Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
:kox:
  • Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nie spać - zwiedzać... :>

Opublikowano

Informuje wszem i wobec o nadejsciu środy hehe :P

No ja też się pisze na obklejanie:P

Ramki to dlatego ze każdy je może sobie kupić a no przecież fajnie być w klubie co nie :D taki szpan...

Frugo wiemy że jesteś koksem :) ale jakbym masa wszedł to wiesz <hahaha>

Seba a nie myślałeś od kickboxingu? kiedyś ćwiczyłem i mega sprawa, ale oczywiście zapał szybko się skończył :P

Opublikowano

:hi: :hi: :hi:

to, że ja wczoraj nic nie pisałem to nie znaczy że nie chcę brać udziału w "Gone in 60 second" :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

:hi: :hi: :hi:

Kamilu myslalem o boksie tajskim ;) ale z moja masa... heheh niby moja masa to moj kapital heheheh :)

Mario no to juz by sie nas paru zebralo :D hehehe to moze jednak zrobimy action :D

Opublikowano

Mimo mojego wczorajszego wkurrwienia to jebać pedała... nie ma co go obklejać bo szkoda naklejek na ciecia.... spotkam go to zostanie zjebany jak bura suka.... a teraz parkuje przy ogrodzeniu by debil miał 4m miejsca na swoje drzwi.

Opublikowano

No i niestety - :wallbash: :wallbash: :wallbash: ku.rwa po przejechaniu 0,4km zapalił się znowu "Check" :wallbash: :wallbash: :wallbash: ...uj nie zaraz strzeli normalnie :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Być może ma to znaczenie, że na zimnym silniku ale ................

Nie wiem - tak czy inaczej coś z tym muszę zrobić ;( ;( ;(

Opublikowano

Ohayoo :hi: :hi: :hi:

[br]Dopisany: 08 Czerwiec 2011, 07:57_________________________________________________

No i niestety - :wallbash: :wallbash: :wallbash: ku.rwa po przejechaniu 0,4km zapalił się znowu "Check" :wallbash: :wallbash: :wallbash: ...uj nie zaraz strzeli normalnie :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Być może ma to znaczenie, że na zimnym silniku ale ................

Nie wiem - tak czy inaczej coś z tym muszę zrobić ;( ;( ;(

Czyli jednak nie wina EGR-a?

Przecież błąd wyraźnie na niego wskazywał :blink:

Opublikowano

Kimi no właśnie chyba EGR chociaż .uj wie - wczoraj Pantonik mówił, że EGR więc chyba będę miał wydatek :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

generalnie jestem :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kimi ty dziś chyba pierwszy dzień w nowej pracy :mysli: :mysli: :mysli: czy się mylę :naughty: :naughty:

Opublikowano
:hi: dzisiaj znowu ma być burzowo... :)
Opublikowano

Mario, nie mylisz się, ale dziś mam być o 9:45 w pracy, więc mam jeszcze chwilkę. :P

[br]Dopisany: 08 Czerwiec 2011, 08:06_________________________________________________

:hi: dzisiaj znowu ma być burzowo... :)

W Gdańsku dopiero po 20 jakies burze zapowiadają. Chociaż wczoraj miały być burze od 14, a do 23 nie spadła nawet kropla deszczu, o jakiejś burzy nie mówiąc.

Więc na dziś plan dnia mam następujący: praca, potem krótka wizyta w Galerii Bałtyckiej na jakieś małe zakupki, piwko i następnie autobusikiem na plażę w Brzeźnie :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Choć mocno wk...ny :wallbash: :wallbash: to i tak muszę :witch: do pracy.

Miłego dzionka dla wszystkich :good:

Opublikowano

Kimi no właśnie chyba EGR chociaż .uj wie - wczoraj Pantonik mówił, że EGR więc chyba będę miał wydatek :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

generalnie jestem :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

spokojnie... zawiń do mnie to obczaimy ponownie...wczoraj był błąd EGRa ale to nie oznacza od razu, że EGR do wymiany...

Opublikowano

Ja też już zawijam, nie chcę się spóźnić w pierwszy dzień :decayed: :decayed: :decayed:

Narty Bandziory :papa:

Opublikowano
  • Autor

Powodzenia Kimiasz ladnie zdasz raporcik jak wrocisz :) pozdro :D

Opublikowano

a jakie "byki" pokazuje

Opublikowano
  • Autor

ariano juz sie chyba zawinal :)

Opublikowano

Mario jak coś tam masz z egrem weź go po prostu wyłącz programowo i wstaw rurkę zamiast niego, a jak chcxesz zostawić klapę gaszącą to po prostu egr niech zostanie tyle że zaślepione połączenie z kolektorem i w pozycji otwartej- ja tak mam u siebie bo po c**ja mi jakieś normy emisji spalin spełniać

Opublikowano

a jakie "byki" pokazuje

nie zapisałem więc nie pamiętam dokładnie ale chyba 19586 - EGR System Regulation Range Exceeded

Opublikowano

a bs003 jak wygląda