Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka z rana :hi:[br]Dopisany: 19 Luty 2011, 10:02_________________________________________________

Szukam szukam.... :kox: :kox: :kox: :kox:[br]Dopisany: 18 Luty 2011, 22:03_________________________________________________

ZNALAZŁEM !!!! :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Wiedziałem, że ją widziałem już :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

kurde Kimi czy jest jakaś goła dupaa, której nie znasz lub nie widziałeś????! :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked:

chyba tylko naszych prywatnych :polew: :polew: :polew: :polew:

Ale swoją drogą Kimi laska pierwszorzędna :good: :good: :good:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
:naughty::decayed:
Opublikowano
:bry:
Opublikowano
  • Autor

mocowania siedziska zakupione i zalozone :D zamek schowka na trojkat naprawiony :D teraz sklejenie podlogi bagaznika :D i poukladanie wszystkiego potem odkurzanie i czyszczenie wnetrza :P ale to chyba jak sie zrobi cieplej :P:D :D :D

ale sie naogladalem w salonie audi kurde a4 z 2010 w spoko wersji tylko silnik taki sobie 2.0 tdi 180 000 zl za to a1 fajna za***ista do miasta :D

grozny wyglad ogolnie wypas w spoko wersji 95 000 :D hyhyhyhy

Opublikowano

a o Masterach ktos slyszal :shocked:

Mój braciak zakładał w tamtym roku cały komplet Mastera , na razie chyba nie narzeka.

Ale jak bede sie z nim widzial to moge zapytac :wink4:[br]Dopisany: 19 Luty 2011, 12:17_________________________________________________Seba to co ty tam robiłeś ze nawet podłoge bagażnika połamałeś :polew:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

mocowania siedziska zakupione i zalozone :Dzamek schowka na trojkat naprawiony :D teraz sklejenie podlogi .............

Seba zrobiłeś jakąś fotkę - ciekawi mnie ten trójkąt :mysli: :mysli:

Kimi i inni tylko bez podtekstów z tym trójkątem :> :> :> :> :> :> :>

Opublikowano
  • Autor

mocowania siedziska zakupione i zalozone :Dzamek schowka na trojkat naprawiony :D teraz sklejenie podlogi .............

Seba zrobiłeś jakąś fotkę - ciekawi mnie ten trójkąt :mysli: :mysli:

Kimi i inni tylko bez podtekstów z tym trójkątem :> :> :> :> :> :> :>

nie nie robilem ale wiem ze kropelka nie dala rady :( zawiasy puscily znowu :/ kurde moze jakis poxipol :/ nie wiem sam juz

zameczek na trojkat nie wiesz gdzie to jest czy jak naprawilem ?? poxylina jest za***ista mozna okleic dookola

jak se zeschnie papierem albo pilnikiem dotrzec odpowiedni ksztalt modeluje sie super :) pomalowac i jak nowe

zero ubytku i twarde jak skala :)

Opublikowano

chodziło mi o to jak naprawiłeś - efekt końcowy, bo ja też naprawiałem i chciałem porównać technikę :wink4:

Swoją drogą ja też nie robiłem ;( ;( foto story :no: :no:

Opublikowano
  • Autor

hhehhe porownamy na spocie :D ja jeszcze nie pomalowalem swojego ale dziala bezproblemowo : Dteraz ju nie peknie :P [br]Dopisany: 19 Luty 2011, 15:30_________________________________________________http://www.sadistic.pl/kopernik-byla-kobieta-a-picasso-byl-sloniem-vt68582.htm

Opublikowano

hej Lodz :wink4:

Opublikowano
  • Autor

siemka Aniu :D

Opublikowano

co to taka cisza tutaj :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked:

wszyscy walą po kielichu :mysli: :mysli: :mysli:

Opublikowano
  • Autor

eee ja nie ja sie dopiero obudzilem :P cos mnie kimka zlapala :D

Opublikowano

ale bedzie cos dziś :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: ??????????????[br]Dopisany: 19 Luty 2011, 19:31_________________________________________________bo ja dzis grzecznie :decayed:[br]Dopisany: 19 Luty 2011, 19:31_________________________________________________ewentualnie jakiś driniasek lub dwa, no góra trzy :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

nie no ja juz ponad tydzien nic a nic :D i dzisiaj i kolejny tydzien tez nic a nic :P no przynajmniej do wtorku jak mi sie antybiotyk skonczy :decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 19 Luty 2011, 19:32_________________________________________________ta ja tez robie 3 -4 drinki i 0,7 whiskey znika :P :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

heheh wiedziałem że prawidziwy fachura rozszyfruje te moje trzy drinki :good: :good: :good::polew: :polew: :polew:

Opublikowano
:hi: siemka
Opublikowano

SSSSSSSSSSSiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeemmmmmmmmmmmmaaaaaaaa Madzia :wink4: :wink4: :wink4: :wink4:[br]Dopisany: 19 Luty 2011, 19:50_________________________________________________klysiu PYKasz coś dziś ????????

Opublikowano

SSSSSSSSSSSiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeemmmmmmmmmmmmaaaaaaaa Madzia :wink4: :wink4: :wink4: :wink4:[br]Dopisany: 19 Luty 2011, 19:50_________________________________________________klysiu PYKasz coś dziś ????????

to tak do kompa sie pyka :blink::D potrzebuje kogos kto rozpozna naprawiana fele od nówki na poniedziałek i zna sie troche na lakierowaniu