypoczywaj i do zobaczenia :good: :good: :good: :good:

Opublikowano

Nie wiem, czy mycie auta w taką pogodę to dobry pomysł, niemniej jednak Adrianna jest wykąpana, odkurzona w środku i jest śliczna :D

bardzo dobry.... woda z piachem i solą to nic dobrego dla lakieru... więc mycie autka jest jak najbardziej :good:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 16:34_________________________________________________

Sebek z tym alkomatem to musicie pociągnąć kilka dni by były wyniki godne Polaka... :cool1:

Opublikowano

No o tym samym pomyślałem, żeby ten syf z ostatniego miesiąca, co nim posypywali ulice, usunąć.

[br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 16:38_________________________________________________No i wreszcie usunąłem ten brokat z tylnej kanapy :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 16:38_________________________________________________Dobra, pierwszy Leszek obalony, zostały "czy" :D