Opublikowano 3 Marca 201115 l ja tam flaszke mam i się zabawie sam :gwizdanie: my też mamy, ale nie chcemy się sami zabawiać a może w sobotę ktoś będzie chętny na jakieś tany tany ??? ostatnia sobota karnawału jest przecież :evil: :evil:
Opublikowano 3 Marca 201115 l siemka wszystki Logo już do mnie jedzie:D Strumienica zamówiona na sobote rano więc zobaczę jeszcze przed spotem czy coś dała odnośnie dźwięku[br]Dopisany: 03 Marzec 2011, 15:58_________________________________________________Mam takie pytanie: czy to prawda ze auto na duzych felgach wiecej pali ? bo tak kiedyś słyszałem ale ja jakoś różnicy nie widze:P
Opublikowano 3 Marca 201115 l a ja mam zapalenie pluc Tomek to nie jest takie śmieszne ;(lepiej się z łóżka nie ruszaj i szybko powracaj do zdrowia trzymaj się chłopie [br]Dopisany: 03 Marzec 2011, 16:16_________________________________________________ Mam takie pytanie: czy to prawda ze auto na duzych felgach wiecej pali ? bo tak kiedyś słyszałem ale ja jakoś różnicy nie widze:P Powiem tak im większa felga to tez szersza opona wiec większe opory i to moze być przyczyna większego spalania ale raczej to niezauważalna różnica jeżeli jest to jeden czy dwa rozmiary różnicy
Opublikowano 3 Marca 201115 l 3 rozmiary na zimę mam 15, 205 szerokie na ładną pogodę 18 235 szerokość nie wiem moze jakas 0,1 litra jest jakby tak na upartego chciał policzyć
Opublikowano 3 Marca 201115 l a ja mam zapalenie pluc Tomek to nie jest takie śmieszne ;(lepiej się z łóżka nie ruszaj i szybko powracaj do zdrowia trzymaj się chłopie [br]Dopisany: 03 Marzec 2011, 16:16_________________________________________________ Mam takie pytanie: czy to prawda ze auto na duzych felgach wiecej pali ? bo tak kiedyś słyszałem ale ja jakoś różnicy nie widze:P Powiem tak im większa felga to tez szersza opona wiec większe opory i to moze być przyczyna większego spalania ale raczej to niezauważalna różnica jeżeli jest to jeden czy dwa rozmiary różnicy Chriss dzieki ale to nie takie latwe jak ja caly dzien w biegu a teraz mam sie z lozka nie ruszac to ciezka sprawa naprawde nie wiem na ktorym boku mam lezec
Opublikowano 3 Marca 201115 l Tomek korzystaj jak możesz bo nigdy nie wiadomo kiedy znów będziesz mógł odpocząć
Opublikowano 3 Marca 201115 l siemka wszystki Logo już do mnie jedzie Strumienica zamówiona na sobote rano więc zobaczę jeszcze przed spotem czy coś dała odnośnie dźwięku[br]Dopisany: 03 Marzec 2011, 15:58_________________________________________________Mam takie pytanie: czy to prawda ze auto na duzych felgach wiecej pali ? bo tak kiedyś słyszałem ale ja jakoś różnicy nie widze:P Siemanko jak z uchwytem - ma w komplecie ???
Opublikowano 3 Marca 201115 l tylko taśma... ale jak sie zajmę tym jutro to na niedziele bedzie już zamontowane:P Ojcieć ma pomysla na to jak to zrobić
Opublikowano 3 Marca 201115 l będzie dobrz z tym to sobie poradze jakoś bardziej mysle o tej strumienicy czy to da to czego oczekuje, no ale jak nie spróbuje to sie nie dowiem
Opublikowano 3 Marca 201115 l można ponarzekać? Mam co robić, ale qrde...nie chce mi się jakoś...zachód słońca mogę oglądać;p
Opublikowano 3 Marca 201115 l DJ pamiętasz o naszym logu printscreennowym mojego softu sterownika TIPa..... :gwizdanie: ps: kiedy robimy ten serwer poczty?
Opublikowano 3 Marca 201115 l w przypływie weny, rozebrałem vcds'a. Co widzę? na samym wejściu ft232rl, czyli dokładnie to, co jest w większości vagów KKL USB - tym bardziej dziwi mnie fakt, że komunikacja po K nie śmiga zadowalająco... teraz posiedzę i pokminię nad tą płytką, bo może się okazać, że dorzucę kilka elementów i sam VCDS będzie śmigać super, a jak nie, to na tym samym kablu będę odpalał VAG-COM'a
Opublikowano 3 Marca 201115 l cięzki temat dj zapodałeś aż nikt nie chce się wypowiedzieć ale spoko ja kompletnie nie rozumiem tego co napisałeś cienki w tych klockach jestem