MarianekZg Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 no to coś na dobranoc i już [br]Dopisany: 13 Styczeń 2011, 21:11_________________________________________________papatki wszystkim :papa: padam na twarz :lazy: do poklikania jutro . A jutro ppppppppiiiiiiiiiiiąąąąąąąąąąąttttttttttttttuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiooooooooooooo :dance: :dance: :dance:
Panton Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 coś na lepszy sen ... :gwizdanie: AUDI R8 (FOLLOW THE LEADER) BY FORMAT67.NET Ta reklama zarąbiście jest zrobiona pod baby.... R8 jest super ale pokazana w takim stylu to sory.... ale nie trafia to do mnie....albo jestem za prymitywny by takie coś zrozumieć.... też możliwe.
MarianekZg Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 coś na lepszy sen ... :gwizdanie: AUDI R8 (FOLLOW THE LEADER) BY FORMAT67.NET Ta reklama zarąbiście jest zrobiona pod baby.... R8 jest super ale pokazana w takim stylu to sory.... ale nie trafia to do mnie....albo jestem za prymitywny by takie coś zrozumieć.... też możliwe. zgadzam się w 100% :good:
Bartas Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 tylko i nie mów, że masz takie coś napisalem ze moge pozyczyc to znaczy ze mam ;p
DeeJay_Kill Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Taboretem to za wiele nie wypolerujesz;p
Bartas Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 lepszy taboret niz znak uliczny :gwizdanie:
bartek1605 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 kurfa może być nawet patelnia , niech tylko spełni swoje zadanie
Kimi Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 no to coś na dobranoc i już [br]Dopisany: 13 Styczeń 2011, 21:11_________________________________________________papatki wszystkim :papa: padam na twarz :lazy: do poklikania jutro . A jutro ppppppppiiiiiiiiiiiąąąąąąąąąąąttttttttttttttuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiooooooooooooo :dance: :dance: :dance: I o to cały tydzień walczyliśmy :naughty: :naughty:
rem1k Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 I dobrze myślisz.... ksenony to sprawa. Ja już mam zderzak pod ksenony wymieniony - pozostaje tylko wymiana lampek, kodowanie i do przodu. chcesz kupić na alledrogo? trzeba jeszcze będzie oprócz samych lamp dokupić parę bajerów. kostki chyba itp.[br]Dopisany: 13 Styczeń 2011, 21:47_________________________________________________ coś na lepszy sen ... :gwizdanie: AUDI R8 (FOLLOW THE LEADER) BY FORMAT67.NET Ta reklama zarąbiście jest zrobiona pod baby.... R8 jest super ale pokazana w takim stylu to sory.... ale nie trafia to do mnie....albo jestem za prymitywny by takie coś zrozumieć.... też możliwe. zgadzam się w 100% :good: ta reklama to nie wiem kto target na nią wymyślał. może lepiej niech się zajmą produkcją samochodów a nie reklam każdy niech robi to co umie najlepiej
Gość SpongeBob Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 powitac, co do polerki to rozwalilem taka
Kimi Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 rem1k, czy zdecydowałeś się już odnośnie 29-go? Sorki, że tak cisnę, ale w sobotę będę rezerwował stoliki.
Magdalenah Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 A wy co? :> jeszcze nie śpicie?
kachnazgierz Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 kimi-as, może pojadymy razem zrobić rezerwację na te stoliczki? a pro'po soboty, możemy liczyć na obie strony? ;( :gwizdanie:
Magdalenah Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 I dobrze myślisz.... ksenony to sprawa. Ja już mam zderzak pod ksenony wymieniony - pozostaje tylko wymiana lampek, kodowanie i do przodu. chcesz kupić na alledrogo? trzeba jeszcze będzie oprócz samych lamp dokupić parę bajerów. kostki chyba itp.[br]Dopisany: 13 Styczeń 2011, 21:47_________________________________________________ coś na lepszy sen ... :gwizdanie: AUDI R8 (FOLLOW THE LEADER) BY FORMAT67.NET Ta reklama zarąbiście jest zrobiona pod baby.... R8 jest super ale pokazana w takim stylu to sory.... ale nie trafia to do mnie....albo jestem za prymitywny by takie coś zrozumieć.... też możliwe. zgadzam się w 100% :good: ta reklama to nie wiem kto target na nią wymyślał. może lepiej niech się zajmą produkcją samochodów a nie reklam każdy niech robi to co umie najlepiej BABY to sobie marzą oglądajac Detroit 2011 o Audi A6 hybrydzie :slina: [br]Dopisany: 13 Styczeń 2011, 22:35_________________________________________________ powitac, co do polerki to rozwalilem taka Tomek a Tobie ile czasu będą naprawiać auto? bo tak sobie gdybam ile moje mogłoby stać.
Kimi Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 kimi-as, może pojadymy razem zrobić rezerwację na te stoliczki? a pro'po soboty, możemy liczyć na obie strony? ;( :gwizdanie: Kasia, z tą rezerwacją to będzie na telefon załatwione, bo Iza się obraca w kręgach zbliżonych do właścicieli Także luz :naughty: Co do soboty - to na którą chcecie jechać?
kachnazgierz Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 nie wiem, nie pytałam jeszcze miśka, ale myślę że ok 18[br]Dopisany: 13 Styczeń 2011, 22:44_________________________________________________ z drugiej strony z tymi stoliczkami to fajnie by było samemu sobie wybrać "dobre" miejsce [br]Dopisany: 13 Styczeń 2011, 22:45_________________________________________________spadam do miśka, śpi snem zimowym jak stary niedźwiedź paaaaaaaaaaaaaaaa chłopoki i dziewczynki
rem1k Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 rem1k, czy zdecydowałeś się już odnośnie 29-go? Sorki, że tak cisnę, ale w sobotę będę rezerwował stoliki. ja narazie jeden - mówiłem przeca że muszę z małżą uzgodnić
Panton Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 I dobrze myślisz.... ksenony to sprawa. Ja już mam zderzak pod ksenony wymieniony - pozostaje tylko wymiana lampek, kodowanie i do przodu. chcesz kupić na alledrogo? trzeba jeszcze będzie oprócz samych lamp dokupić parę bajerów. kostki chyba itp. tak na alledrogo będę chciał zakupić jakiś zadbany zestawik i zamontować (oczywiście kostki czy kabelki brakujące też...) myślę że oryginalne bixenony skrętne poprawią widoczność (nie ukrywam, że obecne zwykłe lampy też ładnie świecą ale mogłoby być lepiej) http://allegro.pl/audi-a4-a-4-05-07-bi-xenon-bixenon-xenony-skretne-i1411755991.html W sumie nie zastanawiałem się co mi jeszcze będzie brakowało do tego zestawu... kodowanie jest proste więc myślę, że jest to do wykonania...
Kimi Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 rem1k, czy zdecydowałeś się już odnośnie 29-go? Sorki, że tak cisnę, ale w sobotę będę rezerwował stoliki. ja narazie jeden - mówiłem przeca że muszę z małżą uzgodnić Oki, dopisuję Kasia, a czy to takie istotne jest z tymi stolikami, w którym to miejscu?
Rekomendowane odpowiedzi