Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

do kimiego zagladnij on tam juz siedzi :D

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

w robocie siedzi :>

Opublikowano

Spadam do tego Malborka :> Może zahaczę o Gdańsk i odwiedzę koleżanki :decayed:

no to uważaj na plaży

duzo_bikini_mini.jpg

:>

Opublikowano

ale mnie zmoczylo pies to drapal

Opublikowano

kabrio sie lansowałes ? :cool1:

Opublikowano

kabrio sie lansowałes ? :cool1:

nie mam auta tacie dalem bo jemu jest potrzebne bardziej niz mnie a on oddal do warsztatu na male poprawki

Opublikowano

szybko wróciłem z tego Malborka, nie? Qrde, jednak mój kumpel ma poje**ne pomysły - najpierw miałem jechać do niego, potem się okazało, że do banku, bo musi wypłacić kasę w oddziale, potem stwierdziliśmy, że może się u gościa zrobi przelew na miejscu, ale on sceptycznie do sprawy podchodził, a na sam koniec, jak już byliśmy w zgierzu, to kumpel stwierdził, że się wracamy, bo ogólnie "nie ma nastroju do jazdy" :polew: Trochę go opieprzyłem, bo mam na jutro zrobić pewne rzeczy do szkoły i już się ugadaliśmy, że zrobię to w samochodzie na laptopie, a tak - wyleciało mi z 4 godziny życia na głupie jazdy w godzinach szczytu... Taki lajf :tongue4:

Opublikowano

Siema Bandyty i Bandziorki :decayed: :decayed:

Potrzebował bym kogoś z kompem i VAG-iem do mojej "myszy" i zrobić kompletne :vaglogi: :vaglogi: :vaglogi:

Non stop wywala mi tego błęda Check Engine.

Są może jacyś chętni ;( ;( ;( :cool1: :cool1: :cool1::wink4: :wink4: :wink4: :?: :?: :?:

Opublikowano

szybko wróciłem z tego Malborka, nie? Qrde, jednak mój kumpel ma poje**ne pomysły - najpierw miałem jechać do niego, potem się okazało, że do banku, bo musi wypłacić kasę w oddziale, potem stwierdziliśmy, że może się u gościa zrobi przelew na miejscu, ale on sceptycznie do sprawy podchodził, a na sam koniec, jak już byliśmy w zgierzu, to kumpel stwierdził, że się wracamy, bo ogólnie "nie ma nastroju do jazdy" :polew: Trochę go opieprzyłem, bo mam na jutro zrobić pewne rzeczy do szkoły i już się ugadaliśmy, że zrobię to w samochodzie na laptopie, a tak - wyleciało mi z 4 godziny życia na głupie jazdy w godzinach szczytu... Taki lajf :tongue4:

live is brutal jak to miawial moja baba od matematyki :polew: :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Czerwiec 2011, 18:39_________________________________________________

Siema Bandyty i Bandziorki :decayed: :decayed:

Potrzebował bym kogoś z kompem i VAG-iem do mojej "myszy" i zrobić kompletne :vaglogi: :vaglogi: :vaglogi:

Non stop wywala mi tego błęda Check Engine.

Są może jacyś chętni ;( ;( ;( :cool1: :cool1: :cool1::wink4: :wink4: :wink4: :?: :?: :?:

ja moge popatrzec :decayed:[br]Dopisany: 07 Czerwiec 2011, 18:40_________________________________________________ale nie umiem vagowac :gwizdanie: ale chetnie popatrze zeby czegos s ie nauczyc :naughty:
Opublikowano

kłysiu :hi: chciałem zrobić może statyczne i dynamiczne - czytałem, że co nieco mogą pokazać co jeszcze mogę mieć do wymiany :gwizdanie: a nie chcę kupować metodą prób i błędów - może to a może jeszcze to, a na koniec okaże się, że to było zupełnie coś innego :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

Mariano pisac do makiavleiego o miejscowy na letniaka bo juz wszytsko sie wyjasnilo :decayed:

Opublikowano

Mariano pisac do makiavleiego o miejscowy na letniaka bo juz wszytsko sie wyjasnilo :decayed:

muszę jeszcze wszystko poczytać odnośnie tego ogólnego i zagadać z Kachą czy jedziemy ale chyba raczej nie polecimy :no: :no: :no:

Opublikowano

muszę jeszcze wszystko poczytać odnośnie tego ogólnego i zagadać z Kachą czy jedziemy ale chyba raczej nie polecimy :no: :no: :no:

;( :confused4:
Opublikowano

:naughty: jeszcze nic nie jest przesądzone :naughty:

Opublikowano

:naughty: jeszcze nic nie jest przesądzone :naughty:

to pogadaj Mariano bo na pewno z Ewcia lecimy i Bartek 1605 tez jedzie ma jeszcze cisnac tomek prawdopodobnie i admin 20 :decayed:
Opublikowano

ja lece tylko chcialem znac ekipe z lodzi i sam sie nie zapisywalem :)

Opublikowano

to pisz prv do makiaveliego i powiedz ze z LDZ jestes nastepny chetny jez bedzie nas 4 :decayed:

Opublikowano

to pisz prv do makiaveliego i powiedz ze z LDZ jestes nastepny chetny jez bedzie nas 4 :decayed:

napisze wieczorem musze mojej zapytac czy jedzie czy nie :P bo pozniej mi bedzie marudzic ze pojechalem sam a ja wtedy bede mial wytlumaczenie ze przeciez pytalem czy jedziesz :P

Opublikowano

napisze wieczorem musze mojej zapytac czy jedzie czy nie :P bo pozniej mi bedzie marudzic ze pojechalem sam a ja wtedy bede mial wytlumaczenie ze przeciez pytalem czy jedziesz :P

:good: :good: :good:
Opublikowano
  • Autor

no ale co z tym letnim sie wyjasnilo w koncu ?? bo ja tez mysle o nim :P [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2011, 19:37_________________________________________________Mario dynamiczne i statyczne robilismy u mnie pamietasz przyjechalismy do Ciebie z Kimim i Bartkiem :)

to wiesz co i jak mniej wiecej tyle tylko ze przy kompie nie siedziales :/

[br]Dopisany: 07 Czerwiec 2011, 19:37_________________________________________________przy wymianie uszczelki pod glowica i tak sie zdejmuje egr nie ?? [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2011, 19:38_________________________________________________kurde wogole jaki power sam gadam ze soba :P