Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tip

tanio i pewnie :kox:

:polew: :polew: zapewne , właśnie koleżanka zapłaciła za wymianę całego TIP na nowy bo padł w Audioli.

a przy jakim przebiegu padł TIP - 500 000km? :cool1: tzn. przy 267 000km - przebieg ori a samochód od dziadka z niemcowni :D

Przy dużym zapewne ale nie 500 tys. służy do jazdy w promieniu 5 km do pracy i z pracy,( w rodzinie są 3 auta) przebieg był sluszny i orii - nie od dziadka, w końcu samochód kupował mechanik, także żarciki nie uzasadnione, reasumując jak coś ma paść to padnie , niezależnie jak się nazywa , ŻADEN mechanizm w aucie nie jest przewidziany do zgonu samochodu i zezłomowania. Wierząc w opowieści o multi już dawno moje auto winno stać na szrocie. Gdy chciałam przeprowadzić diagnostykę tak ot bez powodu i podałam przebieg to stwierdzili że kłamię, bo po takim przebiegu to multi nie jeździ bez remontu. Ja póki co wymieniam olej i jeżdżę.

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

zgadzam sie :) i obys jeszcze banke wykrecila i smiala sie innym w twarz :):D :D :D

to co z ta manetka mam ja odbierac czy jak robimy ?

Opublikowano

a rozdupcyla sie dlatgo ze ciagnal nie szybciej niz 15 km/h

jakiś ty dowcipny :mysli: a po autostradzie do Włoch to się jeździ 15 km/h ? nie wiedziałam, jechaliśmy więcej[br]Dopisany: 31 Maj 2011, 12:05_________________________________________________

zgadzam sie :) i obys jeszcze banke wykrecila i smiala sie innym w twarz :):D :D :D

to co z ta manetka mam ja odbierac czy jak robimy ?

napisałam żeby mi wysłał ale czekam na odp jeszcze

Opublikowano
  • Autor

acha no ok w razie co daj znac :)

Opublikowano

k**wa prowadzenie rozmow o prace mnie ro***erdala :polew: uwaga cyt" WIE PAN MAM JUZ PRAWO JAZDY 3 LATA I NAJECHALEM NA NI ZE 170.000 TYŚ KM WIĘC JEST SIE CZYM POCHWALIC " :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

loooo niech sobie to do CV wpisze :D :D :D

Opublikowano

ku*** prowadzenie rozmow o prace mnie ro***erdala :polew: uwaga cyt" WIE PAN MAM JUZ PRAWO JAZDY 3 LATA I NAJECHALEM NA NI ZE 170.000 TYŚ KM WIĘC JEST SIE CZYM POCHWALIC " :polew: :polew:

jak jest dobry to niech sie pochwali ile mandatów dostał w tym czasie :)

Opublikowano

hyh no taka prawda nie ma tymbardziej w dieslu aut z niemiec z przebiegiem 200 000 :D:P 500 000 to tak :) tyle ze zrobione na 180 000 :D

nom to jest najlepsze, że wszystkie fury jakie są sprowadzone z niemcowni nie mają przejechane więcej niż 200 000km..... mimo tych autostrad i ceni paliw w przeliczeniu na dochody :D

Polacy uważają, że jak auto ma więcej niż 200 000km to szrot.... :polew:

Opublikowano

loooo niech sobie to do CV wpisze :D :D :D

NO MIAL WPISANE :polew:
Opublikowano

Widze troche sie zagescila atmosfera na forum...

Ja podzielam zdanie Magdaleny jak ma sie popsuc to sie popsuje a jak ma jezdzic to chocby bylo alfa to jezdzic bedzie i tyle nie ma zasady...ja robilem pompe wspomagania hamulca rzecz ktora sie nigdy nie psuje a cala reszta osprzetu smiga idealnie... wiktor ostatnio podpinal kompa to parametry jak z fabryki:P

Opublikowano

masakra z tymi ludzmi jest wiecej juz nie podejme rekrutacji matoly ze hej :disgust::wallbash:

Opublikowano

Ty rekrutujesz ludzi?:D to ladne zlewy tam musisz miec hehe a na jakie stanowiska?

na listonosza :decayed:[br]Dopisany: 31 Maj 2011, 13:06_________________________________________________

a co przyjmujecie :wink4:

no jak chcesz byc listonoszem to zapraszam jutro pomiedzy godz.10-14 :kox:
Opublikowano

Chyba zartujesz?:D to wogole sie oplaca?:D

no ja na byciu listonoszem sie dorobilem B5 :naughty:
Opublikowano

Ja tam rekrutując robię taki rentgen, że nie spełniający kryterium do etapu rozmowy nie dochodzą. :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Ja tam rekrutując robię taki rentgen, że nie spełniający kryterium do etapu rozmowy nie dochodzą. :gwizdanie:

uuaaa kosa :D

Opublikowano

uuaaa kosa :D

zaraz kosa- czysta oszczędność czasu zainteresowanego i mojego, gęsto ludzie ślą cv od pieca tzn. nie ma w cv nic na temat tego co było w ogłoszeniu wymienione

Opublikowano

bo przewaznie tak na prawde pracodawca nie chce tego ;]

no to mowcie jakie zarobki u was bo czas zmienic prace