Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

biez przyklad ze swojego avatarka :P

:laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2:

:hi:siemka :hi:

Taka pogoda a mi coś klima nie bangla :disgust:

:jezyk: lody...lody dla ochłody[br]Dopisany: 11 Maj 2011, 17:02_________________________________________________

siemka z rana wszystkim :hi: :hi: :hi: :hi:

zaraz sobie też walne teścik :P

Kłysiu no to trzymamy kciuki za nową robotę :) Ty to tak coś podejrzanie często zmieniasz te prace sobie :P

A ja wczoraj cały dzień w komisach i powiem Wam że znaleźć auto dla kobieta to jest dla mnie rzecz prawie nieosiągalna :P

http://moto.allegro.pl/vw-touran-2-0-tdi-indywidual-zarejestrowany-full-i1609849124.html - ja znalazłam taki wynalazek :] można upchnąć moją trójcę :mysli:

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wszystko do akceptacji poza silnikiem - 2.0TDI 140KM (PD) to straszne gówno.... miałem to w Jetta V i :thumbdown:

Opublikowano

wszystko do akceptacji poza silnikiem - 2.0TDI 140KM (PD) to straszne gówno.... miałem to w Jetta V i :thumbdown:

no ale chyba jest kilka typow tych 2.0 z tego co wiem, więc nie generalizujmy, moj 2,5 tdi też gówno podobno a nie narzekam

Opublikowano

Panton - 2.0tdi po chipie zapie**a aż miło i jak nie masz kodu silnika BLB/BPW, to możesz być spokojny :wink4:

Opublikowano

Panton - 2.0tdi po chipie zapie**a aż miło i jak nie masz kodu silnika BLB/BPW, to możesz być spokojny :wink4:

:cool1::evil:

Opublikowano

no ale chyba jest kilka typow tych 2.0 z tego co wiem, więc nie generalizujmy, moj 2,5 tdi też gówno podobno a nie narzekam

:good:

:oklaski: :oklaski:

Opublikowano

ale ja nie mam na myśli silnika Audi 2.0TDI tylko ten VW, którego wsadzili między innymi do tego modelu co pokazała Magda..... ja miałem to samo w Jetta V (PDD 140KM) i od nowości turbo 40-50kkm zaczęło cieknąć, że dolewki oleju były konkretne, 50-60kkm padło sprzęgło ale to norma w nowych z dwumasem... silnik też kochał olej pewnie przez turbo, które było całe ujebane w oleju ale nie tylko.... :wallbash:

aaaaaaaaa o auta to ja dbam.... Nikt nie musi sobie brać tej opinii do serca ale takie jest moje zdanie poparte własnym doświadczeniem... :gwizdanie:

[br]Dopisany: 11 Maj 2011, 19:25_________________________________________________

akurat o tym silniku (2.5 TDI) nie mogę powiedzieć złego słowa - wiem, że jak się dba to się ma... tzn. śmiga...... czego nie mogę powiedzieć o tych VW 2.0TDI PD

Opublikowano

:hi: :hi: :hi:

:decayed:

Opublikowano

:hi: siemka chrissu

Opublikowano

:hi:

:bry: dzień, alesz ciepełko :) jak tam nasz przyszły małżonek ? :naughty:

:heat: a no zaganiany i spłukany :confused4:
Opublikowano

spoko krzysiu w sobotę już część zostanie ci zwrócona :decayed:

Opublikowano

qurcze i nic mi się już nie chce :embarrassed:

Opublikowano

qurcze i nic mi się już nie chce :embarrassed:

kobity za żone brać też nie ? :>

Opublikowano

papiry podpisane więc już nie ma odwrotu :decayed:

w sumie to mam ja już tyle czasu więc to tylko formalność :naughty:

Opublikowano

Czyli że model sprawdzony i serwisowany :) a propos ceremonii to już coś ustalaliście na działce odnośnie klubowej obstawy na sobote? Gdzie się spotykamy itd.czy w coś ustrajamy Audice ?

Opublikowano

Wielkie dzięki PAnowie za dobra diagnozę. Mechanik potwierdził bije się w pierś, jutro poprawia.

Opublikowano

Czyli że model sprawdzony i serwisowany :) a propos ceremonii to już coś ustalaliście na działce odnośnie klubowej obstawy na sobote? Gdzie się spotykamy itd.czy w coś ustrajamy Audice ?

:polew: można tak powiedzieć

Madzia powiem ci tak z tego co wiem to chyba spotykacie sie na ul.Rogowskiej 27 bo stamtąd będę wyjeżdżał ale całą sprawą korowodu miał zająć sie kolega Kimi

Opublikowano

Wielkie dzięki PAnowie za dobra diagnozę. Mechanik potwierdził bije się w pierś, jutro poprawia.

lać go nie po piersiach a po :bicz::wink4:

Opublikowano

lać go nie po piersiach a po :bicz::wink4:

:thumbup: