skrab Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 witam:) w czwartek odbieram moja furke A co ci się stało
klysek Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 witam:) w czwartek odbieram moja furke A co ci się stało znak go zaatakowal
chriss Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 witam:) w czwartek odbieram moja furke A co ci się stało znak go zaatakowal kłysiu coś fakty popie....szyłeś
Gość SpongeBob Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 witam:) w czwartek odbieram moja furke A co ci się stało znak go zaatakowal kłysiu coś fakty popie....szyłeś oj wypraszam sobie ja ze znakami nie mialem nic do czynienia:D mnie tylko boki otarli:D[br]Dopisany: 18 Styczeń 2011, 18:09_________________________________________________o ide meczyk obejrzec
Panton Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 witam:) w czwartek odbieram moja furke A co ci się stało znak go zaatakowal klysek89 pomyliłeś ludka.... [br]Dopisany: 18 Styczeń 2011, 18:20_________________________________________________ siemka [br]Dopisany: 18 Styczeń 2011, 16:24_________________________________________________ A ja zacząłem studiować dokumentację ZF.... i już wiem, że do mojej skrzyni wchodzi 9l oleju... więc nie wiem jak Sopa chce zrobić dynamiczną wymianę mając 7l.... Może pomylił ją z Multi ? u mnie weszło tyle hehe może faktycznie pomylił mimo, że dostał jasno napisane tiptronic i jeszcze VIN auta... a jak zapytałem jaki olej będzie lany do skrzyni to dostałem odpowiedź "JEST TO OLEJ SPEŁNIAJĄCY NORMĘ G-060-162" i tyle się dowiedziałem (drukowanymi mi napisała laska)
Magdalenah Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 witam:) w czwartek odbieram moja furke e no to w niedziele ocenimy Dokładnie proszę ocenić, bo ja ide jako druga. Będziesz miał Krzysiu możliwość obejrzenia "fuszerki" Idczaka na żywo.
Kimi Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 witam:) w czwartek odbieram moja furke e no to w niedziele ocenimy Dokładnie proszę ocenić, bo ja ide jako druga. Będziesz miał Krzysiu możliwość obejrzenia "fuszerki" Idczaka na żywo. Madzia, kiedy na spota w końcu przyjedziesz?
bartek1605 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 sie obklei folią i będzie cacy
Magdalenah Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 witam:) w czwartek odbieram moja furke e no to w niedziele ocenimy Dokładnie proszę ocenić, bo ja ide jako druga. Będziesz miał Krzysiu możliwość obejrzenia "fuszerki" Idczaka na żywo. Madzia, kiedy na spota w końcu przyjedziesz? Jak to kiedy? 29 stycznia w sobote wstawiam auto do naprawy.
Kimi Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 witam:) w czwartek odbieram moja furke e no to w niedziele ocenimy Dokładnie proszę ocenić, bo ja ide jako druga. Będziesz miał Krzysiu możliwość obejrzenia "fuszerki" Idczaka na żywo. Madzia, kiedy na spota w końcu przyjedziesz? Jak to kiedy? 29 stycznia w sobote wstawiam auto do naprawy. Mam na myśli niedzielnego spota, tego, na którym nabijamy się z Dełu :decayed:
Magdalenah Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 witam:) w czwartek odbieram moja furke e no to w niedziele ocenimy Dokładnie proszę ocenić, bo ja ide jako druga. Będziesz miał Krzysiu możliwość obejrzenia "fuszerki" Idczaka na żywo. Madzia, kiedy na spota w końcu przyjedziesz? Jak to kiedy? 29 stycznia w sobote wstawiam auto do naprawy. Mam na myśli niedzielnego spota, tego, na którym nabijamy się z Dełu :decayed: Kimi ...nie przyjadę w niedziele, bo jak wyżej wspomniałam oddaje auto w SOBOTĘ. :gwizdanie:
Gość SpongeBob Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 witam:) w czwartek odbieram moja furke e no to w niedziele ocenimy Dokładnie proszę ocenić, bo ja ide jako druga. Będziesz miał Krzysiu możliwość obejrzenia "fuszerki" Idczaka na żywo. No prosze Was jakies fuszerki, ja chce ladne auto a nie jakas fuszerke
Kimi Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 witam:) w czwartek odbieram moja furke e no to w niedziele ocenimy Dokładnie proszę ocenić, bo ja ide jako druga. Będziesz miał Krzysiu możliwość obejrzenia "fuszerki" Idczaka na żywo. No prosze Was jakies fuszerki, ja chce ladne auto a nie jakas fuszerke Ładne auto już miałeś
Magdalenah Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 witam:) w czwartek odbieram moja furke e no to w niedziele ocenimy Dokładnie proszę ocenić, bo ja ide jako druga. Będziesz miał Krzysiu możliwość obejrzenia "fuszerki" Idczaka na żywo. No prosze Was jakies fuszerki, ja chce ladne auto a nie jakas fuszerke Ładne auto już miałeś Będzie ładne, będzie
Gość SpongeBob Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 witam:) w czwartek odbieram moja furke e no to w niedziele ocenimy Dokładnie proszę ocenić, bo ja ide jako druga. Będziesz miał Krzysiu możliwość obejrzenia "fuszerki" Idczaka na żywo. No prosze Was jakies fuszerki, ja chce ladne auto a nie jakas fuszerke Ładne auto już miałeś Kimi podstawic CI mojego sąsiada:D wypłaca pieniądze z OC:D
chriss Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 witam:) w czwartek odbieram moja furke e no to w niedziele ocenimy Dokładnie proszę ocenić, bo ja ide jako druga. Będziesz miał Krzysiu możliwość obejrzenia "fuszerki" Idczaka na żywo. Oj Madziu nawet jak coś zauważę to i tak ci nie będę mówił Ale może akurat chłopaki sie sprężą i fuszerki nie będzie [br]Dopisany: 18 Styczeń 2011, 21:18_________________________________________________A propo Idczaka to dziś musiałem go odwiedzić bo podczas wymiany oliwy ułamała się jedna spinka osłony silnika i musiałem się w nią zaopatrzyć
klysek Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Bart kiedy kosztujemy ta wode piwna
Rekomendowane odpowiedzi