Kimi Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Ależ proszę: Samantha Buxton ( aka Sam Buxton ) Moja nowa "muza" :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 siema stare rowery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 i nikt nie był na Korze :( :( gdzie, kiedy, jak ??[br]Dopisany: 04 Czerwiec 2011, 22:38_________________________________________________idziemy gdzieś dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 no idziemy spać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 a dorośli idą na balety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Kimiasz to te baby zmienia jak rękawiczki....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 no dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Ohayoo :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panda z Teksasu Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 siemka To co pasażyk przy słonecznych promieniach hehe mozna siedzieć dzisiaj jak taka pogoda od rana się zapowiada hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 siemka To co pasażyk przy słonecznych promieniach hehe mozna siedzieć dzisiaj jak taka pogoda od rana się zapowiada hehe No dokładnie, trzeba korzystać, bo od wtorku deszcze :disgust: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruno_74 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Witam bandziochy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 5 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 leniwa niedziela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 To jak - gdzieś nad wodę jedziemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panda z Teksasu Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 leniwa? ja od rana jeżdze po sklepach zeby znaleźć kabel który ma z jednej strony mini usb a z drugiej wejście zwykłego usb bo pendrivea nie moge podpiąc po radio bo złamałem ten oryginalny... a w media powiedziano mi że tylko u producenta moge kupić coś takiego... lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 uf jaki upał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panda z Teksasu Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 a na forum nikogo hehe a na zajeciach taka nuda wielka:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 5 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 heheh nie ma to jak w niedziele latac po sklepach hyhyyh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panda z Teksasu Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 nie ma nikt na zbyciu pewnie takiej przejściówki ? byłem w tesco też nie mają zaraz spróbuje lutowania może coś stworze:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 5 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 daj mi chwile zaraz zerkne bo nie wiem czy nie dostalem takiego kabla do myszki [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2011, 16:35_________________________________________________heh mam ten kabel tylko nie wiem gdzie [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2011, 16:39_________________________________________________a nie jednak d*pa raz ze go nie znalalzem a dwa ze jest tam micro usb [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2011, 16:47_________________________________________________rozumiem ze dzisiaj bijemy rekord ilosci aut na spocie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi