zlota1977 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 no jak to co stary juz jestes ,prawie tak jak ja I z tej okazji jeszcze Sto Lat Rafale, co by wszystkie smutki przechodzily bokiem , a ludzie na ulicy idacy w twoja strone szeroko usmiechali sie do Ciebie, a cala reszta sie spelni jak tylko mocno bedziesz w to wierzyl :>
Kimi Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 no jak to co stary juz jestes ,prawie tak jak ja I z tej okazji jeszcze Sto Lat Rafale, co by wszystkie smutki przechodzily bokiem , a ludzie na ulicy idacy w twoja strone szeroko usmiechali sie do Ciebie, a cala reszta sie spelni jak tylko mocno bedziesz w to wierzyl :> Dziękuję :notworthy: :notworthy:
MarianekZg Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Siemka wszystkim z wieczorka :hi: :notworthy: :notworthy: :notworthy: za życzonka WSZYSTKIM :embarrassed: Właśnie dziś z okazji imienin odbyło się małe rezanko :wink4: tylna wycieraczka ori w B6 Avant praktycznie nie zbiera tylko zamazuje "temat" więc komplecik z Q5 - :naughty: Tygrys opisywał temat na forum wszystko podeszło p/p :gwizdanie: :gwizdanie: wrażenia :good:
skrab Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 A mi nikt nie śle życzeń też wabie się MARIUSZ ;( ;( ;(
Kimi Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Qrde, Mario, to Ty masz teraz A4 B6 Avant Q5 Edyszyn :naughty: :naughty: [br]Dopisany: 19 Styczeń 2011, 21:21_________________________________________________Yyyyy ??? Nie masz podanego imienia w profilu skrab* Online Online Płeć: Mężczyzna Wiek: 37 Poland Poland Miejsce pobytu: dubidze Województwo: łódzkie Model: A4 B7 Silnik: BKE 1.9 115PS Rodzaj napędu: FWD Nadwozie: Avant Rocznik: 2005 Wiadomości: 89 Sorki, Mariuszu, wszystkiego najlepszego z okazji imienin :good: :good:
skrab Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Qrde, Mario, to Ty masz teraz A4 B6 Avant Q5 Edyszyn :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 19 Styczeń 2011, 21:21_________________________________________________Yyyyy ??? skrab* Online Online :decayed: Płeć: Mężczyzna Wiek: 37 Poland Poland Miejsce pobytu: dubidze Województwo: łódzkie Model: A4 B7 Silnik: BKE 1.9 115PS Rodzaj napędu: FWD Nadwozie: Avant Rocznik: 2005 Wiadomości: 89 Sorki, Mariuszu, wszystkiego najlepszego z okazji imienin :good: :good:
chriss Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Właśnie dziś z okazji imienin odbyło się małe rezanko :wink4: tylna wycieraczka ori w B6 Avant praktycznie nie zbiera tylko zamazuje "temat" więc komplecik z Q5 - :naughty: Tygrys opisywał temat na forum wszystko podeszło p/p :gwizdanie: :gwizdanie: wrażenia :good: w niedziele ocenimy
kachnazgierz Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 A mi nikt nie śle życzeń też wabie się MARIUSZ ;( ;( ;( jak chce się być "tajniakiem" to się życzeń nie ma [br]Dopisany: 19 Styczeń 2011, 21:25_________________________________________________ teraz szykujmy się na Sebę, też niedługo ma imieniny
skrab Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 :drunk:Dzieki może się kiedyś napijemy
Seba_LDZ Opublikowano 19 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2011 jak to niedlugo ?? Mario II wszystkiego naj naj wpisz imie w profil to bedziemy wiedzieli Mario Mario jakie koszta wycieraczki ?? i jak z montazem latwiotko ??
Kimi Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 :drunk:Dzieki może się kiedyś napijemy Qrde, teraz tak patrze, a te Dubidze to w pytke misia daleko
kachnazgierz Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 i znowu nie będzie mnie w niedzielę ;( dopiero zobaczę Was 29 ?
klysek Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 :drunk:Dzieki może się kiedyś napijemy Qrde, teraz tak patrze, a te Dubidze to w pytke misia daleko pomiedzy LDZ a Slaskim :gwizdanie:
kachnazgierz Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 jak to niedlugo ?? Mario II wszystkiego naj naj wpisz imie w profil to bedziemy wiedzieli Mario Mario jakie koszta wycieraczki ?? i jak z montazem latwiotko ?? aaaaaaaaa, jutro
Kimi Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 i znowu nie będzie mnie w niedzielę ;( dopiero zobaczę Was 29 ? Mnie też teraz w niedzielę nie będzie Odbijemy sobie w sobotę za tydzień :naughty: :naughty: A na wiosnę i latem, jak będzie ciepło, robimy jakieś "plenery" ? Typu disco w lesie do muzyki z aut + grill i te sprawy? :naughty:
klysek Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 jak to niedlugo ?? Mario II wszystkiego naj naj wpisz imie w profil to bedziemy wiedzieli Mario Mario jakie koszta wycieraczki ?? i jak z montazem latwiotko ?? aaaaaaaaa, jutro :pociesz:
MarianekZg Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 skrab - nie możesz mieć pretensji - w profilu nie ma imienia :no: Ale z całego serducha dla Ciebie Mariuszu :boobs: wsiocho dobracho :boobs: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
kachnazgierz Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 mowa.... i znowu nie będzie mnie w niedzielę ;( dopiero zobaczę Was 29 ? Mnie też teraz w niedzielę nie będzie Odbijemy sobie w sobotę za tydzień :naughty: :naughty: A na wiosnę i latem, jak będzie ciepło, robimy jakieś "plenery" ? Typu disco w lesie do muzyki z aut + grill i te sprawy? :naughty: mowa...
klysek Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 i znowu nie będzie mnie w niedzielę ;( dopiero zobaczę Was 29 ? Mnie też teraz w niedzielę nie będzie Odbijemy sobie w sobotę za tydzień :naughty: :naughty: A na wiosnę i latem, jak będzie ciepło, robimy jakieś "plenery" ? Typu disco w lesie do muzyki z aut + grill i te sprawy? :naughty: juz jeden taki open party bylo
Rekomendowane odpowiedzi