klysek Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 A leci bardzo fajnie.... co do siedzeń to wpadnij na spota a temat ogarniemy - przynajmniej wyczaimy dokładnie w czym jest problem (czy mata uszkodzona bo ktoś z kolanami wlazł na fotel, czy kabelki nie stykają, czy bezpiecznik nie padł.. czy prądzik dochodzi....itp) Pyton ty to jestes elektryk widze ale nie bedzie Kimiego to kto bedzie kodowal
skrab Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 bo ktoś z kolanami wlazł na fotel, to chyba byłem ja a no morze wpadnę kiedy ja tam do Częstochowy mam bliżej ale kto wie [br]Dopisany: 25 Marzec 2011, 18:25_________________________________________________Mam na zamiane alusy 17 na 16 moie s line[br]Dopisany: 25 Marzec 2011, 18:29_________________________________________________Sa w dziale sprzedam zamienię oczywiście na coś fajnego bo strupów nie chcę
Kimi Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 Heeellllloooooołłłłłłłłłłłłłłłłłłł :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: Bukowina wita :drinks: :drinks:
Panton Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 A leci bardzo fajnie.... co do siedzeń to wpadnij na spota a temat ogarniemy - przynajmniej wyczaimy dokładnie w czym jest problem (czy mata uszkodzona bo ktoś z kolanami wlazł na fotel, czy kabelki nie stykają, czy bezpiecznik nie padł.. czy prądzik dochodzi....itp) Pyton ty to jestes elektryk widze ale nie bedzie Kimiego to kto bedzie kodowal Ze mnie taki elektryk jak z Wałęsy...
Magdalenah Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 Heeellllloooooołłłłłłłłłłłłłłłłłłł :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: Bukowina wita :drinks: :drinks: :> Witojcie nam hórale
Panton Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 bo ktoś z kolanami wlazł na fotel, to chyba byłem ja a no morze wpadnę kiedy ja tam do Częstochowy mam bliżej ale kto wie [br]Dopisany: 25 Marzec 2011, 18:25_________________________________________________Mam na zamiane alusy 17 na 16 moie s line[br]Dopisany: 25 Marzec 2011, 18:29_________________________________________________Sa w dziale sprzedam zamienię oczywiście na coś fajnego bo strupów nie chcę Nom czasami bywa w Częstochowie więc może być... [br]Dopisany: 25 Marzec 2011, 18:48_________________________________________________ Heeellllloooooołłłłłłłłłłłłłłłłłłł :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: Bukowina wita :drinks: :drinks: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
izabella Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 tu kasia i iza, chłopaki nie mają czasu niestety na forum, gadulec i :drunk: [br]Dopisany: 25 Marzec 2011, 18:54_________________________________________________a my się nudzimy narazie o 20 idziemy do mordowni na imprezę :kox:
Magdalenah Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 tu kasia i iza, chłopaki nie mają czasu niestety na forum, gadulec i :drunk: :> jesteście rozgrzeszeni, zamiast klikać to wy drogie panie chwytajcie za nasze zdrowie pt. za tych co nie mogą
izabella Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 panton, misiek prosi żeby przekazać, że jebnął w kocioł i jest OK
klysek Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 panton, misiek prosi żeby przekazać, że jebnął w kocioł i jest OK :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
izabella Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 i pyk, za tych co zostali w łodzi kachna,iza,misiek,kimi,bartuś,michał :> :> :> :>
Panton Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 panton, misiek prosi żeby przekazać, że jebnął w kocioł i jest OK Misiek to jest gość - wie co dobre... :good: :good:
klysek Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 a my Pyton co ..... moze poruszym jakis waszki problem cywilizacyjny
Panton Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 ----------------------------- IRC log -----------------------------07:08 -> Ekipa_Z_BT has joined a4-klub.pl Ekipa_Z_BT sam panton ? Ekipa_Z_BT cholera gdzie wszyscy ? ----------------------------- IRC log ----------------------------- spóźniłem się o dosłownie sekundę ;(
klysek Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 ----------------------------- IRC log -----------------------------07:08 -> Ekipa_Z_BT has joined a4-klub.pl Ekipa_Z_BT sam panton ? Ekipa_Z_BT cholera gdzie wszyscy ? ----------------------------- IRC log ----------------------------- spóźniłem się o dosłownie sekundę ;( nie martw sie w niedziele o 23.59 beda z powrotem :gwizdanie: bo po tym co ja widze to BT nalozyla sie z Malyszem i powrot z GOR to bedzie jedna wielka masakra :wallbash:
Panton Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 zgadza się... w niedzielę będzie kumulacja
klysek Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 no co tam ???? zapoajcie njo jakies foto :gwizdanie:[br]Dopisany: 25 Marzec 2011, 19:33_________________________________________________i prosze mi jakas pamietke przywiezc z BT
izabella Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 i pyk, za tych co zostali w łodzi kachna,iza,misiek,kimi,bartuś,michał :> :> :> :> [br]Dopisany: 25 Marzec 2011, 19:54_________________________________________________To my LDZ BA?NDA pijenijak szpadel :ED
Rekomendowane odpowiedzi