Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:thumbdown:
  • Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja tam flaszke mam i się zabawie sam :gwizdanie:

Opublikowano

eee...chyba lepiej z dziewczyną :polew:

Opublikowano

ja tam flaszke mam i się zabawie sam :gwizdanie:

my też mamy, ale nie chcemy się sami zabawiać :wink4: a może w sobotę ktoś będzie chętny na jakieś tany tany ???

ostatnia sobota karnawału jest przecież :evil: :evil: :evil: :evil:

Opublikowano

na tany to nie za bardzo, ale może na coś innego :drunk:

Opublikowano

siemka wszystki :D

Logo już do mnie jedzie:D

Strumienica zamówiona na sobote rano więc zobaczę jeszcze przed spotem czy coś dała odnośnie dźwięku[br]Dopisany: 03 Marzec 2011, 15:58_________________________________________________Mam takie pytanie: czy to prawda ze auto na duzych felgach wiecej pali ? bo tak kiedyś słyszałem ale ja jakoś różnicy nie widze:P

Opublikowano

a ja mam zapalenie pluc :D

Tomek to nie jest takie śmieszne ;(

lepiej się z łóżka nie ruszaj i szybko powracaj do zdrowia :wink4:

trzymaj się chłopie :cool1:[br]Dopisany: 03 Marzec 2011, 16:16_________________________________________________

Mam takie pytanie: czy to prawda ze auto na duzych felgach wiecej pali ? bo tak kiedyś słyszałem ale ja jakoś różnicy nie widze:P

Powiem tak im większa felga to tez szersza opona wiec większe opory i to moze być przyczyna większego spalania ale raczej to niezauważalna różnica jeżeli jest to jeden czy dwa rozmiary różnicy :cool1:
Opublikowano

3 rozmiary na zimę mam 15, 205 szerokie

na ładną pogodę 18 235 szerokość

nie wiem moze jakas 0,1 litra jest jakby tak na upartego chciał policzyć:P

Opublikowano

a ja mam zapalenie pluc :D

Tomek to nie jest takie śmieszne ;(

lepiej się z łóżka nie ruszaj i szybko powracaj do zdrowia :wink4:

trzymaj się chłopie :cool1:[br]Dopisany: 03 Marzec 2011, 16:16_________________________________________________

Mam takie pytanie: czy to prawda ze auto na duzych felgach wiecej pali ? bo tak kiedyś słyszałem ale ja jakoś różnicy nie widze:P

Powiem tak im większa felga to tez szersza opona wiec większe opory i to moze być przyczyna większego spalania ale raczej to niezauważalna różnica jeżeli jest to jeden czy dwa rozmiary różnicy :cool1:

Chriss dzieki ale to nie takie latwe jak ja caly dzien w biegu a teraz mam sie z lozka nie ruszac to ciezka sprawa naprawde nie wiem na ktorym boku mam lezec

Opublikowano

siemka wszystki :D

Logo już do mnie jedzie:D

Strumienica zamówiona na sobote rano więc zobaczę jeszcze przed spotem czy coś dała odnośnie dźwięku[br]Dopisany: 03 Marzec 2011, 15:58_________________________________________________Mam takie pytanie: czy to prawda ze auto na duzych felgach wiecej pali ? bo tak kiedyś słyszałem ale ja jakoś różnicy nie widze:P

Siemanko :hi: jak z uchwytem - ma w komplecie ???

Opublikowano

tylko taśma...

ale jak sie zajmę tym jutro to na niedziele bedzie już zamontowane:P

Ojcieć ma pomysla na to jak to zrobić:D

Opublikowano
:good: :good: :good:
Opublikowano

będzie dobrz :)

z tym to sobie poradze jakoś:)

bardziej mysle o tej strumienicy czy to da to czego oczekuje, no ale jak nie spróbuje to sie nie dowiem :P

Opublikowano

można ponarzekać? Mam co robić, ale qrde...nie chce mi się jakoś...zachód słońca mogę oglądać;p

Opublikowano

DJ pamiętasz o naszym logu printscreennowym mojego softu sterownika TIPa..... :gwizdanie:

ps: kiedy robimy ten serwer poczty? :mysli:

Opublikowano

w przypływie weny, rozebrałem vcds'a. Co widzę? na samym wejściu ft232rl, czyli dokładnie to, co jest w większości vagów KKL USB - tym bardziej dziwi mnie fakt, że komunikacja po K nie śmiga zadowalająco... teraz posiedzę i pokminię nad tą płytką, bo może się okazać, że dorzucę kilka elementów i sam VCDS będzie śmigać super, a jak nie, to na tym samym kablu będę odpalał VAG-COM'a :)

Opublikowano

cięzki temat dj zapodałeś aż nikt nie chce się wypowiedzieć

ale spoko ja kompletnie nie rozumiem tego co napisałeś:D cienki w tych klockach jestem :P