Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w PZU robią na zam. i reg. fantach a stawka za robo-godz. jest połowe tego co w ASO, i w ASO bardzo rzadko bawią się w naprawe/klepanie elementów

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a nie prawda ja w PZU mam teraz ubezieczenie i zaplacielm 120zl wiecej ze tylko na orginalnych czesciach z aso ale to przy szkodzie z mojej winy a takiej nie bylo i leca w wuje sobie, teraz mam fajne ubezpieczenie ale za rok bedzie trzeba czego innego poszukac bo obecne chyba by mnie z nog powalilo

Opublikowano

ale w standardzie tego niema :gwizdanie:

Opublikowano

a nie prawda ja w PZU mam teraz ubezieczenie i zaplacielm 120zl wiecej ze tylko na orginalnych czesciach z aso ale to przy szkodzie z mojej winy a takiej nie bylo i leca w wuje sobie, teraz mam fajne ubezpieczenie ale za rok bedzie trzeba czego innego poszukac bo obecne chyba by mnie z nog powalilo

No ja z ubezpieczenia sprawcy robię i śmiech czytać w ogóle ten kosztorys. Ceny z kosmosu wzięte, chyab bym musiała na szrocie się zaopatrzyć we wszystko, w tym w felgę aluminiową.

Opublikowano

wstawiaj na bezgotówke i niech się sami gimnastykują

Opublikowano

za dużo na łódzkich siedzisz :wink4:

Opublikowano

No ja z ubezpieczenia sprawcy robię i śmiech czytać w ogóle ten kosztorys. Ceny z kosmosu wzięte, chyab bym musiała na szrocie się zaopatrzyć we wszystko, w tym w felgę aluminiową.

no wiem ceny daja smieszne, moj przyklad wyliczyli mi naprawe na 2680zl idczak 14600 a rzeczoznawca sadowy 11200 i gdzie sprawiedliwosc i polityka tego wszsytkiego[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 21:12_________________________________________________

ale w standardzie tego niema :gwizdanie:

no fakt w standardzie nie ma ja pozwolilem sobie troche wziasc dodatkowych bo zalapalem sie dwa dni przed pierwsza rejestracja i mialem pakietem ubezpieczony i zaplacielm 2800 a gdyby nie pakiet to 4300 chyba wiec w przyszlym napewno im tyle nie dam:)

Opublikowano

następnym razem musze zabrać lampe bo tak to troche lipa

Opublikowano

jutro już będe pewny bo dzisiaj kolejny odpadł :thumbdown:

a poza tym 80pln/5l

Opublikowano

tylko 5[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 21:29_________________________________________________za litr u pani Hani 50 :polew:

Opublikowano

zrobisz:

1. miodówki

2. cytrynówki

3. porterówki

mam dalej wymieniać :P

Opublikowano
:hahaha:
Opublikowano

163015_1583819434319_1200736461_1389458_772654_n.jpg:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

:nabijasie:

Opublikowano

dobre, qrde;D Jak widać, nie tylko o krzyżu piszesz :decayed: