Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Panton :D ogarniam juz troszke aplikacje do montazu takze dobrze wrozy :D

kamerke bede mial ale mysle ze pomajowce cos skrecimy dopiero bo to swieta to majowka

czasu nie bedzie :) ale co sie odwlecze to nie uciecze :D

nom dobrze, że pamiętasz o temacie bo w ŁDZ Banda jest to poważna luka.... brak video.... a ja dzisiaj szybkę wymieniłem więc furkę wywoskuję i możemy robić content :kox:

Luk pamietam i licze na pomoc :D ale to na spokojnie :D bede informowal bedzie film mur beton :D

Klysek a rozgladnales sie nie ma gdzies taniej ?? ja robilem szybe fakt ze do nexii ale moze warto zapytac na ulicy sienkiewicza zaraz jak przejedziesz pilsudskiego po prawej stronie za kosciolem

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

powinieneś się zamknąć w 370-380 zł. Szyba Pilkingtona ~250 zł.

chyba cena x 2.5

Opublikowano

seba - sms :good: :good: :good: :good:

bałam się na niego odpisać :wink4:

Opublikowano
  • Autor

powinieneś się zamknąć w 370-380 zł. Szyba Pilkingtona ~250 zł.

chyba cena x 2.5

nie no zwykla szyba nie podgrzewana bez solara czy czegos tam nei bedzie taka droga[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2011, 22:53_________________________________________________

seba - sms :good: :good: :good: :good:

bałam się na niego odpisać :wink4:

hehehe nie mialas gdzie odpisac :P no chyba ze do mnie :P

Opublikowano

pantonik - serio taka zwykła przyciemniana szybka Pilkingtona tyle kosztuje;)

Opublikowano

nom serio... do B5 zwykła przednia to na moje oko 500zł trzeba szykować... zresztą jutro mogę zadzwonić i się zapytać to będę dokładnie wiedział, a to jest autoryzowany przedstawiciel Pilkington w Łodzi

Opublikowano
  • Autor

nom serio... do B5 zwykła przednia to na moje oko 500zł trzeba szykować... zresztą jutro mogę zadzwonić i się zapytać to będę dokładnie wiedział, a to jest autoryzowany przedstawiciel Pilkington w Łodzi

mysle ze dj ma racje

Opublikowano

wstawiałem do siebie, więc wiem;) Ostatnio w tej samej firmie do kilku innych aut też wstawiałem i takie są ceny Pilkingtona :good:

Opublikowano
  • Autor

wstawiałem do siebie, więc wiem;) Ostatnio w tej samej firmie do kilku innych aut też wstawiałem i takie są ceny Pilkingtona :good:

:) byla weryfikacja :) b7 to nie b5 ;) choci i tak piekne :D

Opublikowano

ja doskonale wiem, że B7 to nie B5 i pewnie cena szybki też jest inna ale nie 250zł nowa szybka... sory ale w to nie wierzę.... jutro rano zadzwonię i będzie wszystko jasne... :wink4:

a B5 polift / przedlift to chyba nie ma znaczenia przy szybie... bo jakoś w tych B5 nie jestem oblatany :mysli:

Opublikowano

sorry ze się wtrącę ale zwykła szyba bez żadnych wodotrysków czy to do b7 czy b5 to cena jest podobna myślę ze za około 400 sie kupi :mysli:

Opublikowano

no to Ci powiem, że za 600zł nie kupisz zwykłej do B7

Opublikowano

Panton właśnie sprawdzałem ceny w ASO szyba czołowa do B7 685-3041zł brutto B5 706-1080zł brutto

więc ceny podobne a poza ASO to tak jak DJ pisał pewnie około 300zł

Opublikowano

w ASO szyby do B7 zaczynają się od 1000zł w górę... wyjątkiem jest szyba podgrzewana, która kosztuje 3000zł i praktycznie w B7 nie występowała (ta szyba nie posiada czujnika deszczu) .... chociaż jest dostępna w ASO i pewnie w jakimś super pakiecie zimowym można ją było otrzymać...

Opublikowano

w ASO szyby do B7 zaczynają się od 1000zł w górę... wyjątkiem jest szyba podgrzewana, która kosztuje 3000zł i praktycznie w B7 nie występowała (ta szyba nie posiada czujnika deszczu) .... chociaż jest dostępna w ASO i pewnie w jakimś super pakiecie zimowym można ją było otrzymać...

nie prawda szyba o nr.8E0845099AENVB kosztuje 685 brutto zł
Opublikowano
  • Autor

siema :hi:

no tak Ty tylko z ranca a pozniej cisza :P:polew::decayed::wink4:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Aloha :hi: :hi:

w sumie już środa :mysli: po obiedzie będzie już z górki :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

coraz bliżej weekend, coraz bliżej weekend :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :dance: :dance: :dance::thumbup: :thumbup: :thumbup:

Opublikowano

Ohayoo :hi: :hi: :hi:

[br]Dopisany: 13 Kwiecień 2011, 06:41_________________________________________________Aleśmy się zeszli w trzy minuty :D