Seba_LDZ Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 W przypadku rem1ka chyba by się tak nie skończyło hyhyhyhyy no zadna fajna dupeczka nim nie jezdzila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 zakladka muzyka na forum sie przydaje :gwizdanie: :slina: :slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 :slina: :slina: :slina: :slina:[br]Dopisany: 09 Maj 2011, 22:39_________________________________________________no kurde pierwsza klasa lachoniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Dobra kto sie pisze na ten zlot ogolnopolski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rem1k Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 DJ nie no w sumie to żaden sensowny komentarz mi się nie nasuwa co do tego filmiku :D:D: mi też nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 PYK'a ktoś coś?[br]Dopisany: 09 Maj 2011, 23:36_________________________________________________ DJ nie no w sumie to żaden sensowny komentarz mi się nie nasuwa co do tego filmiku :D:D: mi też nie. Trochę mnie nie skumaliście, ale remik by się w mechaniku płci męskiej nie zakochał i oto cała pointa;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Dobra kto sie pisze na ten zlot ogolnopolski chyba nikt nie jedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 ciężki dzień miałem cały dzień łażenia i tak do końca tygodnia będzie -wymiękam ;([br]Dopisany: 09 Maj 2011, 23:51_________________________________________________ Dobra kto sie pisze na ten zlot ogolnopolski chyba nikt nie jedzie bojkotujemy ogolnopolski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 sami se zrobimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 sami se zrobimy przy tej organizacji to na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 kurde śpicie.....? no bez jaj.... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 nie spicie ja sie juz naebalem i nie dalem rady zrobic tego co mialem i ide spac bo sie :rant: :rant: :ranting1: :ranting1: na sama noc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Sebek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 yhh kurde no zeby nie ogarnac ebanego open offica to juz wstyd bez kitu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 noom ja mam tylko Linuxa więc korzystam z OO ale powiem Ci, że to jest niezła kobyła i dobrze to ogarniać to trzeba trochę dokumentacji przestukać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panda z Teksasu Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 siemka ludzie już we wtorek ja to nie jade na ogólnopolski ponieważ dlatego że mam szkołę w każdy weekend no i się z licencjatem muszę wyrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Ohayoo :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi