bartek1605 Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 jakieś wyścigi dzisiaj się szykują, dobrze słyszałem
Panda z Teksasu Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 jest spot dzisiaj ? jak tak to gdzie co i jak wiem ze dawno mnie tu nie było ale sesje miałem
Kimi Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 jest spot dzisiaj ? jak tak to gdzie co i jak wiem ze dawno mnie tu nie było ale sesje miałem Siema siema, a już myśleliśmy, że się nas przestraszyłeś Dzisiaj, tradycyjnie - parking REAL Jana Pawła, godz. 18.[br]Dopisany: 20 Luty 2011, 16:27_________________________________________________ Rozumiem, że tak zapatrzyłeś się na laskę w banerze, że nie zauważyłeś tej informacji :polew:
Panda z Teksasu Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 Was sie nie da przestraszyć będe punktualnie co by nie na mnie spoczywała odpowiedzialność kogo już poznałem a kogo jeszcze nie niech się inni martwią czy mnie znają
Kimi Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 Was sie nie da przestraszyć będe punktualnie co by nie na mnie spoczywała odpowiedzialność kogo już poznałem a kogo jeszcze nie niech się inni martwią czy mnie znają Hy hy
Panton Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 Przebiegły jestem cwaniak na grubasa...
Bartas Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 wcale sie nie martwimy czy kogos nowego nie znamy :] to nowy musi sie wkrecac
bartek1605 Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 a najlepszym sposobem jest przywieźć flaszkę wody ognistej :gwizdanie:
Bartas Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 dla kazdego po sztuce oczywiscie :gwizdanie: szczegolnie ze na klimie temp zew pokazala mi -11
bartek1605 Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 ja miałem o godz. 10, -12[br]Dopisany: 20 Luty 2011, 17:18_________________________________________________dobra ide załadować fele i odjazd
Kimi Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 No ja też się zawijam. A Kamil-Teo taki nowy nie jest, bo już na spocie był
Bartas Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 wiem, ale wodke zawsze moze przywiezc :gwizdanie:
Magdalenah Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 wiesz co to zalezy bo np mnie xenona zabral a ja go chcialem ale pow ze nie warta zabiera i pupa to chyba od ubezpieczyciela zalezy no bo wiesz nie wiem na co uważać przy odbiorze, generalnie jak cos wymienili to powinni mieć stare prawda? Ubezpieczyciel zabiera części, które zostały uszkodzone i wymienione na nowo więc w ASO tego nie mają... ewentualnie ubezpieczyciel żąda protokołu ze złomowania wymienionych części ponieważ musi "wewnętrznie" tę szkodę rozliczyć u siebie.. i nie zostaje to w ASO ponieważ ASO dostaje kasę od ubezpieczyciela jeżeli się rozliczy z naprawienie szkody. Ubezpieczyciel czasami idzie na taki układ, że pozwala zostawić uszkodzone części ale wtedy w jakiś tam sposób oszacowuje ich wartość i odlicza od kwoty wypłaconego odszkodowania. Oczywiście żyjemy w Polsce więc pewnie protokół lub jakiś świstek potwierdzający zezłomowanie uszkodzonej części jest do załatwienia a wtedy wszystko się w papierach zgadza i tak jak pisał DJ - można znaleźć na allegro... Dzięki za info, ja to raczej pisałam w kontekście tego, że mam mieć nowe części a wsadzą stare tylko że wyklepane
Seba_LDZ Opublikowano 20 Lutego 2011 Autor Opublikowano 20 Lutego 2011 no to widzialem ze na spocie niezle szalenstwo ... juz nawet nie wiem co mam powiedziec
Bartas Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 http://strony.toya.net.pl/~bartas/audi.zip zdjecia ze zlotu dzisiejszego
Rekomendowane odpowiedzi