Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ze nie wyrazni tylko niektorzy maja zajecia:D ale spoko spoko luz wyklad to sie na wi-fi siedzi. Wiktor tez wlasnie sie zalogowal:D widze bo siedzi obok mnie lol :D to jest wyklad:D

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A żyję żyję, chociaż rano miałem wątpliwości :D

A Wy gdzie siedzicie?

Kimi pamietasz co masz mi przwiezc :P[br]Dopisany: 26 Marzec 2011, 15:22_________________________________________________a jutro prosto z trasy na spota zajezdzacie ???? :kox:
Opublikowano

U nas ok, jedną imprezkę mamy już za sobą, dzisiaj druga :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Kłysiu, obawiam się, że wczorajszy alko zniszczył te komórki w mózgu, gdzie przechowywałem tę informację, więc możesz mi przypomnieć :D

A na spota to raczej nie zdążymy, wszystko zależy od tego, ile małyszomaniaków będzie jutro wracać :mysli:[br]Dopisany: 26 Marzec 2011, 15:24_________________________________________________

Jeśli kotś nie dostał MMS-a, to proszę o wybaczenie, ale:

po pierwsze: ni cholery nie kojarzę, bym wysyłał jakieś mms-y :decayed: :decayed: :decayed:

po drugie: jeśli wysyłałem, to raczej mój stan nie pozwalał na prawidłowy wybór odbiorców, jeśli waliłem z książki w telefonie na chybił trafił, to ciekawe, komu jeszcze wysłałem poza Wami :D[br]Dopisany: 26 Marzec 2011, 15:28_________________________________________________

O, Amster, jak było na termach? :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

U nas ok, jedną imprezkę mamy już za sobą, dzisiaj druga :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Kłysiu, obawiam się, że wczorajszy alko zniszczył te komórki w mózgu, gdzie przechowywałem tę informację, więc możesz mi przypomnieć :D

A na spota to raczej nie zdążymy, wszystko zależy od tego, ile małyszomaniaków będzie jutro wracać :mysli:[br]Dopisany: 26 Marzec 2011, 15:24_________________________________________________

Jeśli kotś nie dostał MMS-a, to proszę o wybaczenie, ale:

po pierwsze: ni cholery nie kojarzę, bym wysyłał jakieś mms-y :decayed: :decayed: :decayed:

po drugie: jeśli wysyłałem, to raczej mój stan nie pozwalał na prawidłowy wybór odbiorców, jeśli waliłem z książki w telefonie na chybił trafił, to ciekawe, komu jeszcze wysłałem poza Wami :D[br]Dopisany: 26 Marzec 2011, 15:28_________________________________________________

O, Amster, jak było na termach? :naughty: :naughty: :naughty:

obiecales mi woczraj jak gadlaismy w nocy ok. 2.10 ze mi przywieziesz jakas pamiatke :decayed:[br]Dopisany: 26 Marzec 2011, 15:33_________________________________________________Amstaf jak tam imprezka ??? dbaja tam o ciebie bo mnie nie ma to nie wiem czy ktos zadbal o towje menu :polew: :polew:
Opublikowano

:hi: :hi: :hi: :hi:

tu kachna, piszę z różnych kont bo nie pamiętam hasła :embarrassed: :embarrassed: :embarrassed: :embarrassed:

bartuś z michasiem już po gorących źródłach,a miśki przespaly poł dnia :embarrassed: :embarrassed: :embarrassed: :embarrassed:

za to teraz my żyjemy a michaś............janek wiśniewski padł...........

wczoraj do 5-tej tańce,haulanki,swawole.............................. :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

:hi: :hi: :hi: :hi:

tu kachna, piszę z różnych kont bo nie pamiętam hasła :embarrassed: :embarrassed: :embarrassed: :embarrassed:

bartuś z michasiem już po gorących źródłach,a miśki przespaly poł dnia :embarrassed: :embarrassed: :embarrassed: :embarrassed:

za to teraz my żyjemy a michaś............janek wiśniewski padł...........

wczoraj do 5-tej tańce,haulanki,swawole.............................. :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

:good: :good: to dobrze ze sie bawicie [br]Dopisany: 26 Marzec 2011, 15:36_________________________________________________ja wczoraj nie moglem przebolec ze nie pojechalem i tez sie ochlalem :polew:
Opublikowano

Kłysiu to ja z Tobą gadałem przez telefon wczoraj? :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

Ni ch.... nie pamiętam :no: :no: :no:

Opublikowano

Kłysiu to ja z Tobą gadałem przez telefon wczoraj? :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

no i gadalismy chyba ze 4 razy :gwizdanie:[br]Dopisany: 26 Marzec 2011, 15:39_________________________________________________i mowiles zebym sie nie martwil ze na letniaka pojedziemy razem bo ja lubie lato :polew: i ze masz dla mnie pamiatke :tongue4: i to bylo ok. 2.10 a pozniej to juz nie wiem bo tez bylem na balecie i tez troszke filmu zgubilem :tongue4:
Opublikowano

kimi, przychodź na driniasa jazda :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

no i gadalismy chyba ze 4 razy :gwizdanie:

No to teraz to już w ogóle mnie zastrzeliłeś :D

Opublikowano

tylko nie wiem od kogo dzwsoniles bo nie mam takiego nr. zapisanego :cool1:

Opublikowano

Michaś, ja dzisiaj już tylko piwko, ale dzięki za zaproszenie :good:

Opublikowano

ze mną gadałeś.... :D

Opublikowano

tylko nie wiem od kogo dzwsoniles bo nie mam takiego nr. zapisanego :cool1:

Czyli nawet nie ze swojego telefonu :blink: :blink: :blink:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

kimi, to ja kachna, michaś sztywny[br]Dopisany: 26 Marzec 2011, 15:46_________________________________________________kimi, w pokoju jesteście??????????? jaki nr bo zapomniałam :mysli:

Opublikowano

kimi, to ja kachna, michaś sztywny

sztywny palazi :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: a jutro macie podjazd pod wielka krokiew ???? jak co roku
Opublikowano

siemka mam pytanko jak chciałem podłączyć dziś audiolke pod kompa i wyskakuje mi no access com 2 i o co kaman

Opublikowano

siemka mam pytanko jak chciałem podłączyć dziś audiolke pod kompa i wyskakuje mi no access com 2 i o co kaman

jutro o 18 na spota wpadaj rozwiazemy problem :decayed:
Opublikowano

a jescze jedno w menadzeże zadań nie mam zakładki portów[br]Dopisany: 26 Marzec 2011, 17:13_________________________________________________nie dam rady na spota

Opublikowano
  • Autor

Luk podlacz sie przez wifi do autka kolegi :decayed::naughty: