Kimi Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 a jescze jedno w menadzeże zadań nie mam zakładki portów[br]Dopisany: 26 Marzec 2011, 17:13_________________________________________________nie dam rady na spota Prawy przycisk myszki na "Mój komputer" -> Właściwości -> Menedżer urządzeń i tam będziesz miał Porty COM/USB Zainstalowałeś stery do kabelka w ogóle? :cool1: Port COM wybierasz i ten sam port COM ustawiasz w VAG-COM w zakladce Options i nie ma bata, żeby nie zabanglało My o 20 zaczynamy kolację potem tort o 21 i karaoke, Amster ma zaśpiewać "Sen" Edyty Bartosiewicz, bo prawie cały dzień przespał :polew: :polew:
Panton Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 Luk podlacz sie przez wifi do autka kolegi [/quot Luk podlacz sie przez wifi do autka kolegi e] Luk podlacz sie przez wifi do autka kolegi nom właśnie.... kolego daj zdalny dostęp to obczaimy temat i może uda się ukłuć... Kimiasz dobrze goda...
Kimi Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 A ja dzisiaj jeszcze vagnąłem Adę po trasie i wyskoczył mi błąd: 1 Fault Found:00561 - Mixture Adaptation 15-00 - Adaptation Limit (Add) Not Reached Przeglądnąłem chyba z pińcet topików na forum, gdzie się ten błąd pojawia i w sumie tak naprawdę, to ilu ludzi się wypowiada, tyle rozwiązań problemu, że ADR-y tak mają,żeby olać, że przepływka, przepustnica, że złe ciśnienie paliwa, że dziurawy wydech przed sondą i jeszcze z tysiąc innych przyczyn Po powrocie do LDZ będę musiał stopniowo eliminować wszystkie możliwe przyczyny, wyczyszczę przepustnicę, świeczki chyba nowe zapodam - generalnie muszę wreszcie zacząć ogarniać temat, bo widzę, że zaniedbania zimowe zaczynają powodować kolejne problemy i niedługo stracę panowanie nad sytuacją Także Panton, jak to mawiasz - będzie trzeba ćwiczyć temat
Panton Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 A ja dzisiaj jeszcze vagnąłem Adę po trasie i wyskoczył mi błąd: 1 Fault Found:00561 - Mixture Adaptation 15-00 - Adaptation Limit (Add) Not Reached Przeglądnąłem chyba z pińcet topików na forum, gdzie się ten błąd pojawia i w sumie tak naprawdę, to ilu ludzi się wypowiada, tyle rozwiązań problemu, że ADR-y tak mają,żeby olać, że przepływka, przepustnica, że złe ciśnienie paliwa, że dziurawy wydech przed sondą i jeszcze z tysiąc innych przyczyn Po powrocie do LDZ będę musiał stopniowo eliminować wszystkie możliwe przyczyny, wyczyszczę przepustnicę, świeczki chyba nowe zapodam - generalnie muszę wreszcie zacząć ogarniać temat, bo widzę, że zaniedbania zimowe zaczynają powodować kolejne problemy i niedługo stracę panowanie nad sytuacją Także Panton, jak to mawiasz - będzie trzeba ćwiczyć temat wyczyszczenie przepustnicy na pewno nie zaszkodzi a nawet pomoże... więc od tego bym zaczął...
Gość SpongeBob Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 Kimi do mnie tez mms-a wyslales i nawet Ci odp sms-a ze dzieki za fotke i milej zabawy
chriss Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 siema z wieczora widzę ze się dzieje w BT na letniaka ja obowiązkowo jadę
Magdalenah Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 Pozdrówka dla ekipy w BT i oczywiście pyk weekendowo
Panton Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 Ty byś nie cwaniakowała tylko na spota przyjechała...
Magdalenah Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 Ty byś nie cwaniakowała tylko na spota przyjechała... a co Wam obiekt muzealny potrzebny?
Panton Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 Ty byś nie cwaniakowała tylko na spota przyjechała... a co Wam obiekt muzealny potrzebny? nie pitol tylko jutro Cię na spocie widzę... jasne?
Magdalenah Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 Ty byś nie cwaniakowała tylko na spota przyjechała... no nie wiem, dziecko mam chore a nianią nie dysponuje a co Wam obiekt muzealny potrzebny? nie pitol tylko jutro Cię na spocie widzę... jasne?
Panton Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 Ty byś nie cwaniakowała tylko na spota przyjechała... a co Wam obiekt muzealny potrzebny? nie pitol tylko jutro Cię na spocie widzę... jasne? no nie wiem, dziecko mam chore a nianią nie dysponuje dziecko Cię uratowało.... ale jak wyzdrowieje to pamiętaj o spocie...
Magdalenah Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 Pamietam, czytuję forum ale i tak świetnie sobie radzicie beze mnie
Seba_LDZ Opublikowano 27 Marca 2011 Autor Opublikowano 27 Marca 2011 :hi: [br]Dopisany: 27 Marzec 2011, 08:24_________________________________________________a godzina na serwerze nie przestawiona
Panton Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 :hi: [br]Dopisany: 27 Marzec 2011, 08:24_________________________________________________a godzina na serwerze nie przestawiona
zlota1977 Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 ależ mamy teraz piękną pogodę obudził się??????? [br]Dopisany: 27 Marzec 2011, 08:49_________________________________________________dzień dobry lodzianie :>
Rekomendowane odpowiedzi