Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

no nie powiem jest piekna :):naughty: :naughty: :naughty::decayed:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

I to pod maską:

4302569808_49d48a38a8.jpg[br]Dopisany: 28 Kwiecień 2011, 22:44_________________________________________________

Proszę bardzo http://otomoto.pl/audi-s4-biturbo-abt-C17898673.html (czarna ładniejsza)

Cena (brutto):

149 000 CZK / 24 302 PLN

Coś podejrzanie tania :mysli: :mysli: :mysli: :mysli:[br]Dopisany: 28 Kwiecień 2011, 22:45_________________________________________________

Zdrowa eSa to rarytas, wart co najmniej 50-60 tysięcy

Opublikowano

Opis tej S4 jest fajny :> :>

Opublikowano

Ta eSa:

http://otomoto.pl/audi-s4-kolekcjonerski-stan-bezwypadk-C14212483.html

wisi już z pół roku.

Bardzo jestem ciekawy, dlaczego. :cool1: :cool1: :cool1:[br]Dopisany: 28 Kwiecień 2011, 22:53_________________________________________________

Bo ja bym ją łyknął bez mydła :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

(zakładając, że opis jest w 100% realny)

Opublikowano
  • Autor

nie ma bata :)

Opublikowano

Kimiasz to całe Volvo możesz sobie wsadzić w .......... nawet jakby miało 1000KM i 2s do 100km/h.... tak jak napisał Bartek fura dla starych dziadów..

Opublikowano
  • Autor

Kimi szykuj kase ja ja moge ogladnac nawet jutro :D [br]Dopisany: 28 Kwiecień 2011, 22:55_________________________________________________

o to jest to i odrazu cena inna ;) pikna bestia :)

Opublikowano

Kimi szykuj kase ja ja moge ogladnac nawet jutro :D [br]Dopisany: 28 Kwiecień 2011, 22:55_________________________________________________

piękna bestia w pięknym stanie :slina: :slina: :slina: :slina:

Opublikowano

Od kiedy to RS4 ma 340 km? :cool1: :cool1: :cool1:

Moc silnika (KM): 340

Ale fakt - to jest RS4.

Ma tylko jedną wadę - nie jest sedanem i nigdy nie było ;( ;( ;(

Gdyby Audi wypuściło RS4 B5 w sedanie, moje mieszkanie byłoby całe wyklejone jego plakatami :decayed: :decayed: :decayed:

A tak - zostaje mi tylko S4, co nawiasem mówiąc, i tak mi wystarczy do szczęścia :kox: :kox: :kox: :kox:[br]

Dopisany: 28 Kwiecień 2011, 22:59_________________________________________________

Kimiasz to całe Volvo możesz sobie wsadzić w .......... nawet jakby miało 1000KM i 2s do 100km/h.... tak jak napisał Bartek fura dla starych dziadów..

gadasz głupoty, w życiu nie jeździłeś T4, albo T5 a gadasz :cool1: :cool1: :cool1:

Opublikowano

wystarczy, że jeździłem zwykłym Volvo..... to, że jest wersja z 300KM silnikiem niczego nie zmienia, że to fura dla starych dziadów... a ta stylistyka, wnętrze... :sick3:

Opublikowano

piękna bestia w pięknym stanie :slina: :slina: :slina: :slina:

zajebiszczasta furmanka :good:
Opublikowano

wystarczy, że jeździłem zwykłym Volvo..... to, że jest wersja z 300KM silnikiem niczego nie zmienia, że to fura podobnie dla starych dziadów... a ta stylistyka, wnętrze... :sick3:

No właśnie,"zwykłym".

Proponuję przejażdżkę którymś z "T" lub "R" w oznaczeniu.

Może nie T4 czy T5, bo to stare kredensy są, ale S80 T6 lub wspomniane już S60 R - zapraszam.

Do Audi to im faktycznie daleko, ale są to już baaaaardzo konkretne auta, gwarantuję Ci :wink4: :wink4: :wink4:[br]Dopisany: 28 Kwiecień 2011, 23:08_________________________________________________rkwon, wracamy do gry :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

10 najaktywniejszych użytkowników w dniu dzisiejszym

-makaveli- 52

Cuber 38

wrclaguna 35

PABLO 29

akjam 29

rkwon 26

diman 25

stanley 24

Kimi 22

Krycha 20

A ogólnie jesteśmy nie do pobicia:

10 najlepszych wątków (wg odpowiedzi) 10 najlepszych wątków (wg wyświetleń)

[ALL B5] B5 Battalion 39928

Spociki Łódzkie 34014

Strefa Śmiechu 9660

Ciekawe aukcje Allegro, ebay itd. 5692

Nocni jeźdźcy czyli jazda po 23.00 5501

W co kto gra (X360 & PS3) ? 4467

[ALL B6] B6 Division :) 4159

F1 Rajdy Motorsport -sezon 2011 Kubica w Renault.Wyniki,raporty,link na żywo 1 3580

III Urodziny A4 Klubu w Bukowinie Tatrzańskiej - zapisy 3429

[ALL TDI] Jaki olej do TDI 3424

Opublikowano
  • Autor

looooo grubo :D :D :D:naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano
:siema: ci znowu zaczynaja klotnie :kox: i znowu statystyki poszly w ruch :decayed:
Opublikowano
  • Autor

hahahaha oj tam klotnie odrazu ja bym nie zamienil na volvo ;) aczkolwiek jechalem moze nie t ani nie r ale i tak dobrze jebala w kociol :)

a stare pruchno bylo :D tak czy siak materialy wykonczenia jednak lipne :D wiec audi w kazdym calu :D wypada lepiej :P pozatym mialem kupic albo a4 albo volvo s40 ;)

no ale po zasiegnieciu opini i po ogladnieciu kilku sztuk nie mialem wadpliwosci :D

Opublikowano

wystarczy, że jeździłem zwykłym Volvo..... to, że jest wersja z 300KM silnikiem niczego nie zmienia, że to fura podobnie dla starych dziadów... a ta stylistyka, wnętrze... :sick3:

No właśnie,"zwykłym".

Proponuję przejażdżkę którymś z "T" lub "R" w oznaczeniu.

Może nie T4 czy T5, bo to stare kredensy są, ale S80 T6 lub wspomniane już S60 R - zapraszam.

Do Audi to im faktycznie daleko, ale są to już baaaaardzo konkretne auta, gwarantuję Ci :wink4: :wink4: :wink4:

to już chyba nic wyżej nie ma co? To sobie teraz obejrzyj Audi S8 nawet to stare i porównaj wygląd bo o parametrach nie trzeba wspominać.... AWD w Volvo? :polew: sąsiad ma taki wynalazek (Volvo V70 ) i On tej zimy był przeze mnie wyciągany a kolejny sąsiad co ma Skoda Yeti były kilkukrotnie wypychany/wpychany do garażu.... jak napada śniegu to Cię zaproszę i pokażę jaki jest wjazd na plac do garaży.... zobaczysz wtedy jak się spisuje to Twoje Volvo..... :D

Opublikowano

Powiem tak mój kuzyn ma taki wynalazek jak S60 i powiem ze nawet nieźle jebie w kocioł

ale ja tam bym się nie zamienił :thumbdown:

Opublikowano

auto musi mieć 4 kółka żeby jeździło :rolleyes: