Seba_LDZ Opublikowano 20 Maja 2011 Autor Opublikowano 20 Maja 2011 :hi: [br]Dopisany: 20 Maj 2011, 07:04_________________________________________________i ze nikt nie napisal ze piatek piateczek piatunia a ze Dudka na mundial nie wzieli :gwizdanie:
Magdalenah Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 :oklaski: Piąąątunioooo[br]Dopisany: 20 Maj 2011, 08:31_________________________________________________ A ja dopiero teraz mam chwilę na forum... Qrde, zapieprz od rana do wieczora i mam tak od czterech dni...Pozytywne jest tylko to, że robię to, co lubię, czyli samochody DJ a masz jakieś pojęcie o New Beetle w wersji hamerykańskiej z automatyczna skrzynią biegów >?
Kimi Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 :hi: [br]Dopisany: 20 Maj 2011, 07:04_________________________________________________i ze nikt nie napisal ze piatek piateczek piatunia a ze Dudka na mundial nie wzieli :gwizdanie: Dla mnie od poniedziałku co dzień jest piątunio, więc się nie wychylam :tongue4: [br]Dopisany: 20 Maj 2011, 08:45_________________________________________________Czy tylko ja nie widzę swojego avatara ? :mysli:
Magdalenah Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 nie tylko TY Awatar -koszmarrr tunning nieudany i ten róż
chriss Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 dobry ja zaraz lecę do EOP ,mam nadzieje ze na niedzielnego spota uda mi się wrócić
Gość SpongeBob Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 a ja lece do warszawy a tak mi sie nie chce ze to szok taki upal a ja na smiesznej uczelni musze siedziec
DeeJay_Kill Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 Magda- niestety o New Beetle niewiele jestem w stanie powiedzieć...
DeeJay_Kill Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 k***a! znowu mi podpieprzyli hasło do mojego konta mail'owego na o2....na bank jakiś keylogger, bo się zalogowałem z tamtego kompa
Panton Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 DJ z tego kompa co wczoraj procesy wkleiłeś? [br]Dopisany: 20 Maj 2011, 11:13_________________________________________________ na pewno jest New i bardzo ciężko do wersji USA przymontować tablice bo jest w zderzaku idealnie wycięty prostokąt na tablicę USA a że ona jest mniejsza to ciężko jest przykręcić naszą... trzeba zaginać i od dołu do połowy a wtedy praktycznie jej nie widać...
DeeJay_Kill Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 tak, z tego konta. do gmaila nie wzięli, do innych kont też nie...tylko na to o2.... Znów muszę wysyłać wniosek... Lecę na uczelnię.
Panton Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 kolego DJ a ty do tego zasranego o2 logujesz się po SSL????? [br]Dopisany: 20 Maj 2011, 11:18_________________________________________________na 99% ktoś Twój ruch internetowy snifuje wyciągając wszystkie hasła, które lecą po sieci nie zabezpieczone.... gmail tylko leci po https więc tutaj może Ci skoczyć tym snifowaniem... i żadnego keylogera nie masz bo by coś było widać po procesach, które chodzą a specjalnie nic tam nie było widać... chyba, że po svchosta lub inny proces się podszywa ale to sory... takiej wiedzy nie wykorzystuje się dla jaj na Bartusia
MarianekZg Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 Siemka z południa co tam , jak tam rebjata ???? :decayed:
Seba_LDZ Opublikowano 20 Maja 2011 Autor Opublikowano 20 Maja 2011 kolego DJ a ty do tego zasranego o2 logujesz się po SSL????? [br]Dopisany: 20 Maj 2011, 11:18_________________________________________________na 99% ktoś Twój ruch internetowy snifuje wyciągając wszystkie hasła, które lecą po sieci nie zabezpieczone.... gmail tylko leci po https więc tutaj może Ci skoczyć tym snifowaniem... i żadnego keylogera nie masz bo by coś było widać po procesach, które chodzą a specjalnie nic tam nie było widać... chyba, że po svchosta lub inny proces się podszywa ale to sory... takiej wiedzy nie wykorzystuje się dla jaj na Bartusia no niby tacja tyle ze te procesy byly wyplute z systemu a trzebaby zerknac na czyms co pokazuje wszystko lacznie z ukrytymi procesami i albo jest tak jak mowisz albo ma jakiegos boba odpalonego :/ svhosty mozna przeleciec ale te co sa sa ok nic tam nie ma dziwnego tak jak pisales a co z poludnia a nic w sumie dluzy sie
Bartas Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 no komus spierdzielil samochod moze temu co kierownicy nie przykrecil
Magdalenah Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 Magda- niestety o New Beetle niewiele jestem w stanie powiedzieć... silnik 1,9 vw to chyba znasz ?
Panton Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 Magda- niestety o New Beetle niewiele jestem w stanie powiedzieć... silnik 1,9 vw to chyba znasz ? Tam jest silnik 1.9 TDI PD ATD /AXR /BEW 101 PS (74 kW; 100 hp) więc na pewno zna
Rekomendowane odpowiedzi