Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oj dajcie jej spokoj kobita nie je gotowanego i jak swieta spedzi :polew:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

plakatówki, pędzel i do przodu :decayed:

Opublikowano

A ja zacząłem studiować dokumentację ZF.... i już wiem, że do mojej skrzyni wchodzi 9l oleju... więc nie wiem jak Sopa chce zrobić dynamiczną wymianę mając 7l.... :wallbash:

Opublikowano

A ja zacząłem studiować dokumentację ZF.... i już wiem, że do mojej skrzyni wchodzi 9l oleju... więc nie wiem jak Sopa chce zrobić dynamiczną wymianę mając 7l.... :wallbash:

po malu chyba zaczynam sie cieszyc ze nie wzialem automatu a mialem taka propozycje

Opublikowano

Nie wiesz co piszesz.... tutaj nie jest problem w skrzyni tylko w Polskich realiach dotyczących serwisowania auta, gdzie bardzo mało osób jest w temacie a naprawia i to często, gęsto za chore pieniądze...

Jakbyś polatał na tipie (tylko z mocnym silnikiem co byś nie jeździł jak autobusem podmiejskim, że każdy bieg czuć...) to byś nie chciał niczego innego... uwierz mi. :cool1:

Opublikowano

no calkiem mozliwe ale wlasnie przerazalo mnie serwisowanie tej skrzyni. Proponowali mi ja do 2,0tdi i w budzie b8 no ale na jak widac jest b7

Opublikowano

Słuchaj znam ludzi, którzy do tych skrzyń nie dotykali się przez całe użytkowanie... aż miała awarię przy ogromnym przebiegu i wieku 15lat. Ja wiem, że część osób nie zaleca/nie zmienia oleju w ATF... ja zmienię ponieważ producent zaleca wymianę co 120 000km lub 8lat. Teraz jak ją przyserwisuję to będę miał na kolejnych kilka lat spokój... nie wspominając o tym, że świeży olejek i nowy filtr pozwoli jej długo bezawaryjne pracować..., może za kilka lat będę sprzedawał bo będzie mnie stać na coś nowszego/fajniejszego to z czystym sumieniem będę mógł oddać...

Oczywiście można jeździć i mieć wszystko w duupie aż stanie na drodze tylko szkoda sprzętu. :gwizdanie:

Opublikowano

V Edycja Polarków Klubowych

>> ZAPISY <<

Serdecznie Zapraszam

Opublikowano
  • Autor
:bry:
Opublikowano
:hi::bry:
Opublikowano

Aloha ewryciało :papa:

[ CENZURA ] :D

:kox: :kox: :kox:

Opublikowano
  • Autor

eee Kimi :) dziwna jakas taka :D ze skrajnosci w skrajnosc :P wczoraj niebo dzisiaj ziemia :P

Opublikowano

eee Kimi :) dziwna jakas taka :D ze skrajnosci w skrajnosc :P wczoraj niebo dzisiaj ziemia :P

Dobra, usuwam, może to dlatego, że tak rano jest :D

Spadam do roboty. :papa:

Opublikowano

Była i zniknęła.... :polew: a Kimi ma bardzo szeroki wachlarz upodobań...... :cool1:

Opublikowano
  • Autor

heheheh no ale ta jakas dziwna nie Ponton ?? :)

Opublikowano

heheheh no ale ta jakas dziwna nie Ponton ?? :)

zgadzam się w całości.... :wink4:

Opublikowano
  • Autor

nie no musze przestac mowic Ponton bo sie obrazisz :P Luk Skywalker :D

Opublikowano

już się obraziłem :D

Opublikowano
  • Autor

heheh no wlasnie tak pomyslalem :D juz nie bede obiecuje :D:kox:[br]Dopisany: 18 Styczeń 2011, 08:21_________________________________________________Ty no Panie Lukaszu Pan sie nie obraza no :decayed::polew: :polew:

Opublikowano

troszkę mnie praca z rana wciągnęła... :wink4: