Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

heheh no to ja odpadne zalezy jeszcze o ktorej bo jestem juz umowiony na ognisko :) :/

no zobaczymy :) wyjdzie w praniu :P

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to Dj zalatwiaj bo k**wa zima nie bedzie prania

Opublikowano

qwa ktoś zamek przekręcił (rozpier34lił) śrubokrętem czy jakimś gównem w seacie :wallbash: :wallbash: :wallbash:

co za chu$e mieszkają na tym osiedlu :sick3:

Opublikowano

Czarek to kiedyś fajnie określił

Opublikowano

no zgadza sie :sick3:

Opublikowano
  • Autor

c**j ze lodz wszedzie jest tak samo

to nie jest tak ze wszedzie jest lepiej gdzie nas nie ma

jeden c**j :)

Opublikowano

powiem Ci Sebek, że mam kolegę, który się przeprowadził do Łodzi z Wawy.... tam mieszkał i pracował kilka lat trzymając samochód pod blokiem... w Łodzi po jednym miesiącu zawalili mu wkłady do lusterek... po kolejnych 2 miesiącach ukradli mu wycieraczki.... a później ktoś się nudził i tylną wycieraczkę mu ukręcił na chama... oczywiście, że wszędzie jest dziadostwo ale w tej Łodzi chyba wyjątkowe...

Opublikowano
  • Autor

eee tam przypadek tez mam kilka przykladow gdzie ktos pojechal na kilka godzin do warszawy i mu wyjeli halogeny

czy po prostu szybe wibili ... wedlug mnie nie ma to znaczenia gdzie sa dzielnice i takie i takie

a debili jest wszedzie pelno :) w warszawie jest moze troche inaczej bo w centrum sa kamerki ale jak postawisz auto na osiedlu

zwyklym takim jak u Chrisa to bedzie dokladnie tak samo jak trafi sie jakis baran

ostatnio przeciez w warsdzawie 6 osob biegalo po maskach i dachach zaparkowanych aut przy ulicy ...

do tego ceglami wybijali przednie szyby po co ?? bo wypilis sobie po 5 piwek i im sie nudzilo ...

Opublikowano

popieram tutaj jest wyjątkowe dziadostwo :sick3:

nie mowie ze się w stolicy nie znajdzie :gwizdanie: ale tutaj to już ch$% :wallbash:

bo tu sie nudzą na osiedlach roboty nie ma to kombinują :(

Opublikowano
  • Autor

eee Chris a myslisz ze w warszawie to kasa i praca na drzewach rosnie ?? tak samo jest

wejdziesz w osiedla to zobaczysz grupki lysych cymbalow w szalikach legii tudziez poloni

gdzie tu sie obnosza z tym baaardzo w lodzi juz nie pamietam kiedy widzialem kogos w szaliku

a tu widze czest najebanych lub nacpanych w metrze zaczepiajacychy ludzi ;)

wedlug mnie jeden diabel ;)

Opublikowano

czyli jednym słowem trzymać się z daleka od osiedli (blokowisk) :gwizdanie:

Opublikowano

a szczególnie tych najbliżej stadionów ;)

Opublikowano

jest internet:D

no trzeba uważać na takich gości gdziekolwiek by sie nie było nawet na wakacjach wieczorem to trzebaby w zbroi chodzic:D[br]Dopisany: 13 Czerwiec 2011, 15:58_________________________________________________ŁKS ŁÓDŹ HARD BASS 3

chciałes Seba szalikowców z Łodzi :D

Opublikowano
  • Autor

heheh no wlasnie :)

nie no ja mieszka m na piastowie gdzie jedna strona to widzew druga lks :) a ja w srodku :D

co prawda szalik widzewa mam :P ale sram na wszystko :D heheh

w kazdym razie jak jeszcze kilka lat temu biegaly jakies oszolomy tak teraz juz tego nie widac

co nie znaczy ze jest super bezpiecznie i nic sie nei dzieje ;)

moze po prostu rzadziej jestem na osiedlu :mysli: :mysli: :mysli:;)

Opublikowano

jest internet:D

no trzeba uważać na takich gości gdziekolwiek by sie nie było nawet na wakacjach wieczorem to trzebaby w zbroi chodzic:D[br]Dopisany: 13 Czerwiec 2011, 15:58_________________________________________________ŁKS ŁÓDŹ HARD BASS 3

chciałes Seba szalikowców z Łodzi :D

powiem krotko banda homoseksualistow :polew: :polew:
Opublikowano

kumają te kocie ruchy :polew:

Opublikowano

kumają te kocie ruchy :polew:

:decayed:
Opublikowano

Ja to nie mogę się przyzwyczaić do spania w Warszawie chociaż jeżdżę tam już od 8 lat... :tongue4:

Wieczorami to między blokami aż strach przejść bo stoją pod klatkami albo na ławkach i żłopią jakieś berbeluchy (strach na faję wyjść):kwasny:

W centrum wieczorem tak źle nie jest bo dużo ludzi się kręci i to normalnych rzadko jacyś huliganie :tongue4:

Opublikowano

eee Chris a myslisz ze w warszawie to kasa i praca na drzewach rosnie ?? tak samo jest

wejdziesz w osiedla to zobaczysz grupki lysych cymbalow w szalikach legii tudziez poloni

gdzie tu sie obnosza z tym baaardzo w lodzi juz nie pamietam kiedy widzialem kogos w szaliku

a tu widze czest najebanych lub nacpanych w metrze zaczepiajacychy ludzi ;)

wedlug mnie jeden diabel ;)

zgadza się.... w Warszawie kasa nie leży i też są ludzie biedni, którzy patrzą by tylko coś zapier..... najgorsze jest to co na tym filmiku. Ludzie kompletnie nie mają zajęcia i wtedy szukają atrakcji... a to coś wypiją i komuś wpier........a to pobiegają po samochodach bo fajna rozrywka.... beton taki w tych łepetynkach, że aż żal... i to nie jest ich wina do końca (ten stan) tylko tego popierdzielonego ustroju bo wszystko zrobili za kasę i widzę jak zawsze ekipa młodych chłopaków siedzi na skrzyżowaniu i się nudzi..... w piłę pograć nie można bo nie ma gdzie... coś ciekawego porobić to też za kasę a za darmo jest ulica... i później są "ŁKS naszym panem jest... " itd. masakra... :wallbash:

Opublikowano

Ohayoo Bandziory :hi: :hi: :hi:

Ale miałem podróż do Gdańska to pies to jebał :disgust: :disgust: :disgust:

W przedziale małżeństwo z dwójką dzieci. Dzieci z tych bardziej krzyczących i łażących.

Tatuś obiecał, że za godzinę zasną, niestety, pierdolnął cztery bronki i sam zasnął, a mamusia bujając na zmianę to jednego, to drugiego dzieciaka cedziła pod nosem "chyba k**wa zaraz zwariuję.."

I tak prawie całą drogę, ale i tak miałem farta, że nie siedziałem na korytarzu, jak niektórzy.

Choć właściwie to nie wiem, co by było lepsze :decayed: :decayed: :decayed: