Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

a to widzialem bo latal tez u mnei nad blokiem hmmm jest dzisiaj jakis mecz ?? :)

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

kurfa odkryłem dzisiaj, że mam jebniętą chłodnice :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

kapu kapu na chodniczek ??

Opublikowano

siema

kurde lipa z prania mowicie :(

Panton ubezpiecznie ogarniete ?? czy mam sie uruchomic ?? :P

nic nie ogarnięte jeszcze k**wa zapomniałem wypowiedzieć umowy w tej pieeprzonej Compensie i kuwa OC mam z automatu przedłużone :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

mhm no to ja juz sie nie polecam :) bo moglbym zalatwic chyba wlasnie compense

ale czemu wogole nazekasz ze co ?

Opublikowano

Compensa mnie w tym roku wkurwiła bo tak

1. Nie mają oddzielnego ubezpieczenia na szyby i jak Ci walnie szybka to albo z AC i 20% składek zapierdalają... albo z własnej kaski wyskakujesz.

2. Mają po c**ju obsługę... generalnie nie jestem przyzwyczajony do takiego traktowania jako klient.

3. W zimie jebnęła mi szyba i poszedłem zgłosić szkodę dla tych debili... pojechałem do tych błaznów, wypełniałem w cholerę papierów, koleś robił zdjęcia, lakier mierzył, opony sprawdzał :D jednym słowem cuda na kiju no ale OK.

Dostaję odpowiedź od Compensy, że szkodę wycenili na 640zł brutto całość (szyba + montaż) gdzie u Idczaka w ASO szyba 1036zł a gdzie montaż i reszta. Oczywiście nie będę się z nimi procesował o 500zł więc wymieniłem szybkę na własny koszt.

Miałem szybę ORI i jeżeli już ktoś chce ruszać moje AC to niech wstawi mi szybę ORI z porządnym montażem a nie jakieś gówno - zamiennik w stylu NordGlas czy inne badziewie, które po 3miesiącach wygląda tak zeszmacenie jakby miała 10lat (doświadczenie na passku gdzie wyleciała szybka przednia od kamienia i wstawili mi właśnie tego NordGlassa chuuujowego).

Podsumowując to nie tylko A4 miałem w Compensie ubezpieczone i dosłownie wszystko obecnie wylatuje. Nigdy u nich NIC więcej nie ubezpieczę. W rodzinie, w śród znajomych też zdecydowanie odradzam bo po chuuuju jest takie ubezpieczenie, że jak się coś stanie to możesz po sądach chodzić i procesować się 3lata o swoje lub Ci wyliczą tak szkodę, .że na chińskich zamiennikach nie będziesz w stanie naprawić auta.

Zresztą najcelniej określiła to moja dziewczyna - "to ubezpieczenie jest do d*py." :>

Opublikowano
  • Autor

no spoko czaje

ja mam w comensie wlasnie

bo wyszlo mi najtaniej za full pakiet ;) pozatym mam ciotke tam :)

narazie nie mialem okazji korzystac z ubezpiecznia wiec nie wiem jak by sie toczylo postepowanie

w kazdym razie obym dluuugo nie musial sie o tym przekonywac ;)[br]Dopisany: 11 Czerwiec 2011, 17:19_________________________________________________DJ duzo jest roboty z tym podlaczeniem odtwarzacza mp3 do mojego concerta ?? :)

bo mam juz kurde dosyc tych #@$#@ plytek :):P a tak bym sobie to ladnie zainstalowal

nawet mam juz patent bo mam psp :D i uchwycik :D mialbym nawet z video :D :D :D

Opublikowano

Sebek zgadza się - cena całego pakietu jest bardzo korzystna i to ubezpieczenie zaproponowała mi ciocia moja, która się tym tematem zajmuje i ma praktycznie wszystko (PZU, Warta, Hestia, itd.)

Tylko co z takiego ubezpieczenia jak w przypadku szkody czy problemów jesteś z ręką w nocniku. Jak nie miałeś szkody lub przygody to faktycznie jesteś zadowolony... tylko wtedy bez ubezpieczenia też byłbyś zadowolony bo jeszcze by Ci parę tysi zostało w kieszenie. :wink4:

Opublikowano

dlatego ja mimo wszystko ubezpieczyłem w PZU :przebiegly:

Opublikowano
  • Autor

hehehe :) moi rodzice maja w pzu ;)

Opublikowano

A ja mam w Link4, OC+ubezpieczenie od kradzieży, bo niestety, ale dla aut 15-letnich AC jest nieosiągalne albo cena jest zaporowa

Opublikowano
Opublikowano
  • Autor

musze sobie do auta zgrac :P

Opublikowano

temat ubezpieczenia ogarnięty... jutro mogę spokojnie jechać na spota :decayed:

Opublikowano
  • Autor

ok spoko :D [br]Dopisany: 12 Czerwiec 2011, 01:45_________________________________________________nie spac zwiedzac :D straznik teksasu zawsze na mijescu :D:evil: :evil: :evil:

Opublikowano

Jest jedna dobra strona tej imprezy: Zobaczyłem piękny wschód słońca :>

Opublikowano
:good::decayed:
Opublikowano
:hi: jak dobrze pojdzie to po dzisiejszym dniu bede mial tylko jedna poprawke :decayed:
Opublikowano

super... padl mi internet i jestem na bezprzewodowym na karcie i jest masakra:P napisalem przed chwila wiadomość ale z tego wspaniałego kompa wlasnie cala sie skasowala wiec streszcze wiadomość... Wiktor wpadnij na spota bo nie wiem jak na jutro sie umawiamy....

ja mam w hestii ubezpieczenie i nie narzekam jak narazie:P

Spocik rozumiem standardowo :D

Opublikowano

Ohayoo :hi: :hi: :hi: