Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

siemka :hi: :hi: :hi:

Kasia sto lat sto lat niech zyje zyje nam :D

spelnienia marzen i wszystkiego czego sobie zyczysz

:kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:

Chriss ujales to idealnie ... [br]Dopisany: 13 Luty 2011, 11:43_________________________________________________

Seba - dzisiaj podpinamy pin Bose do masy - coś wczoraj musiało nie stykać, bo wątpię, żebyś miał problem z radiem. Ma się włączyć korekcja Bose i pojawić piękny napis przy włączaniu;D Co do zakłóceń - faktycznie nie słyszeliśmy, ale gazu nikt nie dodawał;/ Trzeba było się przejechać, zanim złożyliśmy... No cóż - to też się ogarnie:) Kabel jest ekranowany i podłączony do masy sygnałowej w radiu, więc trochę dziwne, że przenosi zakłócenia... Ten problem też rozwiążemy;) Stage II czeka :decayed:

heheh no no spoko zobaczymy co uda sie zrobic :)

rozeslalem juz info w kilka miejsc ze szukam glosnikow bose zobaczymy co sie trafi ;)

[br]Dopisany: 13 Luty 2011, 11:44_________________________________________________a no i rozmawialismy o podlaczniu paskow ledowych pod drzwiami :) koszt paska ok 100 zl za metr :) moge zalatwic dowolna ilosc :)

takze moze sie zbierzmy kto by chcial co i jak i zloze zamowienie wieksze moze bedzie jeszcze taniej :)

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kasiu,

Z okazji Twojego święta przyjmij życzenia Wszystkiego Najlepszego, Zdrowia, Szczęścia, dużo Radości w życiu i wszystkiego, co tylko sobie wymarzysz :D

Kimi i izabella

tort35.jpg

Opublikowano

siemka :hi: :hi: :hi:

Kasia sto lat sto lat niech zyje zyje nam :D

spelnienia marzen i wszystkiego czego sobie zyczysz

:kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:

Chriss ujales to idealnie ... [br]Dopisany: 13 Luty 2011, 11:43_________________________________________________

Seba - dzisiaj podpinamy pin Bose do masy - coś wczoraj musiało nie stykać, bo wątpię, żebyś miał problem z radiem. Ma się włączyć korekcja Bose i pojawić piękny napis przy włączaniu;D Co do zakłóceń - faktycznie nie słyszeliśmy, ale gazu nikt nie dodawał;/ Trzeba było się przejechać, zanim złożyliśmy... No cóż - to też się ogarnie:) Kabel jest ekranowany i podłączony do masy sygnałowej w radiu, więc trochę dziwne, że przenosi zakłócenia... Ten problem też rozwiążemy;) Stage II czeka :decayed:

heheh no no spoko zobaczymy co uda sie zrobic :)

rozeslalem juz info w kilka miejsc ze szukam glosnikow bose zobaczymy co sie trafi ;)

[br]Dopisany: 13 Luty 2011, 11:44_________________________________________________a no i rozmawialismy o podlaczniu paskow ledowych pod drzwiami :) koszt paska ok 100 zl za metr :) moge zalatwic dowolna ilosc :)

takze moze sie zbierzmy kto by chcial co i jak i zloze zamowienie wieksze moze bedzie jeszcze taniej :)

Za 5m seba + vat;D. Biorę na spota "wyjmaki" i kawałek kabla, bo mam koncepcję;D Jak ktoś może, to niech weźmie VAG'a;D

Opublikowano

:hi:

a tu znowu impreza :heat:

KASIU - wszystkiego NAJ !!! :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:

Opublikowano
  • Autor

Za 5m seba + vat;D. Biorę na spota "wyjmaki" i kawałek kabla, bo mam koncepcję;D Jak ktoś może, to niech weźmie VAG'a

a no racja racje :)

mysle ze oferta godna uwagi :) spoko heheh wyjmaki sa przednie nie ma co :D

wezmie ktos vaga ???????

Opublikowano

Za 5m seba + vat;D. Biorę na spota "wyjmaki" i kawałek kabla, bo mam koncepcję;D Jak ktoś może, to niech weźmie VAG'a

a no racja racje :)

mysle ze oferta godna uwagi :) spoko heheh wyjmaki sa przednie nie ma co :D

wezmie ktos vaga ???????

ja swojego wezmę :wink4: może sie przyda :mysli: Kimi tez chciał coś sprawdzić [br]Dopisany: 13 Luty 2011, 12:25_________________________________________________tylko niech ktoś znajdzie jakąś procedurę kodowania :mysli:
Opublikowano

kodowania czego????

Opublikowano

rem1k - wpadasz na spota?[br]Dopisany: 13 Luty 2011, 13:53_________________________________________________Ale ze mnie gapa....Kasiu - NAJLEPSZEGO!!!

Opublikowano
  • Autor

kodowania czego????

u mnie trzeba bose zakodowac :P

Opublikowano

Kodowanie właśnie jest prawidłowe, ale VAG się przyda. Ponawiam pytanie - jedzie ktoś w środę na Candy Dulfer do Bielska-Białej?:D

Opublikowano
  • Autor

a no moze ;):tongue4::decayed:

Opublikowano

ale cisza :D

Opublikowano

szykują się :polew:

Opublikowano
:D ta :wink4:
Opublikowano
  • Autor

no ja sie juz zawijam bede na 18 pozdro :)

Opublikowano

Dobra, ja się zawijam, bo jeszcze do OBI muszę podjechać.

Do zobaczenia pod REAL-em.

Opublikowano

do zobaczenia :P

Opublikowano

:notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

dzięki banda :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

a my znów pijemy :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:

Chriss - szczególne podziękowania za wierszyk - czadowy :good: :good: :good: :good:

Opublikowano

Pierwszy :D

Aaaale dzisiaj dowaliło autek :D

chriss dzięki za VAG-owanko :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Sprawdzałem jeszcze na klimatroniku jak jechałem z powrotem - max. 65 stopni, termostat ewidentnie do wymiany