Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

siema moze spotkajmy sie pod samolotem bedzie juz jedna miejscowka :) na 14 a wogole to dolecialem i zbieram sie po kamerke :D

takze odezwe sie pooooozno albo jutro dopiero :P tzn pewnie i tak jutro tylko nei wiem czy po 00 czy juz jutro kolo poludnia :P[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2011, 20:18_________________________________________________no dobra to bujam po sprzecicho pozdro Bandziory :D

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Seba tylko grzecznie żebyś mógł jutro powozić :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

z wieczora :hi:[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2011, 21:52_________________________________________________furmanki umyte :?: porządki świąteczne zrobione :?:

Opublikowano

nawet nie w połowie :polew:

Opublikowano

czyli wszystko w normie :D

Opublikowano

można tak powiedzieć

:>

Opublikowano

Siemano Bandziory :D

Z eu też może być członek :embarrassed:

Witam Bruno_74 :hi: :hi: :hi: :hi:

Nie bardzo wiem, o co Ci chodzi z tym "eu", ale generalnie jesteśmy otwarci na nowych Kolegów, więc wpadaj :good: :good: :good:

Kurde, B6 benzyna i to 1.8T, i na dodatek w sedanie, wreszcie normalny furak, a nie kolejny B6/B7 Avant w dizlu znowu :sick3:

Mario, Seba, Tomek, K4nu, Kamil-Teo i reszta od klekotów B6/B7 Avant - bez urazy, taki dżołk tylko :gwizdanie:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
:pierdzioch: upsssssss :decayed:[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2011, 22:24_________________________________________________Kimi bo my jesteśmy z pl :gwizdanie:
Opublikowano

Tak wy PL my Eu jeden h.....j. Nasłuchałem się tylko , że ponoć jakieś dziwne spięcia były dlatego pytam bo nie znam szczegółów. Więc kiedy ten spot i gdzie ?

Opublikowano

Tak wy PL my Eu jeden h.....j. Nasłuchałem się tylko , że ponoć jakieś dziwne spięcia były dlatego pytam bo nie znam szczegółów. Więc kiedy ten spot i gdzie ?

Kurde nie ogarniam o co Ci chodzi :no: :no: :no:

O jakich spięciach Ty piszesz?

Osz kuuuuuuur...., już wiem :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Chodzi o domenę .eu , tak? :cool1:

Jak dla mnie, to możesz być nawet z Audi A4 Klub Bangladesz :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

powitac z wieczora

Opublikowano
:siema: stare rowery co jutro krecimy film akcji :chytry::decayed:
Opublikowano

:hi:

no a jak :naughty:

Opublikowano

ale ja mam tak ujebane auto ze hej :gwizdanie: i cos mi zaczelo skrzypiec jak by jakas gume o gume tarla :kwasny:[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2011, 23:39_________________________________________________postaram sie jutro zaleciec :decayed:

Opublikowano

taaaa.... ale nadal nie wiem gdzie podjechac jak juz umyje auto :)

Opublikowano
  • Autor

sieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeema melduje :D

jestem i jest wypas :D jutro zapowiada sie zacnie :D

a co wam bede mowil :D bedzie dobrze :D zobaczycie :D Panowie pomysly :D

sam wszystkiego nie zalatwie co tyle glow to jedna nie oganie :D

mam sprzet i mozliwosci teraz zostaje nasza inwencja :D a bedzie dobrze wiem to :P

Mario jak nie ja poprowadze to moj kierowca tylko flachy nie przywoz :D heheheh bo nie zdaze :D:decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :polew:

wlasnie otworzylem ostatnie piwko takze mysle ze na rano damy rade :P no i tyle chyba :D cos sie skreci

:D bedzie zacnie :D :D :D

Opublikowano
:decayed:
Opublikowano
  • Autor

wiedzialem ze bedziesz :D mam nadzieje ze autko jest czyste

bo mam przyssawki wiec bedziemy krecic z ulicy :D :D :D

Opublikowano

jutro rano wstaję o 7:00.... jadę na bezdotykową przemyć autko za garść żetonów... a później wosk..... i szmatka w ruch... :ad:

będzie lśnić jak z salonu :naughty:

Opublikowano
  • Autor

no ja mysle bo nie ukrywam ze licze na Ciebie :) ja tez sowje umylem tez na bezdotytkowej lipa troche ale jest czysty ;)

spoko cos sie wyskrobie wazne zeby byly fajne ujecia a jeszcze dzis ogladalem ujecia z aut wiesz 105 stopni katu obiektywu

robi wraznenie rybiego oka :D z bliska oczywisice

kurde kozacko to wygla awidzisz przypomniales mi wlaczam kamere do pradu :P bateryjka sie musi naladowac :D