Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A masz pełnego fisa? Dziwna sprawa, bo wszyscy mówią że trzeba rezystor dać bo bez wyskakuje błąd.

A nie lepiej założyć takie, jakie powinny być i nie pieprzyć się z jakimiś rezystorami? :cool1:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie ma takich jak powinny być. Żarówka led zużywa mniej prądu niż zwykła, i dlatego błędy na fisie, bo on odczytuje to jako spaloną żarówkę

Opublikowano

Nie ma takich jak powinny być. Żarówka led zużywa mniej prądu niż zwykła, i dlatego błędy na fisie, bo on odczytuje to jako spaloną żarówkę

Aha, no chyba, że tak, ja tam się nie znam :decayed:

Opublikowano

Mario pewnie nie ma pełnego FISa i dlatego nie ma błędów "spalonej żarówki" a to o czym piszesz to rezystancja, który przy LED jest bardzo malutka... a dokładnie po tym sterownik wyczaja czy jest spalona o czym informuje na FIS.. również z tego samego powodu ładuje się rezystory by "przywrócić" (zwiększyć) poziom rezystancji zbliżony do zwykłej żarówki tym samym oszukując sterownik - FIS

Opublikowano

Panton a czym się różni pełny FIS od nie pełnego :mysli: :mysli: pytam poważnie i z ciekawości bo już się pogubiłem w tym wszystkim :kox: :kox: :kox:

Opublikowano
  • Autor

jesli pokazuje Ci ile masz km do przejechania na tym paliwie co masz jesli pokazuje Ci srednie spalanie jesli pokazuje Ci chwilowe spalanie i inne pierdy to masz pelnego fisa przede wszystkim jesli manetka od wycieraczek ma na szczycie dwa przyciski to masz pelnego fisa :)

Opublikowano

k**wa Panton mam pełnego FIS-a

Zamotałeś mnie tylko :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3:

Opublikowano

dobry z wieczora :tongue4:

zasypało mnie!!!!!!!!!!!

Opublikowano

zasypało mnie!!!!!!!!!!!

snieg :chytry:
Opublikowano

cholera Panton mam pełnego FIS-a

To przejdź się do autka... i wykręć żarówkę... najprościej z tylnej lampy... odkręcasz jedną śrubę, wyciągasz lampę... wypinasz wiązkę kabli lub sam plastik na którym są wkręcone żarówki wypinasz.... wyjmujesz jedną żarówkę, zostawiasz to na wiszącym kablu (żarówką w kieszeni). Idziesz do auta i zapalasz... czekasz 15-20s max 30s. Zobacz czy pojawi się ikonka spalonej żarówki wraz z napisem, która jest spalona (czy oświetlenia tablicy, światła pozycyjnego itp). I daj znać jakie wyniki - czy FIS coś pokazał.

Opublikowano

zasypało mnie!!!!!!!!!!!

nie Tomuś chmura radioaktywna z Japonii :naughty:

Opublikowano

zasypało mnie!!!!!!!!!!!

aaaaa to dasz sobie rade najwyzej urosnal ci jeszcze dwa cycki :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

nieee no ta pierwsza jest żenująca, ale reszta :kox:[br]Dopisany: 18 Marzec 2011, 20:50_________________________________________________

zasypało mnie!!!!!!!!!!!

aaaaa to dasz sobie rade najwyzej urosnal ci jeszcze dwa cycki :polew: :polew: :polew:

cycki zawsze sie przydadzą :tongue4:

Opublikowano

cholera Panton mam pełnego FIS-a

To przejdź się do autka... i wykręć żarówkę... najprościej z tylnej lampy... odkręcasz jedną śrubę, wyciągasz lampę... wypinasz wiązkę kabli lub sam plastik na którym są wkręcone żarówki wypinasz.... wyjmujesz jedną żarówkę, zostawiasz to na wiszącym kablu (żarówką w kieszeni). Idziesz do auta i zapalasz... czekasz 15-20s max 30s. Zobacz czy pojawi się ikonka spalonej żarówki wraz z napisem, która jest spalona (czy oświetlenia tablicy, światła pozycyjnego itp). I daj znać jakie wyniki - czy FIS coś pokazał.

Pantonik nie muszę iść do autka - wiem, że pokaże mi i napisze oczywiście (tylko, że po niemiecku :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:) która żarówka jest spalona :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Marzec 2011, 20:52_________________________________________________Siema Ania co ty gadasz z tą chmurą :shocked: :shocked: :shocked: :shocked:

Przecież będziesz świecić jak przyjedziesz :shocked: :shocked: :shocked:

Opublikowano

nieee no ta pierwsza jest żenująca, ale reszta :kox:[br]Dopisany: 18 Marzec 2011, 20:50_________________________________________________

zasypało mnie!!!!!!!!!!!

cycki zawsze sie przydadzą :tongue4:

dobre cycki nie sa zle :tongue4::wink4:[br]Dopisany: 18 Marzec 2011, 20:53_________________________________________________
ta przed ostatnioa moze byc a reszta to masakra jakas :gwizdanie:
Opublikowano

nie przyjeżdzam.... zostaje tu...

wole szwedzką biede od polskiego dobrobytu :decayed:

Opublikowano

nie przyjeżdzam.... zostaje tu...

wole szwedzką biede od polskiego dobrobytu :decayed:

jeszcze za tęsknisz :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz::tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

to kiedy spocimy sie u Ciebie Anno :gwizdanie: