Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no to coś na dobranoc i już :wink4:

beautiful_life_linkinncom_girl_photo_portret_sexy_women_portrait_woman_beauty_face_rostros_beautiful_large.jpg

M_beauty_woman_Celebrities_MORENNA_large.jpg

zzz.jpg

[br]Dopisany: 13 Styczeń 2011, 21:11_________________________________________________papatki wszystkim :papa: :papa: :papa:

padam na twarz :lazy: :lazy:

do poklikania jutro :wink4: . A jutro

ppppppppiiiiiiiiiiiąąąąąąąąąąąttttttttttttttuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiooooooooooooo :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

coś na lepszy sen ... :gwizdanie:

AUDI R8 (FOLLOW THE LEADER) BY FORMAT67.NET

Ta reklama zarąbiście jest zrobiona pod baby.... R8 jest super ale pokazana w takim stylu to sory.... ale nie trafia to do mnie....albo jestem za prymitywny by takie coś zrozumieć.... też możliwe. :rolleyes:

Opublikowano

Ta reklama zarąbiście jest zrobiona pod baby.... R8 jest super ale pokazana w takim stylu to sory.... ale nie trafia to do mnie....albo jestem za prymitywny by takie coś zrozumieć.... też możliwe. :rolleyes:

zgadzam się w 100% :good: :good: :good:

Opublikowano

tylko i nie mów, że masz takie coś :P

napisalem ze moge pozyczyc to znaczy ze mam ;p

Opublikowano

Taboretem to za wiele nie wypolerujesz;p

Opublikowano

lepszy taboret niz znak uliczny :gwizdanie:

Opublikowano

kurfa może być nawet patelnia :polew:, niech tylko spełni swoje zadanie :decayed:

Opublikowano

no to coś na dobranoc i już :wink4:

beautiful_life_linkinncom_girl_photo_portret_sexy_women_portrait_woman_beauty_face_rostros_beautiful_large.jpg

M_beauty_woman_Celebrities_MORENNA_large.jpg

zzz.jpg

[br]Dopisany: 13 Styczeń 2011, 21:11_________________________________________________papatki wszystkim :papa: :papa: :papa:

padam na twarz :lazy: :lazy:

do poklikania jutro :wink4: . A jutro

ppppppppiiiiiiiiiiiąąąąąąąąąąąttttttttttttttuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiooooooooooooo :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

I o to cały tydzień walczyliśmy :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

I dobrze myślisz.... ksenony to :good: sprawa. Ja już mam zderzak pod ksenony wymieniony - pozostaje tylko wymiana lampek, kodowanie i do przodu. :wink4:

chcesz kupić na alledrogo? trzeba jeszcze będzie oprócz samych lamp dokupić parę bajerów. kostki chyba itp.[br]Dopisany: 13 Styczeń 2011, 21:47_________________________________________________

ta reklama to nie wiem kto target na nią wymyślał. może lepiej niech się zajmą produkcją samochodów a nie reklam :) każdy niech robi to co umie najlepiej :D

Opublikowano

powitac, co do polerki to rozwalilem taka

Opublikowano

rem1k, czy zdecydowałeś się już odnośnie 29-go?

Sorki, że tak cisnę, ale w sobotę będę rezerwował stoliki.

Opublikowano

A wy co? :> jeszcze nie śpicie?

Opublikowano

kimi-as, może pojadymy razem zrobić rezerwację na te stoliczki?

a pro'po soboty, możemy liczyć na obie strony? ;( :gwizdanie:

Opublikowano

I dobrze myślisz.... ksenony to :good: sprawa. Ja już mam zderzak pod ksenony wymieniony - pozostaje tylko wymiana lampek, kodowanie i do przodu. :wink4:

chcesz kupić na alledrogo? trzeba jeszcze będzie oprócz samych lamp dokupić parę bajerów. kostki chyba itp.[br]Dopisany: 13 Styczeń 2011, 21:47_________________________________________________

ta reklama to nie wiem kto target na nią wymyślał. może lepiej niech się zajmą produkcją samochodów a nie reklam :) każdy niech robi to co umie najlepiej :D

BABY to sobie marzą oglądajac Detroit 2011 o Audi A6 hybrydzie :slina: :slina: :slina:[br]Dopisany: 13 Styczeń 2011, 22:35_________________________________________________

powitac, co do polerki to rozwalilem taka

Tomek a Tobie ile czasu będą naprawiać auto? bo tak sobie gdybam ile moje mogłoby stać. :mysli:

Opublikowano

kimi-as, może pojadymy razem zrobić rezerwację na te stoliczki?

a pro'po soboty, możemy liczyć na obie strony? ;( :gwizdanie:

Kasia, z tą rezerwacją to będzie na telefon załatwione, bo Iza się obraca w kręgach zbliżonych do właścicieli :D

Także luz :naughty: :naughty: :naughty:

Co do soboty - to na którą chcecie jechać?

Opublikowano

nie wiem, nie pytałam jeszcze miśka, ale myślę że ok 18[br]Dopisany: 13 Styczeń 2011, 22:44_________________________________________________ z drugiej strony z tymi stoliczkami to fajnie by było samemu sobie wybrać "dobre" miejsce :naughty::kox:[br]Dopisany: 13 Styczeń 2011, 22:45_________________________________________________spadam do miśka, śpi snem zimowym jak stary niedźwiedź :evil:

paaaaaaaaaaaaaaaa chłopoki i dziewczynki :hahaha:

Opublikowano

ja narazie jeden - mówiłem przeca że muszę z małżą uzgodnić :P

Opublikowano

chcesz kupić na alledrogo? trzeba jeszcze będzie oprócz samych lamp dokupić parę bajerów. kostki chyba itp.

tak na alledrogo będę chciał zakupić jakiś zadbany zestawik i zamontować (oczywiście kostki czy kabelki brakujące też...) myślę że oryginalne bixenony skrętne poprawią widoczność (nie ukrywam, że obecne zwykłe lampy też ładnie świecą ale mogłoby być lepiej)

http://allegro.pl/audi-a4-a-4-05-07-bi-xenon-bixenon-xenony-skretne-i1411755991.html

W sumie nie zastanawiałem się co mi jeszcze będzie brakowało do tego zestawu... kodowanie jest proste więc myślę, że jest to do wykonania... :mysli:

Opublikowano

ja narazie jeden - mówiłem przeca że muszę z małżą uzgodnić :P

Oki, dopisuję :good:

Kasia, a czy to takie istotne jest z tymi stolikami, w którym to miejscu?

Opublikowano
  • Autor
:hi: :hi: :hi: