Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no ale co z tym letnim sie wyjasnilo w koncu ?? bo ja tez mysle o nim :P [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2011, 19:37_________________________________________________Mario dynamiczne i statyczne robilismy u mnie pamietasz przyjechalismy do Ciebie z Kimim i Bartkiem :)

to wiesz co i jak mniej wiecej tyle tylko ze przy kompie nie siedziales :/

no wejdz tam na watek ogolniaka bedzie jakos taniej juz napewno jade ja z Ewcia,Tomek i bartek 1605 :decayed:
  • Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

nie biore juz tych supli przed silka :P[br]Dopisany: 07 Czerwiec 2011, 19:39_________________________________________________weno dajno sznura Tomciu :):P[br]Dopisany: 07 Czerwiec 2011, 19:39_________________________________________________no a ja sie pochwale ze po odstawieniu diety minal juz ponad miesiac zrzucilem 15 kg przybylo 0,5 kg takze 14,5 nadal do tylu :D :D :D [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2011, 19:40_________________________________________________ :dance2::silacz::dance2:

Opublikowano

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=202954.0[br]Dopisany: 07 Czerwiec 2011, 19:42_________________________________________________

nie biore juz tych supli przed silka :P[br]Dopisany: 07 Czerwiec 2011, 19:39_________________________________________________weno dajno sznura Tomciu :):P[br]Dopisany: 07 Czerwiec 2011, 19:39_________________________________________________no a ja sie pochwale ze po odstawieniu diety minal juz ponad miesiac zrzucilem 15 kg przybylo 0,5 kg takze 14,5 nadal do tylu :D :D :D [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2011, 19:40_________________________________________________ :dance2::silacz::dance2:

rocket fuel zapodaj to wy***iesz sztange 100 kg pod sufit :polew: :polew: :polew:
Opublikowano
  • Autor

nie targnalem 100 :( ale 95 tak :P:D :D :D

Opublikowano

nie targnalem 100 :( ale 95 tak :P:D :D :D

jak zaczniesz wpiprzac rocket fuell i sztejki to dasz rade :decayed:
Opublikowano

pewnie na koniec jeszcze sie ktos znajdzie chetny na ogolniaka

Opublikowano

pewnie na koniec jeszcze sie ktos znajdzie chetny na ogolniaka

:decayed:
Opublikowano
  • Autor

Pany ja musze przeprowadzic rozmowe :) i jak cos sie wyjasnie to bede wiedzial jak cos to mnie ktos przygarnie do auta ?? :P

[br]Dopisany: 07 Czerwiec 2011, 19:56_________________________________________________Tomcio a wogole to ile to kosztuje bo kurde wszedzie sa xxx

Opublikowano

Kazdy swoim nie ma tak dobrze :naughty: to jest zlot ogolnopolski moj kochany i kazdy zasuwa na swoje :rant:

Opublikowano
  • Autor

heheh kurde :D nie dosc ze zaplacilem mandat 650 zl :P i 10 pkt do tego musze wyminic uszczelke pod glowica w tym miesiacu to jeszcze mi zus wskoczyl na 900 zl miesiecznie :D

zlituje sie k**wa :D:decayed::naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Seba za co mandat? ja Cie przygarne do auta nie ma problemu :)

Opublikowano

zapier***ć trzeba, a nie marudzić :>

Opublikowano

ale dzien...dopiero teraz chwila na forum eh...

nie zawsze jest z gorki :P

Opublikowano

no trzeba sie wyprowadzic na swoje bo starzy to kazdy wolny dzien wypełnią :D

na jutro też już grafik zakupowy mi rozpisali hehe :D

Opublikowano

no trzeba sie wyprowadzic na swoje bo starzy to kazdy wolny dzien wypełnią :D

na jutro też już grafik zakupowy mi rozpisali hehe :D

o nie ja jak mam isc na zakupy to odrazu jestem chory :) nie trawie po prostu chodzic po sklepach

Opublikowano
  • Autor

Seba za co mandat? ja Cie przygarne do auta nie ma problemu :)

heh widzisz :) stolica :) i golf 2 :P

kurde chcialem sobie po cichu zawrocic na ulicy :P a ze wtedy mial ten czarny

ciec przyjechac :) ... zawrocilem ale nie widzialem ze 3 auto za mna to byla radiolka ;)

sciagneli mnie grzecznie wytrzepali auto powypytywali :) no i skeilem 650 zl i 10 pkt :(

a tylko zawrocilem ... 200 zla za przekrocznie podwojnej ciaglej 400 zl za niebezpieczny manewr

i 50 zl za brak prawka :) hyh zapomnialem z firmy a wylalzem na 30 minut ... heh pech k**wa po prostu

Opublikowano

kurrrrwa jak mnie Ci ludzie wk***iają.... przychodzę do auta na parkingu a oczywiście kreskę mam na drzwiach tylnych bo mojemu sąsiadowi pojebanemu zachciało się jebnąć drzwiami na maxa bo przecież z roboty przyjechał i taki zamaszysty jest.... i na tylnych drzwiach miałem malutką kreseczkę.... ;( ;( ;(

pojechałem woskiem i w sumie nie ma śladu tylko jak się pod słońce weźmie dokładnie popatrzy to jest taka 2-3cm kreseczka - wgniecenie... :confused4:

Kurrrrrrrrwa nie wiem dokładnie gdzie mieszka ale jak go jutro dorwę to go tak zjebię, że chuuj go strzeli. :ranting1: :rant: :ranting1: :rant: :ranting1: :rant:

I parkuję od linii kawał by ktoś mógł sobie normalnie otworzyć drzwi wysiąść z auta kosztem mojego miejsca... bo po drugiej stronie na szczęście mam ogrodzenie a nie debila kolejnego... i kurrrwa za mało... musiał otworzyć drzwi na maxa i tak machnąć, że mi przyjebbał... :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Teraz zaparkowałem przy samym ogrodzeniu tak blisko, że ma głupi chuuj 3m i może sobie z kajakiem wysiadać z tego j**anego Seata Leona... :sick3: :sick3: :sick3:

[br]Dopisany: 07 Czerwiec 2011, 21:07_________________________________________________Mario a ty chcesz logi to wbijaj do mnie - przecież masz pod nosem a na Al. Włókniarzy jebniemy w kociołek co by dobre cyferki wyszły i po temacie. :wink4:

Opublikowano

Seba gratulacje i pełen szacun trzeba umieć taki manewr wykonać hehe

A tak serio to mega niefart jak ich potrzeba to nigdy nie ma policji ale jak czlowiek chce zawrócic to sie nagle znajdują

Tomek spoko ja z ojcem tylko generalnie to chodzi o użyczenie pojemności Avanta, ojciec tez chce narobić zapasów żeby potem matka go nie zagieła że czegoś brakuje i muszą iść na całodniowe zakupy:D po ketchup <lol>

Opublikowano
  • Autor

pier**lony cwel k**wa c**j mnie interesuje ze ktos nie dba o sowje auto ale czemu ma napierdalac po moim tak ??

no nic nie ma co dumac nalezy sie wp***dol a jak wiesz dokladnie kto to to kupujemy to co Madzia podeslala karne kutasy

i jedziemy tam i mu cale auto tym k**estwem opierdolimy nich c**j skrobie co Ty na to ?? bo jak cos to ja jade :D:P:D [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2011, 21:10_________________________________________________

Seba gratulacje i pełen szacun trzeba umieć taki manewr wykonać hehe

A tak serio to mega niefart jak ich potrzeba to nigdy nie ma policji ale jak czlowiek chce zawrócic to sie nagle znajdują

Tomek spoko ja z ojcem tylko generalnie to chodzi o użyczenie pojemności Avanta, ojciec tez chce narobić zapasów żeby potem matka go nie zagieła że czegoś brakuje i muszą iść na całodniowe zakupy:D po ketchup <lol>

heh no niestety ... kurde pech :(